ajsik Odesláno 19. červenec 2007 Odesláno 19. červenec 2007 Původně zaslal: ICEMAN No, mě osobně při zapnutí světel displej ztmavne, ale tak by to mělo být správně, aby při jízdě v noci neoslňoval. Holt výrobci tenkrát nepočítali s tím, že by se mělo svítit celodenně. Na novějších BSI by mělo jít jednoduše zapojit automatické rozsvicování světel po nastartování, ale v tom případě nevím, jak je to s displejem v kapličce. Rozumné by každopádně bylo, kdyby při automatickém rozsvícení displej nezmavl, aby byl dobře čitelný i při jízdě ve dne a ztmavnutí bylo závislé na ručním zapnutí na páčce. Ale to už jsme trošku pri dennich svetlech se rozsviti jen panel topeni / klimy , displej ma jas na max a palubavka nesviti ... jo a radio taky nesviti [upravil dne 19/7/07 ajsik] Citovat
kmil Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 To ajsik: Kdyz pises,ze kazdy Peugeot s BSI ma palubak,tak jak ho dodelat u modelu, ktery nema jeste multiplex?Co by bylo k tomu potreba? [upravil dne 20.7.07 kmil] Citovat
ajsik Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: kmil To ajsik: Kdyz pises,ze kazdy Peugeot s BSI ma palubak,tak jak ho dodelat u modelu, ktery nema jeste multiplex?Co by bylo k tomu potreba? [upravil dne 20.7.07 kmil] sehnat potrebny displej, pokud se vubec pro dany typ auta delal a prepinaci packu ... mozna i prislusny kabelovy svazek k displeji ... to ze je v BSI palubak jeste neznamena ze je mozne ho pouzivat ... zvlaste u neMUX aut ... ale zrovna 206tky bez muxu palubak bezne mely ... Citovat
kmil Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 To Ajsik:No a asi nevis jaky je potreba typ displeye do vozu bez MUXU,ze? Citovat
KoNG Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: kmil To Ajsik:No a asi nevis jaky je potreba typ displeye do vozu bez MUXU,ze? Koukněte zde tady je přehledně všechno co se týká displejů a muxu popsáno http://www.206club.net/viewtopic.php?t=12531 [upravil dne 20.7.2007 KoNG] Citovat
Kulíšek Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: kmil To Ajsik:No a asi nevis jaky je potreba typ displeye do vozu bez MUXU,ze? Koukněte zde tady je přehledně všechno co se týká displejů a muxu popsáno http://www.206club.net/viewtopic.php?t=12531 [upravil dne 20.7.2007 KoNG] Nazdárek :papa Tak jsem kouknul na ten Polský club a jsou tam zajímavé věci Podle toho týpka pokuď jsem tomu dobře rozuměl a mám v autě vestavěné rádio;) tak nebudu potřebovat nic víc než displej a páčku u volantu (ale to už se opakuji ) Neví někdo kde by se to dalo v Polsce schrastit za dobrý peníz? Citovat
ajsik Odesláno 20. červenec 2007 Odesláno 20. červenec 2007 jo jedine allegro.pl ... ale bud to musi byt blizko hranic a nebo potrbeujes nekoho v polsku aby sis to u nej vyzvedl ... Citovat
KoNG Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 měnil jste už někdo pravou páčku ? jde to vubec vyměnit jenom pačka (alespon ji autokelly nabizí) otázka jestli to není na nemuxovou verzi ? Nějak se mi 3tis. za výměnu COM obětovávat nechce Citovat
ajsik Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: KoNG měnil jste už někdo pravou páčku ? jde to vubec vyměnit jenom pačka (alespon ji autokelly nabizí) otázka jestli to není na nemuxovou verzi ? Nějak se mi 3tis. za výměnu COM obětovávat nechce je to neMUX páčka ... Citovat
KoNG Odesláno 26. červenec 2007 Odesláno 26. červenec 2007 Původně zaslal: ajsik Původně zaslal: KoNG měnil jste už někdo pravou páčku ? jde to vubec vyměnit jenom pačka (alespon ji autokelly nabizí) otázka jestli to není na nemuxovou verzi ? Nějak se mi 3tis. za výměnu COM obětovávat nechce je to neMUX páčka ... Hmm tak to jsi mě nepotěšil ! Zřejmě se musí fakt vyměnit celý COM Citovat
KoNG Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 tak jsme začal shánět nový COM s tou správnou páčkou tak uvidíme už bych to chtěl dořešit Citovat
tirka Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 čitam že prvi displej ma okrem hodin a informaciio tvoreni ch dverach aj teplome. na mojom ten teplomer nejde mam 2002ročnik .Ako ho mam spojaznit:myslim Citovat
KoNG Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 Původně zaslal: tirka čitam že prvi displej ma okrem hodin a informaciio tvoreni ch dverach aj teplome. na mojom ten teplomer nejde mam 2002ročnik .Ako ho mam spojaznit:myslim http://206club.net/montaz-czujnika-temperatury-vt10999.htm Citovat
denoo Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 nazdar, kong to co si nasiel na polskom webe je super, ako keby to bolo prelozene do nasho jazyka, tak by to bol kopec velmi uzitocnych informacii , a nemuseli by sme tu riesit niektore vlastne neriesitelne prerabky, kedze co nespravi poliak tak uz ani sam peugeot by nedokazal :D cital som to, nasiel som toto nie można sotosować wyświetlaczy MUXowych do aut bezMUXowych ponieważ nie zdaje to egzaminu co asi znamena ze nemuxaci maju smolu ohladne palubneho pc. Kulisek aky mas rocnik vyroby auta? Citovat
denoo Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 na tom autokelly.cz som nasiel, maju v ponuke na moje vozidlo aj rocnik , ze packa: P přepínací páčka s ovl. počítače a aut.senzorem a ako aj foto vyzera tak ze to su este tie starsie hranate packy co mame my s rocnikom do 2001 , ale potom sa pytam preco to predavaju ked vlastne palubak na tychto autach s nemux verzii neni palubny pc a ani sa nemontoval (inak na tej packe je vidiet ze klobucik tam je spraveny ako tlacitko ako mate na tych novsich s mux s palubnym pc napr. ) nechapem, kupim si tu packu a co, naco tam je to tlacitko na palubak Citovat
KoNG Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 denoo vtip je v tom že na novějších (na mojem r.v. 2005) už ten klobouček zprovoznit nejde musí se vyměnit celej bazmek s páčkama Takže to je investice docela vetšího rozsahu a navíc to je docela slušná práce (muší odpojit airbag, sundat volant a pak až se dostaneš k páčkám Jinak polština není zase tak složitá přinejhorším použij slovník (http://www.rewin.cz/WebForm1.aspx) a přeložit se to dá Citovat
denoo Odesláno 9. září 2007 Odesláno 9. září 2007 ako dostat sa k packam, to ani neni taky problem hadam, kamarat mi to pred domom robil, vymienal mi volant , mal som sportovy ale nebolo to ono tak som dal original s airbagom, ako robota asi 15 - 20 min to robil. Nic zlozite , a takisto mi vymienal aj smerovkovu packu. Ja proste nemam mux, tak ako naozaj neviem co by mi ukazovalo ten pc Citovat
Kulíšek Odesláno 10. září 2007 Odesláno 10. září 2007 Původně zaslal: denoo nazdar, kong to co si nasiel na polskom webe je super, ako keby to bolo prelozene do nasho jazyka, tak by to bol kopec velmi uzitocnych informacii , a nemuseli by sme tu riesit niektore vlastne neriesitelne prerabky, kedze co nespravi poliak tak uz ani sam peugeot by nedokazal :D cital som to, nasiel som toto nie można sotosować wyświetlaczy MUXowych do aut bezMUXowych ponieważ nie zdaje to egzaminu co asi znamena ze nemuxaci maju smolu ohladne palubneho pc. Kulisek aky mas rocnik vyroby auta? "2006" a tu záslepku mám taky na pevno (vypydá to tak:myslim) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.