Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Tady pár fotek. Výše zmiňovaný otřep. Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Ještě jednou otřep, tentokráte s fotkou dezénu. Dunlop Sport 300 E, 195/65 R15. Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Koupím dvě nové TYHLE Neni to blbý, mít vepředu jeden typ a vzadu jiný? Rozměry samozřejmě budou zachované. Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 S těmi otřepy to asi bude v pořádku. Vzorek je shodný s originálem, takže to pravděpodobně nejsou protektory. Mít vpředu jiné než vzadu nevadí, ve firmě to tak provozujeme, bez problémů. U těch, které kupuješ, si pohlídej index rychlosti a nosnosti, aby byl stejný nebo lepší než v Technickém průkaze. Až to budeš přezouvat, tak velmi důkladně zkontroluj házivost samotného disku. Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 OK. Indexy budou v pořádku. Podle TP má být 91T (615kg, 190km/h). Nové budou 91H (615kg, 210km/h). Házivost samozřejmě zkontrolujeme, ale jak již říkal mechanik, disk vypadá ok, šiška je na gumě. Ale neměřilo se to, jen od oka. Citovat
jp Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Dinamické vyvážení kol je opravdu blbost, pokud kola sedí dobře na náboji neni potřeba nic dinamického vyvažovat. Ze zkušenosti vim, že pneuservisy dokážou neskutečný věci. Třeba i špatně nazout kolo. Koupil jsem pirelli P6 nové a v jednom pneuservisu mi je nazuli a ukazovali mi jak ty nový kola hází (né disk, ale kola). Nevěřil jsem vlastnim očim, takovej šmejd přes internet obědnanej!!. Následovala série neuspěšných reklamací. Pak jsem se sešel s reklamačnim technikem pirelli v jednom hodně dobrym pneuservisu v berouně, vyzkoušeli ráfky OK, nazuli kola, vyvážili, ukázali mi, že nehazí ani milimetr, já se omluvil reklamačnímu technikovi všechno zaplati a celej naštvanej na předchozí pneuservis jel domu bez vybrujících kol. To jen pro zajímavost, aby jste viděli, kde všude se dá udělat chyba, a dinamické vyvážení to nevyřeší. Ještě chci říct, alu disky jsou origo peugeot. Pak se mi taky asi po půl roce oběvili vybrace, když jsem si místo jednoho origo šroubu dal bezpečnostní. Šrouby jsem zvážil a ten bezpečnostní je o 60g lehčí než origo. Přidal jsem tedy do každé díry v disku kde je bezpečnostní šroub 60g závaží a je po vybracích. Takže další věc co má vliv a né že né!. Já jsem tomu ze začátku taky nechtěl věřit i táta mi tvrdil, že je to blbost a vidíte, přitom je to tak blízko středu kola. Jo a to jsem tam nejdřív dal jen 50g a vybrace uplně nezmizeli, až když tam bylo šedesát! Poslední věc co se mi stala, před zimou uplně perfektní gumy, vubec neházeli, správně uskladněný na disku s polovičnim tlakem. Na jaře je dam na auto a vybrace jak blázan. V pneuservisu mi řekli, že to kolo potřebuje 150g závaží, a že je to nevyvážitelný. Shodou okolností u toho byl i ten reklanační technik od pirelli, on říkal, že už se mu to párkrát stalo, vytvoří se v pneu vnitřní vada, na venek se to to neprojevovalo, guma obvodově neházela na vyvažovačce jen gramáží. Nedá se s tim nic dělat. Před zimou byla pneumatika perfektní, k vyváření jí stačilo 5g a ani náznak vybrace. Chci jen říct, že chyba je většinou vždy v pneumatikách a ne v poloosách kotoučích a ložiskách. Je potřeba zkusit víc pneuservisů, nechat gumy zout a znovu nazout a vyvážit. ne všichni maj dobrý nazouvačky a vyvažovačky. Co se týče kol nechá se toho zkazit opravdu moc, pak se zbytečně hledá chyba jinde. [upravil dne 11.8.07 jp] Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Dobře že to píšeš, taky mě napadlo, jestli Ticcino nemá náhodou ty pneu špatně nasazené na ráfku. Citovat
Jogin Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Jo, ja sem ted nasranej , prootoze sem byl na vyvazeni pred 2 tydnama, odlepilo se me podelany zavazi, no a potom me to udelali vse ok, a dneska jedu 130Km a najednou volant vibruje, ne hodne jako kdyz se me odlepilo to zavazi to byl des, ale vibruje! Taky nevim cim to je, takze v pondeli vesele znova rekjlamace ze to hazi, jinak mam uskakany trochu pneu, nevim cim to je byli uplne novy, ale pozna to dobrej technik prejede prez to rukou, nebo jak to poznaj, ale uz ve 2 servisech kdyz sem to prezouval me rekli, pane mate uskakany gumy je mozny ze vam se bude klepat volant, no a myslim si ze proste sou spatny z vyroby a projevilo se to az po asi zhruba 5000Km , a uz stim nic nenadelam, akorat sem nasranej, pac me to podelava pomalinku urco predni napravu, cepy, tycky stabilizatoru atd. Kdyz vibrujou ze jo ? Takze sem zvedavej co me na to reknou v pneuservise co to vyvazovali pred 2 tydnama a doufam ze me uznaj reklamaci a vyvazej znova. Bud to neumej, a maj uplne podelany lepidlo, nebo uz nevim,! Kdyz sou ty gumy uskakany tak to beru, ale pokud me to vyvyzili bylo to OK a po 14 dnech zase klepaj, tak urco zase nekde ulitlo zavazi zmetek nalepovaci [upravil dne 11.8.07 Jogin] Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 To JP and P607Olda: Rozdíl 60 gramů na šroubu dělá nevývahu 17g na ráfu R15, zkusím to zvážit. Špatně nasezená guma nebude. Nedělali to žádný šmudlové a navíc je málo pravděpodobné, že by špatně nasadili všechny 4 letní gumy a dobře nasadili všechny 4 zimní. Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Tak jsem zvážil ty šrouby. Normální mají 69g. Bezpečnostní má 89g. Což dělá 20g na průměru 108mm neboli 5,6g na 381mm (R15). Tohle není problém pokud budou kola v pořádku, nicméně bezpečáky jsem z předku vyhodil (fujtajxl, ty byly utažený, myslel jsem že urvu klíč) a zítra nebo pozítří to pojedu vyzkoušet. Citovat
jp Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Jo asi to tak bude, přemýšlel jsem přidat to závaží na obvod kola, ale neuměl jsem to spočítat a taky jsem si řekl, že bude určitě lepší to závaží dát na místo kde chybí, už kvuli dinamickému vyvážení. Ale nevim, možná by to taky pomohlo. Zabralo to tři hodiny práce a teď mam na hlavách bezpěčnostních šroubů malim imbusem přitažený takový olověný krytky co jsem si odlil. Nevypadá to špatně, tím nechci nikomu radit, aby to tak dělal, u mě to funguje, alespoň to maj zloději o něco těžší. Máte ale pravdu, že peugeot já mam tedy 406 je na to vyvážení dost háklivej. Je cítit každej gram. Proto pokud je v kolech jeden bezpečnostní šroub a je lehčí než ostatní, můžete jezdit do pneuservisu do nekonečna na vyvažování. Jo ten chlápek co mi to obouvání tak zbastlil obouvá auta naší rodině už léta a bez problémů. Vždy to byli ale plecháče. Poprvé jsem k němu jel s těma elektronama a novejma pirellkama a už to víckrát neudělam. V tom berouně jsou teda dražší, ale maji novější mašiny a je vidět, že je to obouvání a vyvažování baví, precizní práce. Asi to nebudeš mít špatně obutý, stává se to zřídka a navíc viděl by jsi to, když je kolo roztočený na vyvažovačce jak hází. Ubezpečuju tě, že by to však nemuseli být čtyři kola, k pěknej vybracim ti stačí jedno a klidně na zadku... Citovat
jp Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 jo tak koukam, že ty to máš naopak. U tebe je bezpečnostní o dvacet gramů těžší. Určitě to zkus se čtyřma originálníma, jsem docela zvědavej jestli se to zlepší. 5,6 gramu na obvodu neni mnoho. Ale třeba to bude ono, když některý alchymisti tu tu vyvažují kola dinamicky přímo na autech, kdo ví...... Jo a ještě, zkus ty bezpečáky vyhodit i ze zadní nápravy, vliv to určitě má. Aby jsi měl jistotu.... Citovat
Ticcino Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 No ono vyvažování je fakt docela kumšt. Už jen kvůli těm dvěma vyvažovacím rovinám. Jak jsem psal, závaží se dávají na vnitřní i vnější obvod kola. Šrouby tvoří třetí rovinu. Já bych teoreticky měl přidat 20g na protilehlý šroub od bezpečnostního nebo ještě lépe ubrat 20g bezpečnostnímu šroubu, jenže to je skoro čtvrtina hmotnosti šroubu a možná by byl moc krátký závit a do toho se mi nechce. No uvidím, jak se to bude chovat nyní. Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Tak výměna bezpečnostního šroubu za normální pomohla jen minimálně, spíš bych řekl že vůbec. Takže jsem tam zpět frknul bezpečáky a budu postupovat dál. Test s vibracemi na plecháčích a zimních gumách. To bude ovšem chvilku trvat. Do 120km/h je to zcela klidné a tak na to zas tolik nekvaltuju. Jsem schopen si sám (jako nemechanik) alespoň vizuelně zkontrolovat tyčky stabilizátoru a stabilizátor? Citovat
Jogin Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 NO, abych rekl pravdu tak me to takdy do 120km, vubec z volantem nic nedela az pri 130Km se to malinko rozvybruje, takze pokud to mam vyvazeny asi 2 tydny a je to v poradku doufam, tak co jeste muze mit vliv na klepani volantu pri vyssi rychlosti? tycka stabilizatoru? Mam novy cepy atd. ale tycka stabilizatoru na levi strane, de na reklamaci zhruba za mesic, pac klepe, nema tam zadnou velkou vuli, je spis mala no zkoro zadna, ale klepe tak jestli to neni tim Citovat
Ticcino Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Promiň možná hloupou otázku, ale jak klepe tyčka stabilizátoru? Jakože když za ní vezmeš rukou nebo při jízdě, že je to slyšet? Citovat
jp Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 tyčka stabilizátoru vybrovat určitě nebude. Ta jenom klepe. Vybrovat nusí něco rotujícího. Citovat
Jogin Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Pri jizde, je to slyset, neni to ani takovej kovovej zvuk, ale dela to pri mensich nerovnostech a kdyz to prejedu tak to zaklepe vickrat za sebou je to dost slyset, ale na technicky, me rekli ze je vse ok, ale ja si myslim ze ta tycka stabilizatoru ma malou vuli, protoze sem si to nechal promerit v servise, a tam mem vyjelo leva tycka ma malou vuli, tak to klepani bude tim, prootze na technicky za to brali jako svina, a nikde nic volnyho neni, ulozeni tlumicu taky ok, jedine me jeste napadnul silentblok, ale dela to je leva strana, a na ty mam tu malou vuly, tak me prave hlava nebere, jestli se me to neklepe tim! Ale na tom nic nemeni ze zitra volam do pneuservisu kde to vyvazovali. Mam org. alu kola peugeot a prav stim sou problemy prootze se to musi dat na specialni vyvazovacku kvuli uchytu stredu kola, tam oni to nako zmeri a nastavej a jedou, nektery pneuservisi tuhle vyvazovacku nemaj. Takze ja sem v Hradci Kralove nasel jen borce u skleneny veze kteri to umej a jiny nevim , ze bych zkusil:myslim:grr [upravil dne 12.8.07 Jogin] Citovat
jp Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 předpokladem je mít nápravu bez vůlí, ale měl jsem vymlácenej rejdovej čep a vybrace to nezpůsobovalo. Jen klepání. [upravil dne 12.8.07 jp] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.