kajvet Odesláno 30. květen 2007 Odesláno 30. květen 2007 Tak mě to nejde, byl jsem v AutoDea Benešov, napíchli mě na DIAG2000, a nedostali se do řídící jednotky motoru kde se tempomat povoluje. Mám prý jedno z prvních new modelů 406 a ty tohle povolení neumožňují,až prý další typy PC. Přípravu tam mám to je ok,ale povolit to nešlo. chjo,tak nic no :-) Citovat
bedo Odesláno 30. květen 2007 Odesláno 30. květen 2007 vrrr, si ma moc nepotesil .. aj tak skusim zistit ze ci uz do 12/99 vozitok montovali inu BSI, nevies cvaknut stitok tej tvojej ? pokial by boli rovnake aspon by som sa nemusel obtazovat ist do servisu Citovat
WiZiPoK Odesláno 4. červen 2007 Odesláno 4. červen 2007 Tak panove, ja uz tempomat mam rok vytoby podle VIN/DAM cisla je 12/2000 funguje dokonale a zda se mi, ze pres tempomat to tahne lepe nez pres pedal WiZi Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Občas o tempomatu uvažuji ale........... Citovat
Stefan00 Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Ja mám tempomat origo, ale občas mi nefunguje. Musím vypnúť nielen vypinač vľavo dolu ale aj zapaľovanie, aby sa opäť rozbehol. V čom to môže byť? Máte niekto podobnú skúsenosť? Citovat
kadaver Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Chyba je v spinacoch na brz.pedaloch. nie su zohrate. Mas to vzdy po novom starte? Původně zaslal: Stefan00 Ja mám tempomat origo, ale občas mi nefunguje. Musím vypnúť nielen vypinač vľavo dolu ale aj zapaľovanie, aby sa opäť rozbehol. V čom to môže byť? Máte niekto podobnú skúsenosť? Citovat
Stefan00 Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Ono sa to správa náhodne, niekedy to ide a inokedy nie. Prípadne to po zapnutí ide, ale po brzeni, prípadne po podradení a opätovnom rozbehnutí to už nereaguje. Tie spínače na brzdovom a spojkovom pedáli sú prístopné a kde sa nachádzajú? Ďakujem za odpoveď. Citovat
Michal.B Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Zdarec,chtěl bych se zeptat co bych všechno potřeboval na dodělání tempomatu? Citovat
OK406 Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Michal.B: A co máš za auto a r.v.?? Nemáš to nikde napsané. Citovat
kadaver Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 dva nad brz.pedalom a jeden na spojkovom. Da sa tam dostat... ked si ohybnejsi... Musia byt narovnako vystrcene. Původně zaslal: Stefan00 Ono sa to správa náhodne, niekedy to ide a inokedy nie. Prípadne to po zapnutí ide, ale po brzeni, prípadne po podradení a opätovnom rozbehnutí to už nereaguje. Tie spínače na brzdovom a spojkovom pedáli sú prístopné a kde sa nachádzajú? Ďakujem za odpoveď. Citovat
WiZiPoK Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Ahoj podle informaci a doporuceni, ktere jsem ziskal, nefunkcnost tempomatu muze zpusobit ROZSOUHLAS informaci od spinacu na brzdovem pedalu. Jsou tam dva spinace ktery jsou vystaveny prachu a necistot od bot. Kdyz spinace hlasi jine stavy (sepnuto/nesepnuto) tak BSI deaktivuje tempomat. Proto se stane, ze pri novem startu po vynulovni a overeni stavu spinacu to znovu zacne vse fungovat, Chce to vycistit spinace. zdravi wizi [upravil dne 7.6.07 WiZiPoK] Citovat
Stefan00 Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: kadaver dva nad brz.pedalom a jeden na spojkovom. Da sa tam dostat... ked si ohybnejsi... Musia byt narovnako vystrcene. Původně zaslal: Stefan00 Ono sa to správa náhodne, niekedy to ide a inokedy nie. Prípadne to po zapnutí ide, ale po brzeni, prípadne po podradení a opätovnom rozbehnutí to už nereaguje. Tie spínače na brzdovom a spojkovom pedáli sú prístopné a kde sa nachádzajú? Ďakujem za odpoveď. Skúsim sa na to cez víkend pozrieť.... Citovat
Stefan00 Odesláno 8. červen 2007 Odesláno 8. červen 2007 Původně zaslal: komisar to je jasný pokud zabrzdím či sešlápnu brzdu tak se rozpojí a tempomat je mimo:myslim ...ale problém je v tom, že sa opäpovne nedá používať. Naskočí až po zastavení, vypnutí zapalovania a opätovnom naštartovaní! Citovat
kadaver Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Chalosi. Ak by ste niekto potrbovali, tal mam uplne nove spinace na tempomat a pred.hmlovky old model. [upravil dne 9.6.07 kadaver] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2007 Odesláno 9. červen 2007 Původně zaslal: kajvet Tak mě to nejde, byl jsem v AutoDea Benešov, napíchli mě na DIAG2000, a nedostali se do řídící jednotky motoru kde se tempomat povoluje. Mám prý jedno z prvních new modelů 406 a ty tohle povolení neumožňují,až prý další typy PC. Přípravu tam mám to je ok,ale povolit to nešlo. chjo,tak nic no :-) tak dneska jsem byl v Autodea Benešov a měli pro mě páčku,i spínač na brzd. padal, na spojce sem měl, Mux mam taky takže pohoda ,problem byl však v tom že soudruzi ve F udělali někde chybu a neudělali tam kabel od toho brzd. spínače do řídící jednotky motoru.Takže za tyden v sobotu tam jedu znova. Tak snad už to klapne .A bude tempomat. [upravil dne 9/6/07 Pe.Tr] Citovat
KennyMcC Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Původně zaslal: kadaver Tak už mám konečne funkčný TEMPOMAT!!! Chvíľu mi to trvalo, lebo som potreboval 2.spínač na brzd.pedál. Ak ho budete kupovať, tak je to hnedý, rozpínací. Najvačší problém bol s montážou toho spínača. Tak po 1. spínač je uložený dosť na h.... presne pod zvazkom káblov a tyčou riadenia. 2. keď som to tam konečne dostal, zistil som, že tam nenasuniem konektor...tak zapracoval nožík... No a potom už pohoda. Len si treba dať pozor, aby to bolo presne nastavené s team 1.spínačom. Aby sa naraz rozpínali a spínali.(Ak Ti to nepojde použi ohmmeter). Inak ostatné ako som dávnejšie spomínal pohoda. Koncovka na kábel páčky bolo vpravo pod spínačkou, tlačítko tempomatu malo už kábel pod krytom. Cena: páčka 1690,- Autokelly, spínač palubovka 328,- peugeot dealer, 2. brz.spínač+plast.matka 130,- peugeot dealer, gumička okolo páčky 100,- peugeot auto alba. Spustenie zadarmo. (ešte sa nájdu dobrí ľudia:). Je pravda, že som si všade pýtal zľavu... Keby niečo, rád poradím. [upravil dne 10.2.07 kadaver] môžeš mi dať prosím info kde ti ho aktivovali? [upravil dne 13.8.2008 KennyMcC] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.