vix Odesláno 11. červenec 2003 Odesláno 11. červenec 2003 Tak pylovy filtr bych jako tezkotonazni alergik taky uvital. Bohuzel, do 205 se snad nikdy nemontoval All : Palivovy filtr jsem menil akorat jednou, po 20 tkm. Bylo tam trochu sajrajtu a nejaka voda. Jinak mi kontrolka moc dobre nefunguje - pac zacala svitit i pri prazdnem filtru. Tak jsem konektor odpojil a je to Petr605: Neuvazujes o koupi nejakeho aditiva do ropy ? Vetsinou cena vychazi okolo 1 Kc na 1 lt paliva Sice cena paliva nebude tak vyhodna, ale i tak bude uchazejici Citovat
Petr605 Odesláno 11. červenec 2003 Autor Odesláno 11. červenec 2003 Vix: o aditivu uvazuju, asi ho koupim. Cena bude vyhodna i tak... Citovat
Donnie Odesláno 11. červenec 2003 Odesláno 11. červenec 2003 Taky v 605 zadnej filtr nemam podle toho zlutyho prachu:) vlastne ani tu popisovanou kontrolku,nebude to tim,ze je to benzin;) Citovat
Dydzej Odesláno 11. červenec 2003 Odesláno 11. červenec 2003 Petr605: no vidis, jaks tu elektriku pekne rozhejbal Pylovy filtr by byl pod tema plastama pod steracema, tam kde je otvor privodu vzduchu do kabiny. Ja tam fakt neco dam, protoze ted je tam jen plastova mrizka s oky 15x15 mm... Po vymene filtru to dopumpuj, usetris tim praci cerpadlu Parkrat pumpnes a mas klid. Citovat
Hics Odesláno 12. červenec 2003 Odesláno 12. červenec 2003 To Dydzej: Buď rád aspoň za to. Mohli byti tam taky lítat šišky . K tomu senzoru. Sajrajtem sem myslel všechno, co není nafta, ale viděl si někdy, co se tam kromě vody dá najít? Fakt humáč. U 309, která nebyla od předchozího majitele moc udržovaná sem tam našel něco jako jemný blátíčko. Mrknu na ten konektor nejsou-li tam svody. Citovat
myslikovjan Odesláno 14. červenec 2003 Odesláno 14. červenec 2003 Koukám, že je to tu samý srandista, taky jsem kupoval naftovej filtr a byl jsem z toho napoprvé hotovej co všechno chtějí vědět. Teď, když du nakupovat, přesně vím co chci a jak se to jmenuje. Citovat
Petr605 Odesláno 22. červenec 2003 Autor Odesláno 22. červenec 2003 Byl jsem nemocnej, tak se ozyvam az ted. Filtr jsem vymenil bez vetsich problemu, typ byl spravnej. Z toho staryho normalne kapala snad jenom voda a na dne nadobky jsem nasel takovej cernej humus (asi pul cm) a ten jsem utrel. Jak psal Dydzej, na dne je takovej plovacek a ten, kdyz se zvedne, tak spoji ty dva draty a sviti kontrolka. Zkousel jsem to pak projet a bylo to fakt znat - hlavne v otackach. Driv kdyz jsem to trapil, tak trojka koncila na 80 a dal to neslo, po vymene jsem to zase potrapil a na trojacka to jelo 120 a jeste se tomu chtelo. Mne se ale uz nechtelo, tak jsem dal ctyrku , ale rozdil byl evidentni. Diky vsem za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.