Tommys Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Určitě jste to už někdo někdy řešili, jakým způsobem jste to přidělali na non-GTI? A dočetl jsem se že je u GTI jinak vykrojenej zadný lem v karoserii, jak brutální je zásah pro implentaci lemů? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Rozhodně bych tam nic nevrtal, ale normálně to na karoserii přilepil ... já chtěl dávat na 405 lemy z MI16 a každopádně bych je nenavrtával, ale lepil ... Alespoň ti to nebude korodovat ... jako, že i spoje u origo GTI a MI16 korodujou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommys Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 No tak to je jasný, tuhle možnost jsem položil hnedka, určitě bych to naplác na kastly nějakým lepidlem na plasty, ale nikdy jsem to nepotřeboval, je něco dobrýho co to kvalitně na kastli udrží, aby mě to pak nevodfouk vítr, jednou se mi stalo, že předemnou jela krutě plastově olemovaná škodovka a autíko mi přišel pozdravit jeho zadní lem i se zbytkem chemoprenu:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Původně zaslal: Tommys Určitě jste to už někdo někdy řešili, jakým způsobem jste to přidělali na non-GTI? A dočetl jsem se že je u GTI jinak vykrojenej zadný lem v karoserii, jak brutální je zásah pro implentaci lemů? Asi flexobrutální. Musíš to prostě vyříznout, tak už je asi jedno jestli ubereš cenťák nebo tři Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 nalep to normálním silikonem. já použil čirý. drží to dobře, ale zloděj to přemůže (ukradl mi přední lemy) taky jsem slyšel z několika zdrojů, že gti a non gti mají jinka vykrojené zadní blatníky. nejdřív bych zkusil z lemy vyřezat ten vnitřní lem, ale to asi stejně nepomůže a budeš muset uřezat i kus blatníku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Jsem viděl odbodovaný zadní blatní GTI - podle mě není ani jinak vykrojený, jako spíš má ty prolisy na lišty. Jó, odbodovaný zadní GTI blatník se vyvažuje zlatem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Původně zaslal: vix Jsem viděl odbodovaný zadní blatní GTI - podle mě není ani jinak vykrojený, jako spíš má ty prolisy na lišty. Jó, odbodovaný zadní GTI blatník se vyvažuje zlatem. blatník z gti je jinak vykrojený. je vykrojený víc. prolisy tam žádné nejsou. jinak mám dojem že lemy blatníků na gti se dají koupit v autokelly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: zoby Původně zaslal: vix Jsem viděl odbodovaný zadní blatní GTI - podle mě není ani jinak vykrojený, jako spíš má ty prolisy na lišty. Jó, odbodovaný zadní GTI blatník se vyvažuje zlatem. blatník z gti je jinak vykrojený. je vykrojený víc. prolisy tam žádné nejsou. jinak mám dojem že lemy blatníků na gti se dají koupit v autokelly Lemy se v kelly koupit nedaj Jinak ten blatník je opravdu jinak vyřízlej, je jakoby do šišky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Nojo, no .. vzdávám se. Ale to nic nemění na tom, že odbodovaný zadní blatník se vyvažuje zlatem... už jenom to odbodování .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: zoby Původně zaslal: vix Jsem viděl odbodovaný zadní blatní GTI - podle mě není ani jinak vykrojený, jako spíš má ty prolisy na lišty. Jó, odbodovaný zadní GTI blatník se vyvažuje zlatem. blatník z gti je jinak vykrojený. je vykrojený víc. prolisy tam žádné nejsou. jinak mám dojem že lemy blatníků na gti se dají koupit v autokelly Lemy se v kelly koupit nedaj Jinak ten blatník je opravdu jinak vyřízlej, je jakoby do šišky já jsem je v katalogu našel, a byli i pod gti-čkem... vixi, já myslel že se to odřezává flexou a né bodovačkou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 A viděl jsi je tam na obrázku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 zoby, vertex: nemluvite jeden o plechovych lemech a druhej o plastovych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 No právě, oni mají na mysli plechový lemy - teda jsou to normální blatníky, ale oni tomu tak říkaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Vertex: je to tak, kdyz prijdes do autodilu pro lemy, tak se tim mysli prave ty plechove ukraje blatniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 já myslím ty plechové (prostě spodní okraj blatníku - starý se odřízne a navaří se tento) plastové se ve druhovýrobě nedělaj, aspoň jsem je nikde neviděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Aha, ale oni tam pod pojmem lemy nabízej komplet blatní, alespoň tak si to pamatuju z katalogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest brouk Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 autokelly dodava v nahrade lem yadniho blatniku pro 205 jak na3dv i na 5dv orijentacni cena i s dph je 863kc.......spatna mototechna vymen dodavatele?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts