Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opravdu je to nízko. Měla by být výš ale jinak to není špatná věc, pokud se jezdí do neznámých míst jak v ČR tak i do zahraničí.

Ferin007: v ČB se jezdí dokonce i vpravo a jak se jezdí u vás??:D:D:D

Odesláno

Zabudovaná navigace je na prd ,většinou ani neumí česky a ČR tam taky néjni:bojim Já mam TomToma 910 na \"sklo\" a jsem spokojenej -můžu to přehazovat z auta do auta...:super

Odesláno

navigaci mam tez na sklo, mam FSC Loox N560 a tom TomToma. Mam to pridelany na skle uprostred a je to super.

Jediny co resim, jak tam elegantne privest napajeni, protoze mi to tam jen tak visi a prekazi :roll

Odesláno
Původně zaslal: Dragon

tak foto néjni nic moc:(

No tebe bych nechtěl potkat jako chodec na přechodu, proč si tu navigaci která ti zaplácne čtvrtinu vyhledu nedáš alespoň na sklo doleva a co nejníž, vždyt přes to nemůžeš vidět
Odesláno
Původně zaslal: paul jane

ja mam PDA Acer N35 a ma to podobne a je prez to videt pekne.

No přesně Acer N35 jsem měl chvilku pujčenej a vozil jsem ho vlevo uplně dole na skle, uprostřed mi hrozně vadil, neviděl jsem polovinu silnice:(
Odesláno

vlevo mi prijde takovy dost z ruky (teda spis z oka :D) Prijde mi, ze kdyz je uprostred, tak tolik neodklanim oci od silnice a navic se mi to jako pravakovi ovlada stokrat lip nez levou rukou!

A co se tyce vyhledu, tak me to vubec nezasahuje, mam to dost nizko

Jak jste resili to napajeni?

Guest kadaver69
Odesláno

tak, ale toto nie je original navigacie...nie?:myslim

Původně zaslal: komisar

dle mého je to moc nízko pokud budu koukat dolů tak nesleduješ silnici a je možno způsobit nehodu.

[upravil dne 18.2.2007 komisar]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...