Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jestli nutne nepotrebujes auto, tak si pockej a kup takove, jake opravdu chces...

Ja loni nemohl nic sehnat, tak jsem si koupil BMW 5er v kombiku. Jedina vada byla, ze to byl kombik :D Kombajny nemam rad, tak i pres luxusni vybavu jsem s tim autem vydrzel jen asi 3/4 roku :D Pak jsem zas nemohl nic pekneho sehnat a nahodou narazil na paradni 406 sedan, tak jsem ji koupil jako docasne auto, nez neco najdu... Myslel jsem ze se ta Francouzska mrdka bude srat a pujde brzo pryc, kupodivu jsem s nim spokojeny, tak si ho zatim nechavam a pokukuju po 406 coupe, M-B CLK, BMW 3er coupe atd.

To pisu jen tak, aby ses pripadne vyvaroval takovym \"problemum\" :D :D

[upravil dne 11/4/10 MACI]

Odesláno

auto celkem potrebuju nutne, mam feldu ktera dosluhuje, je v hodne mizernem stavu:( oprava aby byla aspon tak nejak normal tak by stala kolem 20tis a do tak stareho auta to davat necu...a kdyz uz mam ted penize na nejake to lepsi tak to chcu tak abych koupil to jine nez budu muset do feldy cpat dalsi penize ....

od zacatku sem rikal coupe, ted koukam i po sedanech protoze se mi taky libi ,a precejenom po nejake male nehode nebo tak se na sedana budou dily shanet o dost lip a vubec i to auto asi sezenu lip....

momentalne mam nabidku i na jeden 307...rv 2006, prvni majitel, serviska, v ČR, 75tis km, super stav, dobra vybava....140tis kč.....přecejenom je to zase prakticky zanovni auto tak nevim no :P jeslti to nebo radši toho sedana 406ku....je to těžke :) nevim jeslti vybirat srdcem nebo rozumem :D srdce voli coupe , rozum 307ku :D

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

auto celkem potrebuju nutne, mam feldu ktera dosluhuje, je v hodne mizernem stavu:( oprava aby byla aspon tak nejak normal tak by stala kolem 20tis a do tak stareho auta to davat necu...a kdyz uz mam ted penize na nejake to lepsi tak to chcu tak abych koupil to jine nez budu muset do feldy cpat dalsi penize ....

od zacatku sem rikal coupe, ted koukam i po sedanech protoze se mi taky libi ,a precejenom po nejake male nehode nebo tak se na sedana budou dily shanet o dost lip a vubec i to auto asi sezenu lip....

momentalne mam nabidku i na jeden 307...rv 2006, prvni majitel, serviska, v ČR, 75tis km, super stav, dobra vybava....140tis kč.....přecejenom je to zase prakticky zanovni auto tak nevim no :P jeslti to nebo radši toho sedana 406ku....je to těžke :) nevim jeslti vybirat srdcem nebo rozumem :D srdce voli coupe , rozum 307ku :D

vybirej srdcem. ten vecny brouk v hlave za to nestoji ;)

Odesláno

srdce rika coupe nebo sedan a par uprav, rozum voli neco proste jakoze maly motor, novejsi rv...takze takove ty nakupni tasky ktere jezdi za par kc....

ale srdce rika sedana a par decentnich uprav hlavne co se tyce funkcnosti a interieru :P tzn treba pri cernym interieru ten stredovej panel predelat na ten stribrnej interier, vse uvest do stavu funkcnosti, nejake pekne kola a mozna par cm dolu, trochu tmavsi folie ale ne zas uplne cerne...

coupe bych rad ale blbe se to shani a kdyz by prisla rodina muselo by jit pryc...sedan by mohl zustat....

[upravil dne 12/4/10 sharpers]

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

srdce rika coupe nebo sedan a par uprav, rozum voli neco proste jakoze maly motor, novejsi rv...takze takove ty nakupni tasky ktere jezdi za par kc....

ale srdce rika sedana a par decentnich uprav hlavne co se tyce funkcnosti a interieru :P tzn treba pri cernym interieru ten stredovej panel predelat na ten stribrnej interier, vse uvest do stavu funkcnosti, nejake pekne kola a mozna par cm dolu, trochu tmavsi folie ale ne zas uplne cerne...

coupe bych rad ale blbe se to shani a kdyz by prisla rodina muselo by jit pryc...sedan by mohl zustat....

[upravil dne 12/4/10 sharpers]

ja kdysi hodne chtel 306 GTI-6, nebyl jsem trpelivy a vzal 306 1.8 16V. nebyla vubec spatna, rekl bych, ze byla primo skvela, ale ten brouk v hlave, ze by to chtelo GTI-6 mne provazel cely cas co jsem mel 306tou. ;)

Odesláno

Kdyz si koupis sedan nebo kombik, tak budes mit v celku obycejne, designove pekne auto (sedan, kombik ne :D Nechapu ze se rozhodujes mezi coupe a kombi...)

Ale pokud vydrzis a koupis coupe, tak budes mit opravdu designove povedene neokoukane auto ze ktereho budes mit vetsi radost ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte, dnes jsem u auta prisel na dalsi peknou vychytavku :mrk ... kdyz necham otevrene okna, vystoupim a zamknu dvere klickem s tim ze klicek podrzim v zaviraci poloze, tak se okna zavrou :) je to fajn kdyz se zapomene je zavrit taak se nemusi znovu lest do auta a zapinat klicek.

Odesláno

Me to kamos rekl ze to ma octavie 1.gen tak jsem to zkusil na coupe a ono to slo :)

BTW sharpers: a jak ty jsi pokrocil s vyberem auta? uz vybiras sedana, kdyz se ptas jestli to umi s tema oknama?

[upravil dne 29/4/10 Sion]

Odesláno

Y2K - tak me to nemel kdo rict, vsechny co znam tak jezdi starsima autama kde to neni, tady ve vlaknu o tom neni ani zminka. Ty ses to taky nejak musel dovedet a v ten moment to pro tebe bylo asi taky mile zjisteni, no a pokud ne asi znas vsechno na svete:aut

Odesláno
Původně zaslal: Sion

Ahojte, dnes jsem u auta prisel na dalsi peknou vychytavku :mrk ... kdyz necham otevrene okna, vystoupim a zamknu dvere klickem s tim ze klicek podrzim v zaviraci poloze, tak se okna zavrou :) je to fajn kdyz se zapomene je zavrit taak se nemusi znovu lest do auta a zapinat klicek.

To dělá superblokáda. Stačí si přečíst návod. :papa

Odesláno

Ale niee...jasne ze neviem vsetko, ale toto som zhodou okolnosti vedel este pred kupou auta...

Okrem ineho je tu toho dost popisaneho o tomto zavierani okien ;)

A je to aj v navode, slovko superblokada je to spravne.

Preto mi to prislo take zvlastne ze to neviete ked sa to prebera v kazdom druhom vlakne...

Ale ako vravim, sorac, nechcel som rypat ale nedalo mi to ;)

[upravil dne 29.4.2010 Y2K]

Odesláno

To dělá superblokáda. Stačí si přečíst návod. :papa

Když cesky navod nemam a jiny jazyk neovladam, a vsechno to prepisovat do translatoru se mi nechce.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ale niee...jasne ze neviem vsetko, ale toto som zhodou okolnosti vedel este pred kupou auta...

Okrem ineho je tu toho dost popisaneho o tomto zavierani okien ;)

A je to aj v navode, slovko superblokada je to spravne.

Preto mi to prislo take zvlastne ze to neviete ked sa to prebera v kazdom druhom vlakne...

Ale ako vravim, sorac, nechcel som rypat ale nedalo mi to ;)

[upravil dne 29.4.2010 Y2K]

ja nemam cas cist jine vlakna, ted na jare je toho moc. pokud to tu je tak se omlouvam ja. Ja toho pred koupi zase tolik zjisteno nemel co ty. taky jsem mel auto behem 3 mesicu domu,, proti tvemu roku a pul je to chvilka ;) za tu dobu jsi musel znat auto do šroubku jen z teorie

Odesláno
Původně zaslal: Sion

...proti tvemu roku a pul je to chvilka ;) za tu dobu jsi musel znat auto do šroubku jen z teorie...

Tak s tym musim s tebou suhlasit....aj ked to nebolo teda komplet ale bolo toho dost ;)

Odesláno

Ted si to ctu.. my si sami muzeme nastavit automaticke rozvicovani svetel podle tmy.. skoda ze to u nas nejde pouzit... liby se mi to... :D

ccool

Po obou stranách patice vnitřního

zpětného zrcátka jsou na atermickém

čelním skle zóny, které neodrážejí

sluneční paprsky. Jsou určené

pro umístění karet pro dálkové

placení

[upravil dne 29/4/10 Chepp]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...