Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě to nejde, byl jsem v AutoDea Benešov, napíchli mě na DIAG2000, a nedostali se do řídící jednotky motoru kde se tempomat povoluje. Mám prý jedno z prvních new modelů 406 a ty tohle povolení neumožňují,až prý další typy PC. Přípravu tam mám to je ok,ale povolit to nešlo. chjo,tak nic no :-)

Odesláno

vrrr, si ma moc nepotesil .. aj tak skusim zistit ze ci uz do 12/99 vozitok montovali inu BSI, nevies cvaknut stitok tej tvojej ? pokial by boli rovnake aspon by som sa nemusel obtazovat ist do servisu

Odesláno

Tak panove, ja uz tempomat mam :)

rok vytoby podle VIN/DAM cisla je 12/2000

funguje dokonale a zda se mi, ze pres tempomat to tahne lepe nez pres pedal :)

WiZi

Odesláno

Ja mám tempomat origo, ale občas mi nefunguje. Musím vypnúť nielen vypinač vľavo dolu ale aj zapaľovanie, aby sa opäť rozbehol. V čom to môže byť? Máte niekto podobnú skúsenosť?

Odesláno

Chyba je v spinacoch na brz.pedaloch. nie su zohrate. Mas to vzdy po novom starte?

Původně zaslal: Stefan00

Ja mám tempomat origo, ale občas mi nefunguje. Musím vypnúť nielen vypinač vľavo dolu ale aj zapaľovanie, aby sa opäť rozbehol. V čom to môže byť? Máte niekto podobnú skúsenosť?

Odesláno

Ono sa to správa náhodne, niekedy to ide a inokedy nie. Prípadne to po zapnutí ide, ale po brzeni, prípadne po podradení a opätovnom rozbehnutí to už nereaguje. Tie spínače na brzdovom a spojkovom pedáli sú prístopné a kde sa nachádzajú?

Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

dva nad brz.pedalom a jeden na spojkovom. Da sa tam dostat... ked si ohybnejsi...:) Musia byt narovnako vystrcene.:papa

Ono sa to správa náhodne, niekedy to ide a inokedy nie. Prípadne to po zapnutí ide, ale po brzeni, prípadne po podradení a opätovnom rozbehnutí to už nereaguje. Tie spínače na brzdovom a spojkovom pedáli sú prístopné a kde sa nachádzajú?

Ďakujem za odpoveď.

Odesláno

Ahoj

podle informaci a doporuceni, ktere jsem ziskal, nefunkcnost tempomatu muze zpusobit ROZSOUHLAS informaci od spinacu na brzdovem pedalu.

Jsou tam dva spinace ktery jsou vystaveny prachu a necistot od bot. Kdyz spinace hlasi jine stavy (sepnuto/nesepnuto) tak BSI deaktivuje tempomat.

Proto se stane, ze pri novem startu po vynulovni a overeni stavu spinacu to znovu zacne vse fungovat,

Chce to vycistit spinace.

zdravi

wizi

[upravil dne 7.6.07 WiZiPoK]

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

dva nad brz.pedalom a jeden na spojkovom. Da sa tam dostat... ked si ohybnejsi...:) Musia byt narovnako vystrcene.:papa

Ďakujem za odpoveď.

Skúsim sa na to cez víkend pozrieť....

Odesláno
Původně zaslal: komisar

to je jasný pokud zabrzdím či sešlápnu brzdu tak se rozpojí a tempomat je mimo:myslim

...ale problém je v tom, že sa opäpovne nedá používať. Naskočí až po zastavení, vypnutí zapalovania a opätovnom naštartovaní!

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak mě to nejde, byl jsem v AutoDea Benešov, napíchli mě na DIAG2000, a nedostali se do řídící jednotky motoru kde se tempomat povoluje. Mám prý jedno z prvních new modelů 406 a ty tohle povolení neumožňují,až prý další typy PC. Přípravu tam mám to je ok,ale povolit to nešlo. chjo,tak nic no :-)

tak dneska jsem byl v Autodea Benešov a měli pro mě páčku,i spínač na brzd. padal, na spojce sem měl, Mux mam taky takže pohoda ,problem byl však v tom že soudruzi ve F udělali někde chybu a neudělali tam kabel od toho brzd. spínače do řídící jednotky motoru.Takže za tyden v sobotu tam jedu znova. Tak snad už to klapne .A bude tempomat.:super

[upravil dne 9/6/07 Pe.Tr]

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Tak už mám konečne funkčný TEMPOMAT!!! :D Chvíľu mi to trvalo, lebo som potreboval 2.spínač na brzd.pedál. Ak ho budete kupovať, tak je to hnedý, rozpínací. Najvačší problém bol s montážou toho spínača. Tak po 1. spínač je uložený dosť na h....:grr presne pod zvazkom káblov a tyčou riadenia. 2. keď som to tam konečne dostal, zistil som, že tam nenasuniem konektor...tak zapracoval nožík...:aut No a potom už pohoda. Len si treba dať pozor, aby to bolo presne nastavené s team 1.spínačom. Aby sa naraz rozpínali a spínali.(Ak Ti to nepojde použi ohmmeter). Inak ostatné ako som dávnejšie spomínal pohoda. Koncovka na kábel páčky bolo vpravo pod spínačkou, tlačítko tempomatu malo už kábel pod krytom.

Cena: páčka 1690,- Autokelly, spínač palubovka 328,- peugeot dealer, 2. brz.spínač+plast.matka 130,- peugeot dealer, gumička okolo páčky 100,- peugeot auto alba. Spustenie zadarmo. (ešte sa nájdu dobrí ľudia:).

Je pravda, že som si všade pýtal zľavu...:D

Keby niečo, rád poradím.

:papa

[upravil dne 10.2.07 kadaver]

môžeš mi dať prosím info kde ti ho aktivovali?

[upravil dne 13.8.2008 KennyMcC]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...