Mates7.4 Odesláno 19. prosinec 2006 Autor Odesláno 19. prosinec 2006 Zdarec lidi.Tak jsem byl dneska na diagnostice s ABS.Napsalo jim to že jsou v čudu obě zadni čidla na kolech.Řikal at je zkusim vyčistit a probrzdit to že to občas zabere a jinak že vyměnit.Tak jsem to udělal a nic.Pořád stejné.Tak mě ještě napadlo že to je dost náhoda a by obě zadní byli špatné najednou jestli neni někde problem v kabeláži.vyčistil jsem zastrčky u čidel ale dál nevim kam kouknout.Nemate někdo schema ABS?Stahnul jsem schemata co jsou tady ale tam o ABS nic neni.Diky Citovat
tiigr Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Pokud byste nekdo shanel ridici jednotku abs, tak dve mam. Samozrejme funkcni! Loni jsem resil problem s abs a nakoupil ponekud neuvazene Citovat
Mates7.4 Odesláno 1. leden 2007 Autor Odesláno 1. leden 2007 Původně zaslal: tiigr Pokud byste nekdo shanel ridici jednotku abs, tak dve mam. Samozrejme funkcni! Loni jsem resil problem s abs a nakoupil ponekud neuvazene a jen tak orientačně jaka by byla cena? Citovat
Péťa Odesláno 1. leden 2007 Odesláno 1. leden 2007 Původně zaslal: Mates7.4 Zdarec lidi.Tak jsem byl dneska na diagnostice s ABS. Kde jsi byl na ty diagnostice? Jeste je Peugeot ve Vysokem Myte - AutoArt PP Citovat
kilian Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Když jsme u te absky mám v háji asi přední čidlo na levé straně. Chtěl jsem ještě zkotrolovat kabeláž případně prostříknout kontakty. nevím ale kde je čidlo napojené?. U kola je kabel na čidlo nalisován potom to jde do prostoru motoru ale nikde žádné napojení. Nebo se pletu? pora´dte jak postupovat při výměně Citovat
sabat.j Odesláno 28. leden 2007 Odesláno 28. leden 2007 Ahoj lidi.. Mám stejný problém. PC píše ABS FAULT a na palubce svítí jak autíčko tak červený vykřičník.. čidla jsou prý dobrá.. poradte kde mám hledat závadu? Je možné,že je to spojené s brzd. destičkami? tam nemám drát který hlásí sjeté destičky.. Prosím poradte.. Děkuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.