Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krásný Vánoce a Nový rok všem...

Recommended Posts

Odesláno

Také se přidávám i s celkou rodinou k přání šťastných, veselých a bohatých Vánoc a přejeme mnoho štěstí, zdraví a bezproblémových kilometrů s Vašimi lvíčky v novém roce 2007.

Vladimír, Martina, Štěpánek a Monička Trundovi

Odesláno

Taktéž Vám všem přeji pohodové Vánoce, bohatého ježíška a hlavně hodně zdraví a mnoho šťastných kilometrů v novém roce 2007 ;)

Odesláno

No do noveho roku jeste daleko kazdopadne dnes je stedry den takze Vsem bohateho jeziska nejlepe darek co zabere celou garaz prevazany krasnou masli ale i kdyby nebyl tak Stastne a vesele a hlavne se nehadejte coz byva napr .u nas kolorit predstedroveceniho dne na bacha na kosti:mrk

Odesláno

Taktéž přeji všem lidičkam nejenom na Piškot clubu,ale i na světě šťastné a veselé prožítí vánočních svátků a do nového roku popřát hodně zdraví,štěstí,životního optimizmu,kilometrů bez nehody a aby vaše životní sny se proměnily ve zkutečnost...Rodina Rybišárová....(mamka,taťka,brácha,já,ale i Peugeot 405MI16 a MI16X4:D:D):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...