Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NJN ... tak alespoň neubude ... :D:P

ps.: Já myslel, že když jsi tvrdil \"ahoj na klouzání\", že to jsou už první projevy slkerózy a zapomněl jsi, že ve čtvrtek je Džbán ...:roll:D

Odesláno

Tak jsem se zúčastnil a to společné masíčko pro mě bylo opravdu překvapení. :potlesk Samozřejmě, že jsem zas rád po nějaké době viděl známé tváře. :)Jsem zvědavej, co trefím příště :super

Odesláno

Tak tak taky dekuju všem,kteří dorazili a jsem rád,že překvapení se povedlo i když zpočátku to vypadalo,že to někteří prozradí a prokecnou se..... Ale naštěstí,se tak nestalo a překvapení se povedlo...

A jinak pro pořádek chci oznámit,že již 27.pražský minisraz Džbán bude 1.3.2007 (čtvrtek) na stejným místě jako vždy od 18.hodin. :papa :papa :papa

Odesláno

Jsem opravdu rád, že někteří jedinci nic neporzradili ... maso na DJbáně bylo prostě super :potlesk:potlesk

Takže zase za měsíc? S některými ... :papa

Odesláno

Po dlouhé době jsem nic netušíc dorazil a překvapení bylo opravdu milé a navíc velice chutné :D Atmosféra taky dost good, tak doufám, že se za měsíc opět utrhnu a dorazím :super

Odesláno

2vvitty: ty chudacku, to muselo byt strasne!!!!! a po kom se Ti teda styskalo?:autted uz to muzes rict:mrk

Odesláno

2aka: TY TO VAZNE NEVIS????? :D

2Medved: na ty flasky nas bylo trosku vic :)

ja dal jen jednu, ja mel rano dobre, ale ostatni na tom byly podstatne hur.... :D

Odesláno

2aka: no, kdyby se mi styskalo po Tobe, tak by ty fotky vypadaly jinak :D

po kachnicce se my styskalo prece :D

tady je pokracovani na druhe strane dveri.... nastesti to nebyl muj pokoj :)

vecer.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2aka: no, kdyby se mi styskalo po Tobe, tak by ty fotky vypadaly jinak :D

po kachnicce se my styskalo prece :D

Tak Tě uklidním, kachnička totiž nebyla

Odesláno

No jo, ale teď bude v očekávání na Džbáně pár srazů narváno.... To bylo pro věrné, co přes vánici dorazili.....

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...