Sepp Odesláno 13. srpen 2003 Odesláno 13. srpen 2003 Mam taktez SONY - a nemuzu si ho vynachvalit - mozna, ze problemy me teprve cekaji Citovat
Hics Odesláno 15. srpen 2003 Odesláno 15. srpen 2003 To Sepp: Ale nečekaj... Pokud se k němu budeš chovat jako k vlastnímu, tak ne. Soňáků už sem měl baratru asi 5 a nikdy nic. Citovat
Driver Odesláno 18. srpen 2003 Autor Odesláno 18. srpen 2003 Hm tak nový radio nebude, musí počkat. Za ty prachy musím koupit nový výfuk. Citovat
Kik Odesláno 18. srpen 2003 Odesláno 18. srpen 2003 To já si zas nemůžu vynachválit Blaupunkta co mám, nevim sice jaký to má označení, je to elektronickej kaze?ák, ale mě to stačí ... Citovat
Guest Venca Odesláno 19. srpen 2003 Odesláno 19. srpen 2003 Jestli toho Mediona seženu v německu pod, nebo kolem 100 euro, tak ho koupím pro šváru a pak uvidíme. Jinak maj v Mediamarktech digi fo?áky Medion 4megapikslovej za 220euro. Tak ten chci taky okouknout. Někde jsem četl, že Medion je jedna ze světových firem, vyrábějící komponenty ke kompům, tak by to zas nemusely být až takový shity. Citovat
Guest bonifác Odesláno 20. srpen 2003 Odesláno 20. srpen 2003 Známý dělá ve firmě která tuhle značku prodává,sám ho má v autě a jsou prý v pohodě.Nevím,viděl sem ho,slyšel sem ho ale nedokážu posoudit.Ale za ty peníze... Citovat
Guest Venca Odesláno 21. srpen 2003 Odesláno 21. srpen 2003 Tak jsem ho nesehnal, neměli. Přivezl jsem sońáka na CD za 85 euro po odpočtu DPH. Jinak MP3 tam začínaj již pod 200 euro -16%. Citovat
PaaX Odesláno 26. srpen 2003 Odesláno 26. srpen 2003 Zdravím Vás, chtěl jsem se zeptat, namontoval jsem do 205 radio a při puštění kazety, kdyz jsem dal hlasitost nad 45, tak v reproduktorech to dělalo takový praskot, tak jsem viděl ten Medion a koupil jsem to kvuli MP3 a taky že to bude hrát lépe, ovšem se oběvil stejný problém. Že by to bylo v reproduktorech? Ale když ohulím rádio (myslím vysílání) tak to hraje hodně hlasitě a bez praskání a zahlcování a když dám CD nebo MP3, začně to zase praskat a při 60% už z toho leze jenom noice. Díky za radu. (V 205 nevím co mám za repro asi org.) ahoj Citovat
PaaX Odesláno 26. srpen 2003 Odesláno 26. srpen 2003 Mimochodem mě to perfektně přehrává všechny formáty bez problémů. Citovat
impact Odesláno 3. září 2003 Odesláno 3. září 2003 tak pokud to pri radiu nedela, ale pri CD ano, tak to je zvlastni... Citovat
impact Odesláno 3. září 2003 Odesláno 3. září 2003 abych nezapomel, krome medionu a clatronicu se ted da sehnat jeste jedno levno-MP3 radio, a to nemecky roadstar, maj ho ted v akci v intersparu za 3800... Citovat
Guest Smrada Odesláno 4. září 2003 Odesláno 4. září 2003 To Paax: Zas tak difny to nejni. Vetsinou signal s MP3 nebo Music CD je vice nabasovanej a muze se stat, ze to ty repro neuhrajou. Nevidel bych problem v radiu nybrz v repro. Jediny problem s radiem by byl v koncovem zesilovaci, ktery se zacne prehrivat pri vetsim zesileni. To se deje na mym Kenwoodu. Ja to resil zesikem Citovat
PaaX Odesláno 4. září 2003 Odesláno 4. září 2003 Asi máš pravdu, jelikož songy s měně basy hrajou dost hlučně a nic, když ale hraje následující a má více basů i výšek, prostě celá hladina signálu je větší, dochází ke zkreslení. Kašlu na to, hraje to dost silně i tak, ale do 205 už do repra nebudu investovat, počkám si na Elixíra a tam to všechno zabuduju i se svým super Medionem :-)))). Zdar PS : rádio to je opravdu jen taková sranda, ale divil jsem se, když jsem v Bohumíně přejel přejezd, kde za zasebou je asi 6 kolejí a není tam žádné to moderní zarovnání, zkrátka sprosté díry a já tam vjel asi 40 (tlumuče mám jako bugina) a ono to ani nepřeskočilo, což je pozoruhodné. Citovat
Petr605 Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 V utery jsem to koupil. Kvuli MP3 a tomu, ze pro tech par hodin v aute za tyden jsem nechtel kupovat nic prehnane drahyho. Zatim to vypada, ze jsem si slap do ho*na. Radio nic moc - srovnavam s Pioneerem, ktrej jsem tam chvili mel, ale musel dat kvuli vlastni blbosti pryc. Dost sumi, ale to je zatim prvni dojem. Uvidim dal. Dale se dost zahriva - hlavne v leve casti. Po cca tri ctvrte hodine provozu jsem oddelal panel a odhaduju to na takovych 50 a vice stupnu cesara. Jsem zvedavej, az tam budu mit dve hodiny CD s MP3. Aby se mne nevytvarovalo podle ruky, az ho vyndam:( Jo a AF funguje chvilkama dost divne, radsi to mam vypnute. MP3 jsem jeste nezkousel - budu zkouset pres vikend. Takze dalsi prispevky budou po nedeli... Zatim to vypada, ze bude velice brzy na prodej. Ale nedelejme predcasne zavery. Citovat
voštík Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 No ja mam Spectrona a taky nic moc.... asi tak podobne chovani, ale navic mi to ted nejak neukazuje RDS, ale jenom frekvenci. Mozna je to antenou, mam ji tak nejak divne zbastlenou, ale zezacatku to fungovalo, tak nevym Citovat
PaaX Odesláno 14. září 2003 Odesláno 14. září 2003 No, co se týče rádia, tak nevím. Ladí mě to fakt jenom ty nejsilnější stanice F1 a CR možná nanic anténa. To zahřívání je fakt dost velké, ale myslím že CD se ti podle ruky nesformuje, taková teplota tam zase není. Jedině tam přpevnit 2 chladiče z PC :-) a pokud to nepomůže, tak i s větrákem :-), ale za ty prachy od toho nemůžem čekat zázraky. Stejně na cestách poslouchám jen MP3, to je důvod proč jsem to kupoval, až pořídím nové auto, koupím do něj i značkové rádio. Citovat
Petr605 Odesláno 15. září 2003 Odesláno 15. září 2003 Tak jsem to vyzkousel trochu zevrubneji. V patek cestou z Prahy jsem testoval nejdriv radio a pak audio CD. Takze radio skutecne nic moc, ale neni to tak strasne, jak to vypadalo. Antenu totiz nemam nejakou extra, pomohl by zesilovac. Pak audio CD - musim rict, ze nejsem moc spokojeny. Na dalnici mi asi trikrat \"pauslo\", ale co je zajimave, ne na velkych hrbolech, ale pri jemnejsim chveni auta. To me prekvapilo. Jinak v pohode, akorat to trochu sumi, ale to v jedoucim aute nepoznate, jenom kdyz se stoji a nejde motor. Doma jsem pak zkousel MP3. Tak tady to je v pohode. Nenasel jsem problem. Nikdy to nepreskocilo, nepauslo. Ani na vetsich hrbech. Zahriva se to trochu moc, ale zrejme to tomu pristroji nevadi. Ale stala se mi vcera pri startovani neprijemna vec: radio se vypnulo a kdyz jsem znovu zapnul, zjistil jsem, ze jsou vymazany vsechny moje nastaveni (stanice, vysky, basy, balance...). Takze od priste budu zapinat radio az bude motor bezet:( Co rici zaverem? Asi takhle, pratele. Za ty penize to docela jde. Koupil jsem to hlavne kvuli MP3 a to funguje. Radio moc neposloucham, maximalne dopravni zpravodajstvi a funkce TA/TP funguje, takze si vlastne nemuzu stezovat. Prodavat to zatim nebudu. Citovat
Petr605 Odesláno 15. září 2003 Odesláno 15. září 2003 Ja jsem ho kupoval minuly tyden v Computer Shopu na Podebradske 4, Praha 9, http://www.vasepc.cz. Byl jsem tam osobne, abych jim ho mohl pripadne osobne vratit. Citovat
broza Odesláno 20. září 2003 Odesláno 20. září 2003 Mám ho teprve měsíc, ale za ty prachy bych neměnil. MP3 zvádá super a umí procházet adresáře. Lze i editovat ID3 tagy přímo, ale to jde poněkud složitě, protože abeceda je zastoupena 6ti tlačítky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.