Přejít na obsah

wocko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

O uživateli wocko

  • Datum narození 26.3.1977

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

wocko's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zravim: má taky dotaz i když už tu kolísání určitě bylo. Také mi kolísá motor většinou začne při jízdě. Prostě jedu vše v pořádku a najednou při vymáčknutí spojky a puštění plynu otáčky zustanou vysoké neli se dokonce zvýší nemám otáčkoměr tak posuzuju jen podle zvuku. A hned zpoklesnou a prostě začné kolísání a to dosti výrazné řekl bych skoro z nuly do takových 2000 se domnívám. Auto při jízdě kdy jen \"lochtám plyn škube\" bez sešlápnutí plynu auto vlastně jako skomírá do určité rychlosti pak začne samo přidávat a po nějaké době zase skomírá. Když držím plyn více sešlápnutý auto jede normálně jenže to třeba při popojíždění ve městě nejde takže mi tam huláká motor a lidi si klepou na čelo co to jede za magora a bojí se přejít přes přechod když je pouštím. :-) Nechal jsem zkontrolovat škrtící klapky byli ok. Svíčy a kabely nový. Nedávno jsem kupoval novou autobaterii a po výměně vše chodilo jak hodinky už jsem se radoval že problém je pryč klepal jsem na třevo a po asi ujetých 100-150 km hup a kolísání bylo zpět nejdříve jen při vymáčknutí spojky zůstaly trochu vyšší otáčky asi jako po nastartování v zimě a po chvilce spadly na normál a vše fungovalo normálně no a pak jednou začalo stejné kolísání jako před výměnou baterky. Baterii jsem měl odpojenou při výměně několik hodin. Tak jsem si řekl že se třeba vymazal počítač paměť a tak. Baterii jsem tedy znovu nechal chvíli odpojenou a zase vše funguvalo a opět po několika dnech a najetých kilometrech to začlo kolísat jen tedy jednou. Tak jsem znovu odpojil a zatím zase vš ok. Ještě jedna zajímavost nová baterie točila se straterém zhruba dvakrát rychleji než ta původní což jsem považoval za normální přeci jen původní baterka měla šest let a ty letošní mrazy jí asi nepřidali, ale když začalo kolísání startér točil pomaleji asi jako u staré baterie při opětovném odpojení zase rychlé točení strtéru. Když mám problém kolísání je i zvuk motoru jiný hlubší. auto Peugeot 106 r.v. 1999 1,1 44KW vím že je to dlouhý ale třeba se s tím někdo setkal. předem děkuji za odpovědi.
  2. wocko

    autoradio

    no když tam píchnu hřebík tak ho zase bez odporu vytáhnu. A nevím do jákých otvoru. Radio má v každym rohu dirku. Ale je fakt že ve dvou jsou nějaký šroubky
  3. tak borci, :-) koupil jsem si radio a teď bych potřeboval poradit jak vyrvat to originální co tam peugeot nacpal. Ruku nikam nestrčim všude jsou plasty.
  4. wocko

    Vzduchový filtr

    mám 1,1 obsag a r.v. 99
  5. Ahoj, potřeboval bych pomoct. Chci su vyměnit vzduchový filtr a nevímjak na to. Myslel jsem že k němu bude jednoduchý postup. :-( Není někde nějaký návod??
  6. pak to taky může bát koberečkem který když se šoupne víc dopředu tak se pedál někdy při došlápnutí na podlahu dostane pod něj a zadrhne se :-) Alespoň u mého koberce v autě :-)
  7. wocko

    hluk z okének

    a je snadně je namontovat?? a cena?? :-)
  8. Jistě i jiní 106tkaři zjistili že při otevčeném okénku je v autě neuvěčitelný hluk. Pravda pěkně větrají hlavně když jsou obě dokořán oevřený ale ten kravál je strašný. Alespoň u mé třídveřové verze. Zajímalo by mne jestli se nedají přimontovat takový ty krycí lišty a jestli problém zvuku a přílišnýho vniku zduchu zamezí?
  9. wocko

    prosim o radu na 106

    jo natáhnout celtu :-)
  10. ten manual co je všude ke stažení je poloviční a na nic a mojí 1.1 r.99 tamtoho moc nepasuje
  11. wocko

    Svíčky

    jee oni se mají vyměňovat nějak často já je neměnil a je najeto 109 tis.
  12. wocko

    106-motor 1.1

    to už dělala moje škoda 105 naprosto stejný problém :-)
  13. wocko

    106-motor 1.1

    tak ho pořádně toč :-) ať nemá čas přemýšlet jestli má nemo nemá jet :-)
  14. wocko

    Svíčky

    no raději bych preferoval poměr cena výkon tohle mi připadá docela drahý :-)
  15. Jaké doporučujete svíčky??? ebo je to fuk a stačí ty nejlacinější??? díky.
×
×
  • Vytvořit...