Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tie kable k tomu spinacu musis mat pod krytkou pri nastavovani sklonu svetiel. Tam ide ten spinac. Uz som to tu raz opisoval. Kuk starsie. Len packa + aktivacia staci pri multiplexe. A ten Ty este nemas.

Původně zaslal: kajvet

tu jsem páčku jsem viděl, mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač?

Na začátku tu někdo psal že mu stačila páčka a aktivace a fungovalo to...tak nevím ted jste mě hoši trochu zmátli :nevim:myslim

[upravil dne 16.5.07 kajvet]

Odesláno

Njo...nemusis ju vylamovat, ide jednoducho von. Kable by mali byt pod. Verim tomu, ze ked mas vsetko predpripravene, tak ich mas aj tam funkcne. :) Spinac som kupoval v Peugeote v Bratislave....musis ich obkecat... Drzim palce.:papa

kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- :bojim

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Njo...nemusis ju vylamovat, ide jednoducho von. Kable by mali byt pod. Verim tomu, ze ked mas vsetko predpripravene, tak ich mas aj tam funkcne. :) Spinac som kupoval v Peugeote v Bratislave....musis ich obkecat... Drzim palce.:papa

kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- :bojim

píšu výše, že kabely tam mám, jen jak se dělá ten vypínač tam přidělá by mě zajímalo...:roker

Odesláno
Původně zaslal: komisar

sundáš krytku kterou nahradíš vypínač viz odkaz zde

A jo, dík, včera jsem na tyhle fotky koukal a nějak jsem se nezorientoval.... Tak už mě nic nebrání vyrazit směr peugeot :-)

Odesláno

Konektor do konektoru a zasunies. Tot vsjo. :)

Původně zaslal: kadaver

píšu výše, že kabely tam mám, jen jak se dělá ten vypínač tam přidělá by mě zajímalo...:roker

Odesláno

Tak jsem vrátil z peugeotu

Ovládací páčka kulatá origo 2.800,- Kč (koupím od autokelly 1.265,-Kč)

Spínač 1.330,- Kč !!! to je děs,co na tom je? :o:bojim

A gumovou průchodku do díry v krytu nenašel.

kadaver: nekoupil a neposlal by jsi mi ten vypínač na dobírku prosím (veškeré náklady na mě)? Takový prachy za to nechci dát.. :bojim

Jinak spínač je o stejné velikosti jako krytka se symbolem šipky a uvnitř šipky autíčko, pokud se nemýlím...

[upravil dne 17.5.07 kajvet]

Odesláno

chlapci tak jako vy i já jsem byl vyzván forem ke zprovoznění palubního PC (ten již krásně funguje) a teď k tempomatu - dotáhnu to do konce, musí to jet i on:roker

komisar: díky za gumičky, napíšu si kod objednání ta bude tak za kilo...

Nemá někdo vypínač: dám za něj 500,- :aut

[upravil dne 17.5.07 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: Alek

Celý jsem to přečetl no a dneska, jdu omrknout konektory....bude se hodit na dovču do Itálie a Chorvatska na dálnici:papa

Taky letos pojedu Chorvatsko nebo Itálii, takže na tempomatu intenzivně pracuju.:mrk

Dej vědět jak se to u Tebe vyvíjí...:)

[upravil dne 18.5.07 kajvet]

Odesláno

Celý jsem to přečetl no a dneska, jdu omrknout konektory....bude se hodit na dovču do Itálie a Chorvatska na dálnici:papa

Taky letos pojedu Chorvatsko nebo Itálii, takže na tempomatu intenzivně pracuju.:mrk

Dej vědět jak se to u Tebe vyvíjí...:)

[upravil dne 18.5.07 kajvet]

Jo jo dám vědět, zatím jsem v práci. Pokud najdu obě zásuvky na tempo, tak si jdu pro ovl. páčku a na diag každopádně:super

Už od 405 jsem jezdil Italii, jen minulý rok autí potřebovalo spojku a rozvody, tak jsem radši sedl do letadla a nechal se vysadit na Krétě. Letos bych se rád svezl se svym mazlem k někam k moři, je to skvělá akce:))

Dám vědět kam jsem se dostal s tempomatem:papa

Odesláno

chlapi má někdo zkušenosti s diagnostikou atd. v souvislosti se sprovozněním tempomatu v ostravě a okolí (teda mimo tichého, kde jsem v "prvním kole" nepochodil) Ď :roker

byl tady dán kontakt na auto fajt v olomouci, ale to je přece jen trochu z ruky - i když vzdálenosti jsou relativní :myslim

Odesláno

Tak jo, všechno tam na mne také kouká:mrk Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude...:(:papa

Tedy mrknul jsem jen na:

- bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE

- vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE

Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim

Odesláno

Tak jo, všechno tam na mne také kouká:mrk Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude...:(:papa

Tedy mrknul jsem jen na:

- bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE

- vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE

Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim

Jsi na dobré cestě tempomat mít! :super

Odesláno

to kajvet: ja mam rovnaky model, aj rok vyroby (12/99) a pokial chcem v motorovom priestore pridat plyn tak mi staci zatiahnut za taky bazmek ku ktoremu vedie plynove lanko, si si isty ze mas elektronicky plyn?

Odesláno
Původně zaslal: bedo

to kajvet: ja mam rovnaky model, aj rok vyroby (12/99) a pokial chcem v motorovom priestore pridat plyn tak mi staci zatiahnut za taky bazmek ku ktoremu vedie plynove lanko, si si isty ze mas elektronicky plyn?

elektronický plyn? Mám lanko, ale to nemám vliv na funkci tempomatu přeci. ;)

Odesláno
Původně zaslal: bedo

Spojení mezi pedálem a krabičkou v motoru je vždy lanko i když je tam elektronický plyn;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...