buga Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 Původně zaslal: Majjco Pomooooc ... celu diskusiu som si podrobne precital a namotal som sa na to ... ale ked som chcel ist skusit dat dole tu ciapku z pravej packy tak som zistil ze sa to neda lebo je to vylisovane ako jeden kus. Da sa vymenit len prava packa alebo budem musiet kupit cely ten panel ? Mam 206 1.4 Hdi rocnik 2003 takze predpokladam ze by mi to malo fungovat. no vsak to...aj mne to vypadaa tak ako keby taa ciapka bola s tou packou jeden kus a silit to uz velmi nechcem.... 206 1.4e r.v.2002 Citovat
KoNG Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 a hejbe se ta čepička do stran ? (jde mezi tu čepičku a okraj páčky zarazit tenký šroubovák ? Pokud ano musí to jít vydělat, podotýkám že to jde hooodně špatně vypáčit pokud netrefíte přesně ty strany kde to je nacvaknutý (zobáčky) [upravil dne 6.10.2007 KoNG] Citovat
Majjco Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 No na 100 % je to jeden kus a neda sa to vylupnut. Viem to preto lebo pri pokuse o odstranenie som z toho kusok ulomil a musel som lepit. Rozmyslal som nad tym ze by som tu ciapocku odrezal ale neviem ci mi to pomoze ... neviem ci tam bude ta dierka kam by som strcil tu spajlu. Citovat
buga Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 no nevedel som tam zarazit srobovak vlastne tenky noz keby sa to dalo tak to otvoriiim... jak myslis ze ta cepicka ci ide do straan? ozaj pri prepinani tych udajov na display-i palubneho pocitaca, stlaaca sa samotna cepicka alebo ten koniec packy cely so zadnymi stieracmi co je taa cast... pretoze pritlacit to viem aj ja, ale ked sa stlaaca samotna cepicka dovnutra tak to maam smolu...hm:myslim Citovat
KoNG Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 stláčí se samostatný klobouček který mačká spínač uvnitř páčky Citovat
Majjco Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 Ahoj KoNG ... a pre mna nejaku radu nemas ? Citovat
KoNG Odesláno 6. říjen 2007 Odesláno 6. říjen 2007 Původně zaslal: Majjco Ahoj KoNG ... a pre mna nejaku radu nemas ? No počítej s nejhorším výmena celého COMu případně sehnaní té správné páčky do tvého COMu ale musel by jsi to řádně nafotit aby ti byl schopen někdo pomoct asi nějak takto () Citovat
ICEMAN Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: carbik zde, detailni foto... a bude vyreseno, ne? To carbik: Citovat
KoNG Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: buga no nevedel som tam zarazit srobovak vlastne tenky noz keby sa to dalo tak to otvoriiim... jak myslis ze ta cepicka ci ide do straan? ozaj pri prepinani tych udajov na display-i palubneho pocitaca, stlaaca sa samotna cepicka alebo ten koniec packy cely so zadnymi stieracmi co je taa cast... pretoze pritlacit to viem aj ja, ale ked sa stlaaca samotna cepicka dovnutra tak to maam smolu...hm:myslim Zkus nafotit tu páčku ať se na to koukneme Citovat
buga Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 kurna to fakt sa stlaaca len samotny klobucik? pretoze mne sa to nedaa stlacit ale jedine spolu sa mi stlaca ta vonkajsia cast na com je ovladanie na zadne stierace to potom maa aku ulohu ze to viem stlacit??? Citovat
kmil Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 No tak jsem nafotil např. přístrojovku kde je psáno taky PP-T40 a podotýkám,že to není ani MUX 206. Citovat
KoNG Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 jsem říkal že PPT-40 není směrodatný pro shánění dipleje Citovat
carbik Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 nasel jsem jednu koncici aukci: http://cgi.ebay.com/peugeot-206-gti-clock-display-time-date-etc_W0QQitemZ290167014458QQihZ019QQcategoryZ10406QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Citovat
ICEMAN Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: kmil No tak jsem nafotil např. přístrojovku kde je psáno taky PP-T40 a podotýkám,že to není ani MUX 206. To kmil: Jediný problém, který jsem s tím měl byl ten, že jsem ten popis neviděl. Jen jsem pročítal příspěvky a nikdo se nikde nezmínil, že to JE v těch šipkách. Každopádně výsledek pro všechny je ten, že: Není to ani PPT40, ani PPT-40 ale PP-T40 a navíc v těch šipkách, o kterých jsem mluvil, takže se opravdu jedná o označení plastu POLYPROPYLEN s 40% podílem TALKU (rozhodně to "T" ovšem není zvýšená tepelná odolnost), takže to není směrodatné pro typ displeje. Citovat
Tommy002 Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Sakra, tak to jsem mohl mít už dva Jsem řekl, že je nechci, protože jsem myslel, že je to ten starý Citovat
jarinek Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Původně zaslal: Tommy002 Sakra, tak to jsem mohl mít už dva Jsem řekl, že je nechci, protože jsem myslel, že je to ten starý Šmankote, kde a zakolik ? Citovat
Tommy002 Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Hele bylo to v červenci, ale říkal, že tak jednou za měsíc jim přijde zásilka, nemám to zrovna nejblíže, takže jsem tam od tý doby nebyl...Volal jsme mu, on řekl, že jich má krabici, tak jsem se tam rozjel, řekl jsem mu, že jsem mu volal a on předemě postavil krabici ať si najdu co chci, když jsem jí celou prohrabal tak tam byli Typ A na 206, displeje na 406 (nevím jaký typy) a asi dva PP-T30, ale ty jsem nechtěl, protože v tý době panovala teorie že to nejde... Ten vrakáč je v Kostomlatech nad Labem - okres Nymburk, číslo někdo snad vyhrabu pokud budeš chtít...Jo a chtěl myslím za něj 1000Kč, ale za svazek si řekl nějakou nesmyslnou částku něco jako 2000Kč nebo něco takovýho Citovat
Tommy002 Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Tady je ještě link: http://www.peugeot-centrum.cz/ Citovat
carbik Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 tak pozor, display s oznacenim PP-T30 je ze starsich 206-tek a ma trochu jiny tvar (neni pry velky problem ho upravit, ale neni to uplne ono): a na zaver, nikdy jsem ho na zivo nevidel, je moznem, ze se pletu, kazdopadne to radsi napisu at nejste nemile prekvapeni [upravil dne 8.10.2007 carbik] Citovat
denoo Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 disple pp - T30 mam v 206 ke ja, ten neupravis, palubak neukazuje, je to jednoduchy dvojriadkovy displey s radiom,cd menic, datum den hodiny,teplota vonka, ine nic nema, a ani po uprave nemoze mat, pretoze nema na to rozlisenie. Takze na palubak pomocou displeya pp - t30 zabudnite , a radsej ho nekupujte, lebo miniete zbytocne vela hadru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.