Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak bych se vás zase chtěl na něco zeptat.

Z prostoru motoru jsou slyšet velice podivný zvuky:nevim. Je to takovej kňoukavej zvuk, hlubšího tónu. Je to slyšet hlavně když jedu při nízkejch otáčkách (1500-2000), při vysokejch jsem to ještě neslyšel. Je to jako kdyby dřela nějaká guma o dutý místo. Je znatelný, že se ten pazvuk šíří po táhlech řízení, nebo od kol i do volantu. Má to něco společnýho s otáčením kol (popřípadě převodovkou, ale to bych spíš vyloučil). Pokud mám neutrál, auto stojí a já prošlapávám plyn, tak to nevydá ani hlásku.

Mohly by to bejt poloosy, ale ty pokud jsou Ko tal lupou ne?

Všem dík za rady.

Odesláno

A co ložiska kol, nemohlo by to dělat to, mě to vydávalo taky takovej neurčitej hlubokej ton, spíš hučení a přesně jak říkáš bylo to slyšet když jsem jel pomalejc, při rychlejší jízdě se to ztrácelo

Odesláno

To nebude ono, kdyby bylo např levý ložisko (pohled z místa řidiče) v háji, tak by to hučelo v pravotočivý zatáčce a naopak. Ale tohle se projevuje nejvíc, když jedu rovně nebo malilinko vychyluju směr jízdy. A není to souvislý hučení, ale jako když něco o něco drhne a je to asi taj 4krát hlučnější, než když hučí ložisko. Vůbec netuším,co to je:myslim.

[upravil dne 16/11/06 Vopičí]

Odesláno

Tak co jsem dale zjistil, dela to jen pri tech nizkejch otackach a kdyz motor ani netahne, ale ani nebrzdi. A taky jsem zjistil, ze je to nekde pod pedalama smerem do motoru. Az dorazim ze skoly domu, tak jeste poslechnu ty audio ukazky a pak dam vedet.

Ale uz zacinam tusit, ze je leva poloosa KO :nevim

Diky kluci.:super

Odesláno

zlatej prokluzující klíňák - přes ten nejsou ty ostatní hluky vůbec slyšet :P

je-li levá poloosa KO, tak to cvaká v pravých zatáčkách ( a nepříjemně to škube)

Odesláno

když jsme u těch kraválů co jdou z auta, taky Vás všechny jako mě štve, že jak je teďka zima, naše nekvalitní plasty v 205 zcvrklý a ztuhlý, jako to všechno vrže a křípe?Když jsem auto v létě kupioval byla to pohodička nic nevrzalo říkal jsem paráda, tedka jak jsou teploty u nuly a auto stojí venku přes noc, tak to je kravál když člověk něco přejede. Tenhle jev jsem sledoval už u škodovky v létě ticho, v zimě je slyšet uplně všechno

Odesláno
Původně zaslal: Tommys

když jsme u těch kraválů co jdou z auta, taky Vás všechny jako mě štve, že jak je teďka zima, naše nekvalitní plasty v 205 zcvrklý a ztuhlý, jako to všechno vrže a křípe?Když jsem auto v létě kupioval byla to pohodička nic nevrzalo říkal jsem paráda, tedka jak jsou teploty u nuly a auto stojí venku přes noc, tak to je kravál když člověk něco přejede. Tenhle jev jsem sledoval už u škodovky v létě ticho, v zimě je slyšet uplně všechno

Jj, přesně tak, je to hold pravá plastová palubka :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: vix

zlatej prokluzující klíňák - přes ten nejsou ty ostatní hluky vůbec slyšet :P

je-li levá poloosa KO, tak to cvaká v pravých zatáčkách ( a nepříjemně to škube)

Tak to mi nedělá, ten pazvuk to vyluzuje jenom když jedu rovně. Ale co není, může časem bejt:D

O víkendu ho zkusím zvednout(jak je v odkazu od durino81) a uvidím).

Odesláno

Jo a ještě jsem si teď pustil ten zvuk od durino81 a když vemu v uvahu menší zkreslení oproti realitě, tak už si chystám prašule na poloosu :(....... autí asi letos k vánocům dostane dražší dárek než já:D:D:D

[upravil dne 21/11/06 Vopičí]

Odesláno

zase to tak drehé být nemusí - u Glogara stojí poloosa na můj koráb příjemných 1200,- (teda, musíš ji čenžnout za tu svou starou)

Odesláno
Původně zaslal: vix

zase to tak drehé být nemusí - u Glogara stojí poloosa na můj koráb příjemných 1200,- (teda, musíš ji čenžnout za tu svou starou)

To je dobrá cena, tu bych bral:). Jenže asi koupím na obě strany, aby to bylo v cajku, ta druhá na tom nebude o moc líp, Pažout už hold má něco najeto. A asi rovnou i koupim ramena, jsou už taky takový všelijaký......a bude z toho zase nový auto:D........Ježíšek bude mít letos co dělat, aby to unes:D:D

Odesláno

Tak už je to 100% jistý, kratší poloosa je KO. Dnes jsem zvedl auto a bylo vymalováno, nechal jsem točit kola a poslechl jsem si....děs:o.....lupe , cvaká a chrastí. Když jsem vytočil volant úplně doprava, tak se začla tak mrskat, že jsem myslel, že se rozskočí.

Všem díky.:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...