Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak pylovy filtr bych jako tezkotonazni alergik taky uvital. Bohuzel, do 205 se snad nikdy nemontoval :(

All :

Palivovy filtr jsem menil akorat jednou, po 20 tkm. Bylo tam trochu sajrajtu a nejaka voda. Jinak mi kontrolka moc dobre nefunguje - pac zacala svitit i pri prazdnem filtru. Tak jsem konektor odpojil a je to ;)

Petr605:

Neuvazujes o koupi nejakeho aditiva do ropy ? Vetsinou cena vychazi okolo 1 Kc na 1 lt paliva ;) Sice cena paliva nebude tak vyhodna, ale i tak bude uchazejici :D

Odesláno

Petr605: no vidis, jaks tu elektriku pekne rozhejbal :D

Pylovy filtr by byl pod tema plastama pod steracema, tam kde je otvor privodu vzduchu do kabiny. Ja tam fakt neco dam, protoze ted je tam jen plastova mrizka s oky 15x15 mm...

Po vymene filtru to dopumpuj, usetris tim praci cerpadlu :D Parkrat pumpnes a mas klid.

Odesláno

To Dydzej: Buď rád aspoň za to. Mohli byti tam taky lítat šišky :D. K tomu senzoru. Sajrajtem sem myslel všechno, co není nafta, ale viděl si někdy, co se tam kromě vody dá najít? Fakt humáč. U 309, která nebyla od předchozího majitele moc udržovaná sem tam našel něco jako jemný blátíčko. Mrknu na ten konektor nejsou-li tam svody.

Odesláno

Byl jsem nemocnej, tak se ozyvam az ted. Filtr jsem vymenil bez vetsich problemu, typ byl spravnej. Z toho staryho normalne kapala snad jenom voda a na dne nadobky jsem nasel takovej cernej humus (asi pul cm) a ten jsem utrel. Jak psal Dydzej, na dne je takovej plovacek a ten, kdyz se zvedne, tak spoji ty dva draty a sviti kontrolka. Zkousel jsem to pak projet a bylo to fakt znat - hlavne v otackach. Driv kdyz jsem to trapil, tak trojka koncila na 80 a dal to neslo, po vymene jsem to zase potrapil a na trojacka to jelo 120 a jeste se tomu chtelo. Mne se ale uz nechtelo, tak jsem dal ctyrku :o, ale rozdil byl evidentni. Diky vsem za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...