Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no zatím po každé opravě opravě vydržel max. 1000km, takže čekám kdy to přijde.. :bojim

ale už mám nabídky na 4 další auta za rozumné peníze, takže jsem celkem v klidu.. :roker

Odesláno

Muj naftožrout se taky dostal k 180 ale asi ne za 30sekund do těch 150 to ještě de ale pak uz je liný,Jinak ať ti to vydrží co nejdýl.Co ti vlastně pořad odchazí?????

Odesláno
Původně zaslal: C.J.

S tím se musím \"pochlubit\", na 18 let staré auto to není špatné, ne?? :D

No ty krávo, mně se motor zatím nesere,ale proti tobě mi to absolutně nejede. Nějak sem to neřešil,ale teď když vidím,jak ma SRI jezdit,tak si necham změřit tlaky ve valcích,střicích, zkontroluju svíčky a jestli předchozí majitel špatně nenasadil rozvoďák. Já mám z 0-100 na 205/65/14 za 14s :bojim

[upravil dne 15.1.2007 M.a.R.i]

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

S tím se musím \"pochlubit\", na 18 let staré auto to není špatné, ne?? :D

No ty krávo, mně se motor zatím nesere,ale proti tobě mi to absolutně nejede. Nějak sem to neřešil,ale teď když vidím,jak ma SRI jezdit,tak si necham změřit tlaky ve valcích,střicích, zkontroluju svíčky a jestli předchozí majitel špatně nenasadil rozvoďák. Já mám z 0-100 na 205/65/14 za 14s :bojim

Díval jsem se na Tvé videa, co jsi měl na seznamu.. :) Ale na LPG to asi pojede hůř.. Navíc je možná váhový rozdíl, ne?? A já myslel že už motor neřešíš, že ti stačí.. ;) Ale tím přeskočeným rozvoďákem by to být mohlo.. Co tam máš za subwoofer?? (jéé, taky vaha navíc :) ) Jak jsem viděl jak se ti prohýbají plechy, tak tohle bych si do auta nedal.. :D Měl bych strach, že mi sesleze lak.. :bojim

Apropo těch videií ode mně tam je více, 3x zrychlení, 3x motorky.. :mrk

Edit: aby jste je nemuseli hledat.. ;)

[upravil dne 15.1.07 C.J.]

Odesláno

U MPI by to na plyn mělo jezdit stejně,maximálně 5% úbytek výkonu. Když přepnu na benzín,tak to jede ještě hůř,takže tam bude někde chyba :myslim. Jinak co se týče váhy,něco udělaj rozměry pneu + muzika,to je tak 40-50kg navíc + LPG systém, to může bejt taky tak maximálně 50kg navíc,ale i tak si myslím,že by to tak zdechle nemělo jet. Co se týče muziky,tak tam jsou dva magnati xtc 1200 a do každýho pouštím 280W rms, ve skutečnosti je to tak 305W do každýho. Jinak na tom videu to ještě moc nehrálo, bylo tam sračkový rádio a nedokázalo plně vybudit zesilovač. Nějak sem se do toho zbláznil a už se mi to zdá,že je to slabota a tenhle rok tam pude něco lepšího. Nahraju tam ještě jedno video,na tom už to celkem hrálo.

Odesláno

Na tom youtube sem projel všechny videa se 405, něco je opravdu gut :super. Nejvíc se mi líbil dokument o T16, ale s japonskym komentářem :grr

Sem zkounul ty tvý videa, pěkný dračení s motorkama a s trábíkem :super

taky sem něco přidal

ve skutečnosti ten sw rozhejbává okolní věci mnohem víc,ale je to natáčený mobilem a 15snímků za sekundu to nedokáže zaznamenat.

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

ve skutečnosti ten sw rozhejbává okolní věci mnohem víc,ale je to natáčený mobilem a 15snímků za sekundu to nedokáže zaznamenat.

jeee, pojízdná diskotéka... :super

btw trabika jsme šetřili, zajíždí se fungl nový motor :roker Ale jinak je to žihadlo, kam se na něj hrabou pomalé čtyřtakty.. :D

Odesláno

Trabik je super stroj, na toho mi nikdo nesmí sáhnout, ten můj jel 110 km/h s kombinovanou spotřebou 5,9 l/100km :D Jedniný, co mi vadilo, tak pravidelně po 400km výměna těsnění pod jednou hlavou, po dalších 400km pod druhou. Nakonec jsem vyměnil motor a byl klid. Nejlepší bylo, že se parametry spotřeby a maximálky nezměnily :D :D :super

EDIT: A pokud se mi podaří najít nějakou hodně slušnou silnici, kde nejsou benga a je malej provoz, zkusim si jen tak z hecu, za jak dlouho dostanu svůj turbotraktor z nuly na stošede... :D

[upravil dne 15/1/2007 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Trabik je super stroj, na toho mi nikdo nesmí sáhnout, ten můj jel 110 km/h s kombinovanou spotřebou 5,9 l/100km :D J

Za 5.9?!!! není možné!! Ten Trabik je kámoše, ale jezdí konstantně za 10-11l :nevim Nemyslíš tak náhodou 5.9l na 50km ?? :D Protože 5.5l mi žere Jawa..

Odesláno

Dost slušný, hlavně aby už frčel bez problémů ;):super

..tak už vím, proč mi to tak jede, bodejť by nejelo, když to jezdí na vodík !!! ..po zhruba jednom tisící kilometrů se mi ztratily z expanzky 4 litry vody.. :grr:(:bojim

Těch 160km/h tomu asi dalo poslední hřebík do rakve.. Pravděpodobně prohnutá hlava, nikde jinde se ta voda ztrácet nemůže..

Odesláno

Dost slušný, hlavně aby už frčel bez problémů ;):super

..tak už vím, proč mi to tak jede, bodejť by nejelo, když to jezdí na vodík !!! ..po zhruba jednom tisící kilometrů se mi ztratily z expanzky 4 litry vody.. :grr:(:bojim

Těch 160km/h tomu asi dalo poslední hřebík do rakve.. Pravděpodobně prohnutá hlava, nikde jinde se ta voda ztrácet nemůže..

No ty vole, ty máš smolíka :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...