aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 no samozrejme, vzdyt jinak by to nebyl takovej zazitek jeste nas vyhanel at mu jdeme delat cile Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Neon Jééé - půjdem na Březinku ... no, já bych šel mates 306 a paul jane asi taky Citovat
Neon Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Dobrý program na neděli ... (až se ofiko ukončí srázek) Citovat
aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 bych sla taky......jen je to trochu z ruky... Citovat
Neon Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 aka: ukecáš Vvittyho a bude namísto painballu střílet vostrejma z Březinky, ne? Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 to bude masakr ale neone, u zbraní se střídáme, né že si tam stoupneš, budeš dělat hodinu tatatatatata a pak bude konec prohlídky Citovat
aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Neon aka: ukecáš Vvittyho a bude namísto painballu střílet vostrejma z Březinky, ne? neonku a co mi pomuze, kdyz on pojede misto paintballu s vama? ja budu behat s lukem po nejakym uplne jinym lese...(upozorneni: luk neni Luke Perry) Citovat
Neon Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Je nojo, ja zapomnel, ze vlastne nejedes Srry:mad: Ale neboj, my si to tam uzijeme a poreferujeme ... Citovat
Bohouš Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Na Březince jsem už byl 2x......2x sraz v Červeným Kostelci = 2x Březinka :roll Nevim nevim jestli se mě bude chtít ještě potřetí - už si s těma restaurátorama co tam provádí návštěvníky skoro tykám :D:D Citovat
aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Neon: nooo, to budes moc hodnej...si stejne udelam vylet po pevnostech nekdy jindy a vezmu jich vic Bobo, ja mam takovejhle vztah k pruvodci na Housce.....porad je to docela nove otevreny a ja tam byla uz petkrat... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Škoda, že nemůžu, musím s přítelkyní na vinobraní v Kuksu. Vío tam poteče prý proudem. Takže nic pro řidiče. No třeba příště....už se těším! Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2007 Autor Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Blizzard peto, dotaz. mohl bys mi prosímtě dát odkaz na mapu s umístěním tý pevnosti (bunkru) jak přez něj loni ved orienťák? docela rád bych se tam kouknul zase díííky Jestli myslíš Skutinu, tak to je z ruky... [upravil dne 13.9.07 Peta] Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 peto. tak to je úplně vono díky. kousek to sice je, ale ne zas tak daleko. uvidíme Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: aka No, jedine misto, kde se neco ziskavalo bylo razitko na Dobrosove, my jsme se pak jeli jeste podivat na Brezinku, ale tam uz se nikde nic neopisovalo :/ Brezinka to je vono díky opisovalo. bylo zapotřebí zjistit něco (ale to něco bylo napsáno na ceduli na křižovatce) - tušim že v itineráři bylo na fotce přes to místo kde byl údaj udělaný kolečko... teď jenom zjistit jak daleko je to od kempu díííky Blizzard ti je vděčen Od kempu to je cca 9 km autem a asi 2 km pěšky polem nepolem, loukou neloukou, pohoda;) [upravil dne 13/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
Ondrys Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 ahoj lidi mám novou posadku ---- já a dan Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2007 Autor Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Od kempu to je cca 9 km autem a asi 2 km pěšky polem nepolem, loukou neloukou, pohoda;) Obávám se, že na Skutinu to bude dál, než 9 km... Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2007 Autor Odesláno 13. září 2007 Snad mi autoři stránek www.tvrz-skutina.cz/ prominou: Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz Od kempu to je cca 9 km autem a asi 2 km pěšky polem nepolem, loukou neloukou, pohoda;) Obávám se, že na Skutinu to bude dál, než 9 km... A joo, mě zblbla Aka (a nejen ona) s tou Březinkou, omlouvám se za mystifikaci:mad: [upravil dne 14/9/07 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.