Mila_S Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: aka a vy si myslite, ze to k necemu bude, kdyz se nad sebou neonek zamysli? :D:D:D:D Mno já si myslím že ne, ale stejně to považuju za dobrý nápad. Citovat
Marlin Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 hehe, tak jsem jeste objevil pekne uklouzany placek.... tak aby jste z toho neco meli kvalita fotek nic moc, ale to je jedno... fotila sestra a je mlha [upravil dne 29/12/06 Marlin] Citovat
aka Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 ja bych to mozna poznala sama ze je mlha:D:D:D u nas teda uz zas neni nic... Citovat
Jogin Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Jogin ...Jo a jinak jak ti to jezdi... docela dobre, ale za tu dobu co auti mam jsem si uz na to tak zvyk, ze pokukuju po necem silnejsim..uz se mi zda, ze to netahne, ikdyz spolujezdci si mysli neco uplne jinyho:roll:D Heh hele Do hradce Kralove ale uz to bude pase ted to nako tady taje a spis by sis zasral auto :D:super Hele s tim zvykem to mam uplne to samy, chtelo by to aspon tak tech 150koniku jinak tenhle pezutek proste dokaze ztrapnit leda jaky auto pokud se bavime o normalnich podminkach nemyslim ti bmw 6 atd:D Citovat
Fx Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Ja byl v noci na Strahove a je to tam pekne uklouzany, ale i tak se mi zda, ze Michelin Alpin, co mam ted, jsou o dost horsi nez GoodYear UltraGrip 6, co jsem mel predtim. Asi se jich zbavim a koupim goodyeary. Citovat
Pinďa Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 V 5:00 ráno jsem tu bílou potvoru odhazoval od baráku (bylo -3,5 st. ) a z autí. V 10:00 už byla nula. Nyní (14:00 hod) je už +1,5 st. a taaaaaje. Citovat
Dundee Odesláno 29. prosinec 2006 Autor Odesláno 29. prosinec 2006 Hlásim +4°C a minimum svinstva před barákem, hurááá!!!! :D Ještě tak 10°C navíc a budu spokojenější Citovat
Neon Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Dundee Hlásim +4°C a minimum svinstva před barákem, hurááá!!!! :D Ještě tak 10°C navíc a budu spokojenější Týfoeee ... to jsou ale časy ... Letos poprvý nasněží koncem prosince a ještě kevšemu ubohý 4cm sněhu a lidi si myslejí, že období zimy už proběhlo a chtěli by opět jaro ... ale to NE ... já to tak nenechám ... vloni jsem si neužil hory a letos mám dva termíny! Únor a březen ... takže nechť je prosím ještě do března ZIMA. Teda ještě?? To zní divně, když v podstatě ještě anmi pořádně nezačala .... prostě chci sníh, sněhuláka - zimní radovánky - šak víme!! (brusle, lyže, boby, auta, ženy zpěv ... a vše s tím spjaté ...) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Dundee Hlásim +4°C a minimum svinstva před barákem, hurááá!!!! :D Ještě tak 10°C navíc a budu spokojenější Týfoeee ... to jsou ale časy ... Letos poprvý nasněží koncem prosince a ještě kevšemu ubohý 4cm sněhu a lidi si myslejí, že období zimy už proběhlo a chtěli by opět jaro ... ale to NE ... já to tak nenechám ... vloni jsem si neužil hory a letos mám dva termíny! Únor a březen ... takže nechť je prosím ještě do března ZIMA. Teda ještě?? To zní divně, když v podstatě ještě anmi pořádně nezačala .... prostě chci sníh, sněhuláka - zimní radovánky - šak víme!! (brusle, lyže, boby, auta, ženy zpěv ... a vše s tím spjaté ...) Jestli chceš sníh tak si zalítni třeba na Aljašku nebo do Antarktidy tak bude tolik sněhu až ti z něj bude špatně:D:D No ale i když ono se tam nesolí, možná by tam bylo hezky. Citovat
Tommy306 Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Jogin Heh hele Do hradce Kralove ale uz to bude pase ted to nako tady taje a spis by sis zasral auto :D:super Hele s tim zvykem to mam uplne to samy, chtelo by to aspon tak tech 150koniku jinak tenhle pezutek proste dokaze ztrapnit leda jaky auto pokud se bavime o normalnich podminkach nemyslim ti bmw 6 atd:D no do HK to mam trochu z ruky..z toho asi nic nebude:myslim:D..jinak zaspinit auto uz snad asi ani vic nemuzu..jak jsem vcera blbnul, tak asi pod tim snehem bylo bahno nebo co protoze snih mi sel pri tom pres oba boky i pres strechu a kdyz jsem rano dosel k autu tak to bylo vsechno roztaty a na auti zustali velky cakance spiny:grr jinak s tema 150 koniky to vidim tak ze bych spis radsi +150 koniku:roll Citovat
Vvitty Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: Jogin ...Jo a jinak jak ti to jezdi... docela dobre, ale za tu dobu co auti mam jsem si uz na to tak zvyk, ze pokukuju po necem silnejsim..uz se mi zda, ze to netahne, ikdyz spolujezdci si mysli neco uplne jinyho:roll:D taky se mi zda, ze Ti to netahne lepsi? a jinak 155 koniku si clovek taky brzo zvykne Citovat
Pinďa Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Pinďa V 5:00 ráno jsem tu bílou potvoru odhazoval od baráku (bylo -3,5 st. ) a z autí. V 10:00 už byla nula. Nyní (14:00 hod) je už +1,5 st. a taaaaaje. Tak právě začíná klasická vánoční česká pohádka a venku zase mrzne -1,2 st. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.