kadaver Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Tie kable k tomu spinacu musis mat pod krytkou pri nastavovani sklonu svetiel. Tam ide ten spinac. Uz som to tu raz opisoval. Kuk starsie. Len packa + aktivacia staci pri multiplexe. A ten Ty este nemas. Původně zaslal: kajvet tu jsem páčku jsem viděl, mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač? Na začátku tu někdo psal že mu stačila páčka a aktivace a fungovalo to...tak nevím ted jste mě hoši trochu zmátli :myslim [upravil dne 16.5.07 kajvet] Citovat
kadaver Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Njo...nemusis ju vylamovat, ide jednoducho von. Kable by mali byt pod. Verim tomu, ze ked mas vsetko predpripravene, tak ich mas aj tam funkcne. Spinac som kupoval v Peugeote v Bratislave....musis ich obkecat... Drzim palce. Původně zaslal: kajvet kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- Citovat
kajvet Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Původně zaslal: kadaver Njo...nemusis ju vylamovat, ide jednoducho von. Kable by mali byt pod. Verim tomu, ze ked mas vsetko predpripravene, tak ich mas aj tam funkcne. Spinac som kupoval v Peugeote v Bratislave....musis ich obkecat... Drzim palce. Původně zaslal: kajvet kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- píšu výše, že kabely tam mám, jen jak se dělá ten vypínač tam přidělá by mě zajímalo... Citovat
kajvet Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Původně zaslal: komisar sundáš krytku kterou nahradíš vypínač viz odkaz zde A jo, dík, včera jsem na tyhle fotky koukal a nějak jsem se nezorientoval.... Tak už mě nic nebrání vyrazit směr peugeot :-) Citovat
kadaver Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Konektor do konektoru a zasunies. Tot vsjo. Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: kadaver Njo...nemusis ju vylamovat, ide jednoducho von. Kable by mali byt pod. Verim tomu, ze ked mas vsetko predpripravene, tak ich mas aj tam funkcne. Spinac som kupoval v Peugeote v Bratislave....musis ich obkecat... Drzim palce. Původně zaslal: kajvet kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- píšu výše, že kabely tam mám, jen jak se dělá ten vypínač tam přidělá by mě zajímalo... Citovat
kajvet Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Tak jsem vrátil z peugeotu Ovládací páčka kulatá origo 2.800,- Kč (koupím od autokelly 1.265,-Kč) Spínač 1.330,- Kč !!! to je děs,co na tom je? A gumovou průchodku do díry v krytu nenašel. kadaver: nekoupil a neposlal by jsi mi ten vypínač na dobírku prosím (veškeré náklady na mě)? Takový prachy za to nechci dát.. Jinak spínač je o stejné velikosti jako krytka se symbolem šipky a uvnitř šipky autíčko, pokud se nemýlím... [upravil dne 17.5.07 kajvet] Citovat
OK406 Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Komisar: takže další výzva? Tempomat !! Palubní počítač máme! Co ty na to??? Citovat
kajvet Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 chlapci tak jako vy i já jsem byl vyzván forem ke zprovoznění palubního PC (ten již krásně funguje) a teď k tempomatu - dotáhnu to do konce, musí to jet i on:roker komisar: díky za gumičky, napíšu si kod objednání ta bude tak za kilo... Nemá někdo vypínač: dám za něj 500,- [upravil dne 17.5.07 kajvet] Citovat
Alek Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Celý jsem to přečetl no a dneska, jdu omrknout konektory....bude se hodit na dovču do Itálie a Chorvatska na dálnici:papa Citovat
kajvet Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Původně zaslal: Alek Celý jsem to přečetl no a dneska, jdu omrknout konektory....bude se hodit na dovču do Itálie a Chorvatska na dálnici:papa Taky letos pojedu Chorvatsko nebo Itálii, takže na tempomatu intenzivně pracuju. Dej vědět jak se to u Tebe vyvíjí... [upravil dne 18.5.07 kajvet] Citovat
Alek Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Alek Celý jsem to přečetl no a dneska, jdu omrknout konektory....bude se hodit na dovču do Itálie a Chorvatska na dálnici:papa Taky letos pojedu Chorvatsko nebo Itálii, takže na tempomatu intenzivně pracuju. Dej vědět jak se to u Tebe vyvíjí... [upravil dne 18.5.07 kajvet] Jo jo dám vědět, zatím jsem v práci. Pokud najdu obě zásuvky na tempo, tak si jdu pro ovl. páčku a na diag každopádně Už od 405 jsem jezdil Italii, jen minulý rok autí potřebovalo spojku a rozvody, tak jsem radši sedl do letadla a nechal se vysadit na Krétě. Letos bych se rád svezl se svym mazlem k někam k moři, je to skvělá akce:)) Dám vědět kam jsem se dostal s tempomatem:papa Citovat
kajvet Odesláno 18. květen 2007 Odesláno 18. květen 2007 Alek: mrkni na mé fota v tomto threadu, našel jsem všechno hned... drží palce:super Citovat
vendym Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 chlapi má někdo zkušenosti s diagnostikou atd. v souvislosti se sprovozněním tempomatu v ostravě a okolí (teda mimo tichého, kde jsem v "prvním kole" nepochodil) Ď byl tady dán kontakt na auto fajt v olomouci, ale to je přece jen trochu z ruky - i když vzdálenosti jsou relativní Citovat
Alek Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Tak jo, všechno tam na mne také kouká Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude... Tedy mrknul jsem jen na: - bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE - vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim Citovat
kajvet Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: Alek Tak jo, všechno tam na mne také kouká Takže až budu mít cestu (doufám, že brzy) kolem vrakáčů, stavím se pro páčku a vypínač - nebudu zatím kupovat nový. Když bude starý zachovalý - spokojenost. Pak šup na diagnostiku, a dám vědět...ale hned to nebude... Tedy mrknul jsem jen na: - bílou zásuvku vpravo pod volantem - JE - vedle štělování světel, a zásuvky pro BSI za záslepkou taková oranžová zásuvka: JE Tedy víc jsem nezjišťoval, doufám že mi nic neuteklo, pro podmínku funkčního tempa:myslim Jsi na dobré cestě tempomat mít! Citovat
bedo Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 to kajvet: ja mam rovnaky model, aj rok vyroby (12/99) a pokial chcem v motorovom priestore pridat plyn tak mi staci zatiahnut za taky bazmek ku ktoremu vedie plynove lanko, si si isty ze mas elektronicky plyn? Citovat
kajvet Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: bedo to kajvet: ja mam rovnaky model, aj rok vyroby (12/99) a pokial chcem v motorovom priestore pridat plyn tak mi staci zatiahnut za taky bazmek ku ktoremu vedie plynove lanko, si si isty ze mas elektronicky plyn? elektronický plyn? Mám lanko, ale to nemám vliv na funkci tempomatu přeci. Citovat
Zipík Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: bedo to kajvet: ja mam rovnaky model, aj rok vyroby (12/99) a pokial chcem v motorovom priestore pridat plyn tak mi staci zatiahnut za taky bazmek ku ktoremu vedie plynove lanko, si si isty ze mas elektronicky plyn? Spojení mezi pedálem a krabičkou v motoru je vždy lanko i když je tam elektronický plyn;) Citovat
kajvet Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 A je to tady V peugeotu mi to napíchli a po 20 minutách tempomat nikde nenašli... Tak to vypadá že u mě tempomat asi nebude... Citovat
genzer Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 jeste ze ho mam z vyroby a nemusim nic dodelavat:cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.