Michal.B Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Potřeboval bych poradit,chci si koupit nove tlumiče a narazil jsem na stejne kapalinove tlumiče ale liší se cenou.http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=78617325 [upravil dne 8/2/07 Michal.B] [upravil dne 8/2/07 Michal.B] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Původně zaslal: Michal.B Potřeboval bych poradit,chci si koupit nove tlumiče a narazil jsem na stejne kapalinove tlumiče ale liší se cenou.http://obchod.autokelly.cz/?SRC=100&RowID=78617325 Maš na mysli ty Monroe za 1703 a za 1338?? Nejsou stejný, koukni se do popisu - jedny jsou pro vozidla se zvýšenou světlostí, a pro vozidla s terénním vybavením, a u tech druhých je to pro vozidla bez sportovního podvozku, pro vozidla bez elektronického tlumiče rázu, pro vozidla bez terénního vybavení [upravil dne 8/2/07 Radek Hurvajz] Citovat
Michal.B Odesláno 8. únor 2007 Autor Odesláno 8. únor 2007 No a jaky to pro mě ma smysl?Neni to jedno ktery tam namontuju Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Původně zaslal: Michal.B No a jaky to pro mě ma smysl?Neni to jedno ktery tam namontuju Těžko říct, ty pro terénní a pro zvýšenou světlost asi budou delší. Počkej jestli se ozve někdo kdo už Monroe dával na 406tku;) Citovat
GUT Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 rději tam dej ty normální,když tam dáš ty teréní tak to bude moc vysoký a bude to vypadat jak teréní koza mě se to moc nelíbí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Původně zaslal: GUT rději tam dej ty normální,když tam dáš ty teréní tak to bude moc vysoký a bude to vypadat jak teréní koza mě se to moc nelíbí No jen tlumičema se to nezvedne, musel by měnit i péra. jinak tam píšou u obojích že jsou pro P 406 [upravil dne 8/2/07 Radek Hurvajz] Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 no v originalnim katalogu ND jsou taky tlumice pro normalni teren, pak pro nerovny a pak jeste pro tezky provoz - je to z prekladu z anglictiny maj to tam posanej jako good terain, uneven terain a heavy duty suspension Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.