jozefsv Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 neviem zhodit kovove krytky co drzia na spode cierny plast.skrutky nie je problem odskrutkovat, ale tie krytky,co s tym?niekde som cital, ze sa s nimi nema tocit ale vytiahnut.neviem najst ten prispevok.poradi niekto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 jestli myslis takove ty cerne kovove tlapy co drzi spodni stranu kovoveho ramecku pristrojovky, tak ty maji zespoda sroub, tj. vysroubovat zespoda a pak ty ty kovove tlapy vytahnout...chtel jsem pouzit slovo packa, ale aby se nepletlo se slovem páčka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kdo Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: jozefsv neviem zhodit kovove krytky co drzia na spode cierny plast.skrutky nie je problem odskrutkovat, ale tie krytky,co s tym?niekde som cital, ze sa s nimi nema tocit ale vytiahnut.neviem najst ten prispevok.poradi niekto? Jestli myslíš ty kovové obdelníkové krytky vodorovně pod přístrojovou deskou před volantem (na úrovni páček), tak ty se dají sundat po demontáži bočních plast krytů co jsou po stranách krytu tyče volantu (na levé je reostat osvětlení a štelování výšky světel). Až tyto sundáš, tak zespodu těch obdelníků jsou šrouby, které povolíš a ty obdelníky vyndáš směrem nahoru (opravdu netočit, mají na sobě takový aretační čudlík, kterým bys do plochy toho velkého krytu vytořil šrámy. Nevím, jestli myslíš tyto, protože ty drží ten velký černý kryt kolem přístrojovky, co jde až doprava přes výdechy topení a k hodinám a ten celek je kovový (alespoň u mě). Edit: pokud jsi ale už ty šroubky vyšrouboval a ty krytky ti pořád nejdou, stačí jen do nich zezdola ťuknout v ose šroubků. zřejmě jsou jen vzpříčený. Nejlépe opět trošku zašroubovat šroubky a ťuknout na hlavy. [upravil dne 24.11.06 Kdo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 mam to povolene,ale nemozem dostat pristrojovku,tj. budiky so sklom von.stale tam nieco zavadza.postup na rozobratie bol na petrovom nete,ale ta stranka neexistuje.neviete kde sa to da pozriet inde?alebo ako ste to dostali von?treba rozobrat palubovku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 http://www.peugeot605.info/old_web/palubka.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 Původně zaslal: Fusion http://www.peugeot605.info/old_web/palubka.html no to vsetko som mal rozobrane ale nechce to ist von.je tam mensi otvor ako je pristrojovka.viac som sa nepokusal nadvihnut palubku lebo som myslel ze nieco praskne,ale ono to asi tak ma ist po tom co som sa docital.na spodnej strane je este nad volantom taky cierny uzky plech (na fotkach ho nevidno) ten mi tam vadil.ma ist prec?pristup je k nemu zly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts