Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec lidi.Tak jsem byl dneska na diagnostice s ABS.Napsalo jim to že jsou v čudu obě zadni čidla na kolech.Řikal at je zkusim vyčistit a probrzdit to že to občas zabere a jinak že vyměnit.Tak jsem to udělal a nic.Pořád stejné.Tak mě ještě napadlo že to je dost náhoda a by obě zadní byli špatné najednou jestli neni někde problem v kabeláži.vyčistil jsem zastrčky u čidel ale dál nevim kam kouknout.Nemate někdo schema ABS?Stahnul jsem schemata co jsou tady ale tam o ABS nic neni.Diky

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: tiigr

Pokud byste nekdo shanel ridici jednotku abs, tak dve mam. Samozrejme funkcni!

Loni jsem resil problem s abs a nakoupil ponekud neuvazene

a jen tak orientačně jaka by byla cena?

Odesláno

Když jsme u te absky mám v háji asi přední čidlo na levé straně. Chtěl jsem ještě zkotrolovat kabeláž případně prostříknout kontakty. nevím ale kde je čidlo napojené?.

U kola je kabel na čidlo nalisován potom to jde do prostoru motoru ale nikde žádné napojení. Nebo se pletu? pora´dte jak postupovat při výměně

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidi.. Mám stejný problém. PC píše ABS FAULT a na palubce svítí jak autíčko tak červený vykřičník.. čidla jsou prý dobrá.. poradte kde mám hledat závadu? Je možné,že je to spojené s brzd. destičkami? tam nemám drát který hlásí sjeté destičky.. Prosím poradte.. Děkuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...