Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám RT3 (sdruženej přístroj s navigací, PP má velkej barevnej displej). Asi dvakrát nebo třikrát se mi stalo, že po nastartování zůstal displej černej. Když sem nastartoval znova, bylo to zas OK. Stává se to někomu z vás? Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady a postřehy.

Odesláno

Ahoj,taky mám model s LCD, pokud tu obrazovku nevypnu sám tak většinou funguje-záměrně píšu že většinou, stáva se mi že při teplotách pod -10´C mu trvá dost dlouho než najede, není to náhodou i tvůj problém???? Jinak jak jsi spokojený s navigací v ČR??? Já mam verzi z roku 2005 a krom Prahy,Brna,Ostravy jsou města a hledání ulic dost velký problém. Jinak přeji mnoho uspěchu....:super

Odesláno

Jak nevypneš sám? To de?

Je pravda, že to dělalo většinou po ránu, ale nikdy nebylo pod nulou. Jednou to teď udělalo ale odpoledne (asi 11 stupnu) a ujel sem s tím tak 300 m, než sem si všim, že to nejede. Takže na pomalejší start to nevypadá. :nevim

Mapy mám 2006-2007 2. edici, ale v CR sem s tim jezdit este nezkousel. Má to myslím 68 % pokrytí, nebo co, pokud si dobře pamatuju. Čechy by měly být komplet, Morava hlavně města a okolí. Chystám se to vyzkoušet i u nás někde na venkově, tak dám vědět.

PS: Ale jinak systém jede, pač přepínat mezi obrazovkama se dá, akorát to člověk nevidí.

Odesláno

LCD vypneš tím tlačítkem tlačítkem uplně v pravo dole/u sim karty/ teď se mi nechce do auta ale mělo by to tak být. Nevím jestli si to pamatuje i po vypnuti klíčem a následném nastartování, ale určitě tím tlačítkem vypneš LCD třeba v noci když tě bolej oči. Jedním stiskem se vypne 95procent obrazovky a zůstane mi jen teplota, hodiny a radio a dalším stiskem vypnu lcd uplně takže je uplně černý bez podsvícení. Jinak kolik máš ted v zimě spotřebu? Ja mám 2,0HDI 110k FAP a jsem na 6,5L a to se krotím kde to jde.

Odesláno

Aha. Je tam myslím tlačítko Dark. Tak dík za tip.

Podle PP taky 6,5, ale s velkým nájezdem po městě a eště se ta spotřeba snižuje. Ale taky se snažím krotit. Reálnou se chystám spočítat v dohledné době po nabrání plné. Ale co sem slyšel, tak se to moc neodchyluje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...