Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

btw, jen pro informaci...od vety o nejlepsich kraliccich po vetu o tom, kdo si muze davat kralicka na smetane...s pokracovanim o houbach to bylo presne 55 minut....co to znamena?

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: OK406

Snad nemyslíš psy????????:myslim:myslim:myslim:D:D

ja navstevuji ruzne cinske a jine restaurace, takze.... hlavne, kdyz tomu sundaji kralici znamku.... :roker

2aka: pravda, jsem barbar, zapomel jsem na knedlicky a omacku :mad:

Jsi opravdu barbar. já taky navštěvuji asijské kuchyně, ale takou dobře propečený svrčci, kobylky a další chutný broučci nejsou špatný:D :D:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

vvitty: co mas porad s tim grilem?

Ok: dik ze ses me zastal nacelniku

ted jsem gril kontroloval a zda se mi v poradku.... takze co bych s nim mel mit???

se sroubovakem jsem Te v jeho okoli nevidel... :D

2Ok: hlavne, kdyz to na me nemrka... i to jsem uz mel moznost v jedne specialni restauraci videt, ale jako aby mi jidlo utikalo z talire, to fakt nemusim. ale tem cinanum chobotnicky viditelne chutnaly....

Odesláno

.... vsichni prece vedi, ze nejlepsi je na houbach :)

Myslíš ty houby, co mají červený klobouček s bílými puntíky a jídlu se říká jednohubky:D:D:D:D

Odesláno

vvitty: co mas porad s tim grilem?

Ok: dik ze ses me zastal nacelniku

ted jsem gril kontroloval a zda se mi v poradku.... takze co bych s nim mel mit???

se sroubovakem jsem Te v jeho okoli nevidel... :D

2Ok: hlavne, kdyz to na me nemrka... i to jsem uz mel moznost v jedne specialni restauraci videt, ale jako aby mi jidlo utikalo z talire, to fakt nemusim. ale tem cinanum chobotnicky viditelne chutnaly....

To sem si oddychla, ze si me nevidel:D:D

jidlu co mi popreje dobrou chut neduveruju...

Odesláno

Radek Hurvajz: To je v poho, me tyhle reci nevadi...

all: Jinak jsem v nedeli byla s hafanama na vystave a Garret vyhral v mezitride V1 CAC a Farao v tride otevrene V2 Res.CAC :super Jsou to sikulky!

Odesláno

jeee a to ty radku takhle poznas, jestli zdrhaj pred necim(nekym) co za necim(nekym)?:D:D

Néé proč, je to jedna ze dvou možností, a vypadá to že zdrhaj, protože jinak by tak nepelášili:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...