Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

aka: ukecáš Vvittyho a bude namísto painballu střílet vostrejma z Březinky, ne?;)

neonku a co mi pomuze, kdyz on pojede misto paintballu s vama? ja budu behat s lukem po nejakym uplne jinym lese...(upozorneni: luk neni Luke Perry)

Odesláno

Na Březince jsem už byl 2x......2x sraz v Červeným Kostelci = 2x Březinka :roll:roll

Nevim nevim jestli se mě bude chtít ještě potřetí - už si s těma restaurátorama co tam provádí návštěvníky skoro tykám :D:D:D

Odesláno

Neon: nooo, to budes moc hodnej...si stejne udelam vylet po pevnostech nekdy jindy a vezmu jich vic :)

Bobo, ja mam takovejhle vztah k pruvodci na Housce.....porad je to docela nove otevreny a ja tam byla uz petkrat...

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

peto, dotaz. mohl bys mi prosímtě dát odkaz na mapu s umístěním tý pevnosti (bunkru) jak přez něj loni ved orienťák?

docela rád bych se tam kouknul zase :D

díííky :)

Jestli myslíš Skutinu, tak to je z ruky...

[upravil dne 13.9.07 Peta]

post-0-14109596458928_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: aka

No, jedine misto, kde se neco ziskavalo bylo razitko na Dobrosove, my jsme se pak jeli jeste podivat na Brezinku, ale tam uz se nikde nic neopisovalo :/

Brezinka

to je vono :) díky :)

opisovalo. bylo zapotřebí zjistit něco (ale to něco bylo napsáno na ceduli na křižovatce) - tušim že v itineráři bylo na fotce přes to místo kde byl údaj udělaný kolečko...

teď jenom zjistit jak daleko je to od kempu :)

díííky :) Blizzard ti je vděčen :D

Od kempu to je cca 9 km autem a asi 2 km pěšky polem nepolem, loukou neloukou, pohoda;)

[upravil dne 13/9/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Od kempu to je cca 9 km autem a asi 2 km pěšky polem nepolem, loukou neloukou, pohoda;)

Obávám se, že na Skutinu to bude dál, než 9 km...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Obávám se, že na Skutinu to bude dál, než 9 km...

A joo, mě zblbla Aka (a nejen ona) s tou Březinkou, omlouvám se za mystifikaci:mad:

[upravil dne 14/9/07 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...