Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oddie, obavam se, ze by bylo nejen celo, ale i zadni blatniky a to u 3dv fakt neni zadna vyhra :-( Ona je ta fabka sirsi, takze by to pekne vzala komplet ... mel v trapu komplet predek, i chycenou kapotu ... ale to je stejne vse co by, kdyby..... :-(

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ja mel vcera tez \"prijemny\" zazitek: Jel jsem za pani ve Fordu Ka, ktera mela jak jinak nez letnaky. Vsechno docela dobry, nez prisel kopec a na jeho vrcholu stopka....

Pani vyjela, zastavila, rozhlydla se no a kdyz se chtela rozjet, tak prez rucku a poradne slapnout na plyn... takze ji to zacalo hrabat a auto zacalo couvat. Jeste ze za mnou nic nestalo, rychla jsem tam soupnul zpatecku a couval taky, sice jsem toho moc nevidel a malem zkoncil vedle silnice, ale porad lepsi nez s Ka-ckem v cumaku. :)

Chudák ženská, chtěla se o Tebe přece jen opřít a použít Tě jako startovací rampu - a Ty jí sprostě ujedeš někam do řiti - FUJ, FUJ, FUJ :D:D:D:D:D

Odesláno

Taky přidám jeden zážiteček

Protože přecházím k jiné firmě, slíbil jsem šéfovi zaučit mého nástupce - no a zácvik probíhá právě v tomto týdnu. Jedná se o mlaďase, kterej toho za volantem ještě moc nezažil, takže zácvik probíhá tak, že kluk přijede z Humpolce pro mě do Prahy, odveze mě k prvnímu obchodu, pak sedám za volant já a on mě veze pak až od posledního krámu do Prahy (praktikuju to tak hlavně pro to, že mi přijde jednoduší dovézt ho až před krám a ukázat mu, kde se parkuje, než mu to slovně vysvětlovat). Když dorazil včera, jednoznačně jsem usoudil, že vzhledem k situaci na silnici budu opět celý den za volantem. Čekala nás totiž trasa Praha - Kladno - Slaný - Louny - Rakovník - Žatec - Podbořany - Chomutov - Litvínov - Praha, kde zejména úsek Louny - Rakovník - Žatec - Podbořany - Chomutov byl sakra výživnej - nicméně jsme to celé projeli bez ztráty desítky. Když jsme dojeli do Litvínova, dozvěděli jsme se od kolegy, že trasa Most - Lovosice je neprůjezdná - tak jsem za volant pustil mlaďase (pojedeme přece do Prahy přes Louny, to je pohodička) a užíval jsem si pohodu. Bohužel jsme ale přesně na úrovni Loun zjistili, že je 1/7 ucpaná kamionama, takže jsem mlaďase odklonil na Libochovice, že se pak u Roudnice chytneme na D8 a dojedeme v pohodě domů. Cesta ubíhala sice pomalu - byla to docela klouzačka - ale až do Libochovic celkem v pohodě. Za Libochovicema se najednou mlaďas něčeho lek´či co a najednou jsme byli v cca 1 m hluboké škarpě (silnice se dotýkalo pouze levé zadní kolo). Skočili jsme tam jako do peřin, takže jsem věřil, že autu nemusí nic bejt. K mé \"velké radosti\" mi mlaďas oznámil, že v autě není ani trojúhelník, ani lano - naštěstí u nás však během chvilky zastavil další řidič, který kolegu odvezl na pumpu pro lano. Během cca půl hodiny, kdy jsem čekal v autě, jsem zjistil, že to zase s lidma na silnicích tak strašný není - asi 5 aut u mě zastavilo s dotazem, zda nepotřebuju nějak pomoc. V době, kdy mlaďas přijel od pumpy s lanem akorát z protisměru přijel traktor, který nás ze škarpy vytáhl - tím tedy vše dobře skončilo, dodávka i já jsme přežili v pohodě a po 20. hodině jsme dorazili domů

Odesláno
Původně zaslal: jakoubek

Zdarek vsem,

tak mi dnes jiny \"ridic\" pokrtil auti. V cca 15:50, kdy jeste celkem snezilo na cca 10cm ujezdeneho snehu to do mne zezadu napral asi ve 30km zavodnik ve Fabce, na hlinach, ale letnich./vzdycky jsem si myslel, ze hliny staceji :-)/Nastesti mam tazny /to je KO/takze to zadek celkem obstojne ustal, hodil mne na bok autobusu, ale to jsem ustal ja a vyhnul se, takze auti krom zadku OK. Je v trapu naraznik, ale hnuly se 5 dvere tak o 5 mm do strany, zitra si jedu na policajty pro papir pro pojistovnu. Pan mel takovej napad, ze mi da 5000 a nechame to byt, kdyz jsem odmitl, tak chtel odjet, zacal se na mne sapat, at mu koukam autem popojet, ze specha a ze se o zadnou skodu nejedna, tak jsem jej posadil do auta a delal mu spolecnost nez prijeli policajti. Jinak, pneu Brillantis - na vode asi neni spatne, ale led a snih mu fakt nesvedci. Policajt rikal, ze mam smulu, ze s pneu nic nenadelam, at jsem rad, ze to takhle dopadlo. Kdyby se pan vic cukal, tak jeste dostal po tlame.Blabolil, ze to auto s tim ABS fakt vubec nebrzdilo, ze ABS potrebuje take pneu mu nejak nedochazelo. Jsem rad, ze prisel o naraznik, oba chladice a svetlo, treba se mu rozsviti. Videl mne pres 60m, policajti to merili, jel jako kreten.Tak vsem preji, at se s timto typem ridicu potkavaji co nejmene. J.

Sem si zkusil na letních a hořce litoval, že sem změnil značku gum. Letní P5000 dřžely celkem obstojně, odjezdil sem s nimi 3 zimy a po přezutí na zimní se to o něco zlepšilo.. s NS2 je to i na troše sněhu jak na klouzačce, nejde se rozjet, nejde brzdit, v zatáčkách nedrží stopu a neustále se stáčí.

NANKANG na sníh neeee. Ani to nezkoušejte. Jsou letní a letní gumy. To co na slítanej pirelkách šlo v kohodě i hodně pod nulou a na sněhu, tak na těchhle novejch letňácích ani omylem, přitom na suchu nedtřej o moc hůř.

Odesláno

Zdarek

takze zitra si vyzvedavam vozik, dnes jsem dovezl uz pouze nove tazne, cekalo se uz pouze na nej. Oprava dopadla velice dobre, dobrej klempir a dobre vybaveni udelaji sve, 5 dvere jsou slicovany lepe, nez z fabriky, vse sedi, jak ma. /je videt, ze je uplne jedno, zda klempir rovna skodovky, nebo peugeotky :-) /Jeste uvidim, jak se s tim porve pojistovna, doufam, ze se letos stihne vyjadrit :-) J.

• O 4 týdny později...
Odesláno

taky přemejšlim že dám letní.v HK už sníh nebude a u nás na chalupě v Orličkách snad taky ne.no asi ještě chvíli počkám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...