Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa: Jaké máte ráfky na P307?  

1. 1. Anketa: Jaké máte ráfky na P307?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jinak můžete eště v diskuzi uvést i svý preference (kerý se vám líbí nejvíc), případně i to, estli ste už někdo museli třeba nechávat ty originální ráfky vyklepávat.

Odesláno

Já mám 16\" x 6,5 MAM W1 - spokejonost. Jsou to pětipaprskový takže i snadná údržba hlavně na předních kolech (černota od destiček) Kola na nich mám 205x55x16. :papa

Odesláno

muj lev ma alu 15,ale chci poridit 16!jen poradne nevim jaky maji mit ET, aby me to nelezlo do blatniku,nebo na druhou stranu nebyly utopeny!

Odesláno

Soráč, chybička se vloudí. :myslim

ET bývá u originálů myslím 27, u neoriginálů se to pohybuje od 18 do 28, záleží na konkrétních ráfcích. S úpravama můžeš dát i 15. Ale osobně sem nezkoušel.

Odesláno

Asi jo. Ale prodejce by ti mel poradit. Nebo najdes informace i na netu. Napr. myslim na strankach elektrony.cz (myslim), zadas konkretni auto a vyjedou ti ráfky s rozměrama.

PS: Jinak sem kecal, u originálů je ET myslím 31.

Odesláno

Jinak ty Ronal sou hóóódně pěkný, myslím, že se na to budou dobře hodit. mám teď na zimu podobný poklice a nemají chybu.

Ty MAM W1 sou taky dobrý, podobají se docela mým Challangerům. :super

[upravil dne 2.3.07 Ferin007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...