Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: domikra

jogine,kam chodiš na takové stupidnosti...vžívotě by mne nenapadlo skoušet na čtyřku,jesti mi neproklouzuje spojka :myslim

jak si to myslel s tou spojkou???

Odesláno

Asi bych uz nemel reagovat ale neda mi to ... porad to nechapu.. to je preci snad dany \"dylkou\" prevodovyho stupne a limitem omezovace ne? Takze jde o to kdo to dokaze drzet az na doraz?? :myslim

Sry jestli jsem nejak natvrdlej nebo v tom hledam neco vic :aut

Btw. nestaci u kazde rychlosti jet na cca 2tis ot. .... pak na 4tis. a dopocitat ci rychlost primou umerou podle omezovace nez blaznit a tocit motory na max? :D

[upravil dne 24/2/07 AKCZ]

Odesláno

1 kvalt - 50km/h

2 kvalt - 100km/h

3 kvalt - 130km/h

potom smo musel brzdit ale predpokladam ze ma 4 tak 160 mozno viac raz vyskusam ked sa na to budem citit.

306 1,6

BTW: spotreba jak svine :aut

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Asi bych uz nemel reagovat ale neda mi to ... porad to nechapu.. to je preci snad dany \"dylkou\" prevodovyho stupne a limitem omezovace ne? Takze jde o to kdo to dokaze drzet az na doraz?? :myslim

Btw. nestaci u kazde rychlosti jet na cca 2tis ot. .... pak na 4tis. a dopocitat ci rychlost primou umerou podle omezovace nez blaznit a tocit motory na max? :D

Ano, máš pravdu, je úplně jedno kdo dá kolik na čtyřku apod. záleží v tomhle na délce převodů... je mnohem důležitější ZA JAK DLOUHO se na danou rychlost dostane :)

Jinač já to teď zkusil a:

2 - +-105km/h

3 - +-160km/h

4 - +-210km/h

5 - +-240km/h víc se ji nechce

ale jak říkám, tady tyto údaje NIC NEVYPOVÍDAJÍ O KVALITÁCH MOTORU.... ;)

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

:o Vám to nějak moc jede na tu 4ku ne? Jak to děláte?

2AKCZ: TAky sem to moc nepochopil a to ze se tu jedna o 306ky si asi nikdo moc nepovsiml:D

lol, to je jen pro 306? tak to sorry za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já mám pětikvalt, takže si můžu - narozdíl od některých - kolem 80 - 100 km/h přeřadit (a kdybych měl šestku, tak by tam byla - odhaduju - kolem 120)

no nekteri uz asi znicili posledni prevodovy stupen pri pokusech o maximalku :D

sestku davam kolem osmdesatky, kdyz nikam nespecham...

Odesláno

a co teprve kolik to tahne na jednicku :) to aby si clovek daval pozor aby neprekrocil mestske limity hned za krizovatkou :D

Odesláno

Myslim ze si Vvitty nektere prevody docela setrime :D Nez by to tam clovek do ty 6ky naladoval je lepsi ji tam dat hned po trojce ze :super

mas recht :)

ale je to hroznej pocit, kdyz si pak vemu auto z pujcovny a po trojce obcas malem radim zpatecku :D

Odesláno

taky se mi zdá,že vám to na tu 4ku jede nějak moc.306ka 1.8 16V na 4ku při 150km/h sem měl 5500ot.toť moje odpověd k dotazu:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Myslim ze si Vvitty nektere prevody docela setrime :D Nez by to tam clovek do ty 6ky naladoval je lepsi ji tam dat hned po trojce ze :super

ale je to hroznej pocit, kdyz si pak vemu auto z pujcovny a po trojce obcas malem radim zpatecku :D

:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medion

taky se mi zdá,že vám to na tu 4ku jede nějak moc.306ka 1.8 16V na 4ku při 150km/h sem měl 5500ot.toť moje odpověd k dotazu:papa

Nj ja to mam to samy 150Km/h a zhruba tech 5500 ot. ale sla by vic, ale nechci moc trapit motor i kdyz uz timhle dostava zahul :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Dokud je to jen pocit tak je to dobry.... az ji tam jednou narves bude to horsi hehe pravda je takova ze se mi to v zime u Corsicky take stavalo ale uz jsem si zvyknul a 6ku neradim v autech ktere ji nemaj :D

Odesláno

Dokud je to jen pocit tak je to dobry.... az ji tam jednou narves bude to horsi hehe pravda je takova ze se mi to v zime u Corsicky take stavalo ale uz jsem si zvyknul a 6ku neradim v autech ktere ji nemaj :D

nenarves... zkousel jsem to :aut

samozrejme jsem to nezkousel zamerne a silou, ale ten podvedomy reflex dela sve a zvuk byl docela zajimavy... ale i kdyby se clovek snazil silou, tak ji tam nedostane. ono ti to tu radicku vykopne zpet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...