Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vánoční dárky - existuje někdo z řádných členů, komu dárek ještě nedorazil???

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych zjistil, zda všem řádným členům dorazilo vánoční překvapení, eventuelně zda náhodou nedošlo k nějakému poškození, jako třeba v loňském roce.

viz.

Odesláno

Mne třeba nedorazil... ale nemám v profilu uvedené jméno... To jsem Vám ale posílal na email... Proč nechci mít jméno v profilu jsem taky zdůvodňoval... :myslim

Tak snad zítra ;)

[upravil dne 27/12/2006 @re]

Odesláno
Původně zaslal: aka

to mate z toho, ze jste nebyli na vanocnim srazu...tam jste to mohli mit i s usmevem predsedy a ustnim pranim!!!:D:D

No jo:(,já chtěl přijet,ale práce je práce...Snad příště,mám v plánu někdy na ten váš Džbán dorazit a částečně oplatit vaši super návštěvu na Priglu:super

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

Původně zaslal: aka

to mate z toho, ze jste nebyli na vanocnim srazu...tam jste to mohli mit i s usmevem predsedy a ustnim pranim!!!:D:D

No jo:(,já chtěl přijet,ale práce je práce...Snad příště,mám v plánu někdy na ten váš Džbán dorazit a částečně oplatit vaši super návštěvu na Priglu:super

Takovejch bylo víc, kteří byli v práci, muj zaměstnavatel vubec nemá pochopení pro srazy Peugeot clubu:(:(
Odesláno
Původně zaslal: Marlin

dneska prisel, vse v poradku, vsicni doma na to koukaly jak na zjeveni, jaks e P club stara o sve cleny.

diky Medo :papa

Marline a všichni ostatní - přívěšky NEJSOU zdaleka jen a pouze mojí zásluhou, ale podílelo se na tom celé vedení klubu - tož asi tak

Odesláno

Hlásím , že mě do dnešního dne bohužel zatím nic NEDORAZILO !

Třeba ještě dojde do konce týdne ..............

[upravil dne 27/12/2006 raspa]

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Hlásím , že mě do dnešního dne bohužel zatím nic NEDORAZILO !

Třeba ještě dojde do konce týdne ..............

[upravil dne 27/12/2006 raspa]

Určitě šla poštou, doufám, že dojde do konce týdne - ale v seznamu odesílaných jsi (pokud Tě teda manželka nějakým nedopatřením nevynechala).

Odesláno

heavy metalova klicenka dnes dorazila ;)

podle stavu obalky soudim, ze nejaky usilovny pracovnik posty zasilku dukladne \"zkontroloval\". nastesti se mu asi nehodila do kramu a tak ji poslal dal. :aut

Odesláno

Sice otázka zněla,komu nedorazil,ale i tak odepisuju.Dáreček dorazil v pořádku,obálka nepoškozená, s přívěskem sem sklidil veliký úspěch,už je ve vitrínce,pro mě je škoda dávat si ji na klíče:super

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Rád bych zjistil, zda všem řádným členům dorazilo vánoční překvapení, eventuelně zda náhodou nedošlo k nějakému poškození, jako třeba v loňském roce.

viz.

No já zatím nic nenašel, ale kdo ví, jak teď funguje pošta..

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Medvěd

viz.

No já zatím nic nenašel, ale kdo ví, jak teď funguje pošta..

Určitě jsem Ti ho posílal do Bukovan

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...