Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Senzor na světlo je tuším u senzoru deště. Na zkoušku zakryj to pole a uvidíš jestli se rozsvítí nebo ne. ;)

Tak oprava. Měl by být na palubce u čelního skla uprostřed. Používá jej ale i klima. :myslim

[upravil dne 8/4/10 Dave_k]

Odesláno

Ty jo... Chepp koukám prvotřídní proklepávačka :) Btw. nebýváš taky takhle občas v Práglu ? Že bych tvoje služby za nějakou úplatu taky někdy využil... Po kupátku koukám taky již nějakou dobu, jen pořád nemohu vybrat... Nevím jestli vylovit něco z čech nebo se zkusit mrknout v německu :-( Je to boj si něco vybrat :) A zvlášť s mým studentským rozpočtem (samotný auto bych chtěl. do 100 tisíc)...

Co říkáte třeba na tohle: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/7885626

Příjde mi nějaký levný na to že to má být r.v. 2000... kilometrům nevěřím, ale kdyby bylo vše ostatní OK tak myslím, že by to mohl být dobrý kup...

:D

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

tak dneska jsme se sharpers zcekovaly to coupe, sice nejsem mechos, ale tu jsou vady:

-praskly drzak na svetle prednim [bouracka 1]

-nelicuje predni naraznik [bouracka 1]

-dvere kufru nelicuji [nacouvani 2]

-nefunguje posun spolujezdcova sedadla

- nefunguje sklapeni zrcatek + zrcatka se hejbou samovolnsoti jenom tak... divny

-spojka v prdeli... borec tvrdil ze ne... ale to bcyh byl fakt kokot kdybcyh vylezl z meho coupe s dobrou spojkou a sedl do druheho coupe kde je vadna spojka a nepooznal to... [idioti]

-nestrikaji ostrikovace svetel [ale asi je to zamner]

-skrably zadni svetlo [nic strasneho]

-neni tam kozeny originalni volant

-pripadlo mi ze to moc netahlo ale to je asi muj defekt presednout z V6 do toho dvoulitra.. hehe

jinak to ma kurackou sadu a loketni operku a ja slontal.. krasna barva a obe dve mi ty veci chyby... grrrrr

nic vic mne ted nenapada... budu premyslet este...

ja osobne bych tento kus obloukem obesel a hledal dal.

btw, vcera jsem si vyzkousel (zamerne) senzor nenasazeneho vicka palivove nadrze. opravdu necekana vychytavka, pro ty roztrzite asi i celkem uzitecna. :super

Odesláno

Musim Cheepovi předevšemi poděkovat za super práci a pomoc :)

Fakt sme toho našli dost , ještě teda nato jak pan majitel řikal že teda opravovali předek, zadek a boky tak to auto bylo na kapotě a hlavně spolujezdcově boku pořad dost uťukane dle meho nazoru....

tenhle kousek sem se teda rozhodl nevzit a budu hledat dal :) Zatim porad mezi coupe, mozna pozdeji zacnu brouzdat i mezi sedany, event kombíky....všechny to sou nádherný auta :)

Trosku me od koupe odrazoval i ten prodejce, zaprve že se bude hadat co je a neni bouračka když ten předek nelícoval apod :D a zadruhe že Cheep řekne že spojka je na konci svých sil a on jen řekne bývaj tu i horší :myslim

[upravil dne 9/4/10 sharpers]

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

Musim Cheepovi předevšemi poděkovat za super práci a pomoc :)

Fakt sme toho našli dost , ještě teda nato jak pan majitel řikal že teda opravovali předek, zadek a boky tak to auto bylo na kapotě a hlavně spolujezdcově boku pořad dost uťukane dle meho nazoru....

tenhle kousek sem se teda rozhodl nevzit a budu hledat dal :) Zatim porad mezi coupe, mozna pozdeji zacnu brouzdat i mezi sedany, event kombíky....všechny to sou nádherný auta :)

Trosku me od koupe odrazoval i ten prodejce, zaprve že se bude hadat co je a neni bouračka když ten předek nelícoval apod :D a zadruhe že Cheep řekne že spojka je na konci svých sil a on jen řekne bývaj tu i horší :myslim

klasicky hochstapler, co jen zkousi ojebat lidi a ani to neumi maskovat. takovi at shnijou, aut je mnoho. :)

Odesláno

jen abych nezapomel, inzerat byl oznacen sloby TOP STAV a do telefonu bylo receno....krom te sedacky funguje vse 100% , bez jedine kosmeticke vady nebo zavady jineho charakteru :D

no teda takove auto si predstavuju trochu jinak :D

ale zase mit trochu mit tech bouchancu a kdyby byla dobra ta spojka tak bych hodne vahal....

J ten prodejce byl takový divný , ke konci nějaky nervozni a vypadal že mu tam vadíme :D Taky mi osobně vadil styl toho majitele co tam přišel, když začal řikal jak to bylo kde poškozene a to sem opravoval , a to, a to je třeba dopasovat a předek je třeba dopasovat......kdyby třeba ten předek dopasoval dobře a nebo ty kufrové vrátka, tak to vzadu ani poznat nepujde.....ale tak je to jeho kšeft že :myslim

aut je mnoho, to máš pravdu, ale dobrých míň, coupe ještě míň , a dobrych coupe je fakt malo :D až se naseru tak někde splaším nějaký kačky navíc a koupím to tvoje :D

Odesláno

prodejci doslo, ze vam je jasne jak je oprava auta zbastlena a tak uz vas chtel mit z krku. :-D

jestli sezenes haky navic a koupis moje Coupé, tak mas temer 100%ni jistotu, ze mas unikat. v laku Solstice se vyrobilo udajne 0,7% ze vsech Coupé a s kuzi Cobalt dost mozna jen jedno. ;)

Odesláno

Dave_k: co by mohl mit spolecneho senzor osvetleni s klimou? ale i tak to zkusim. necim zakreju a budu s tim chvilku jezdit a testovat. diky

Bloodyjoshua: Na to coupe z prahy s xenonama jsem koukal uz od zacatku, byla to takova posledni varianta ho jit okouknout protoze mi vadila stribrna barva. Puvodne za nej chteli 118 000,- a ted koukam ze je o 20 min. to uz samo o sobe neco naznacuje. navic kdyz jsem po nich chtel vic fotek (jeste jich tolik nemeli) tak mi bylo oznameno ze je auto pod snehem a nejde to vyfotit. Tak si rikam, kdyz chce nekdo prodat auto za takovy prachy tak si snad udela cas na odklizeni snehu ne?

Odesláno

Bloodyjoshua: covece tak to nevim... do prahy obcas jezdim.. ale ja sem spise uzivatel... a jak bych to rekl... co vidim to vidim... autum moc nerozumim... ale takovy ty zakladni veci jsou jako pest na oko, mno kdyz vis jak to ma doopravdy vypada a vidiz je je realita jina tak je to lehky.... je to asi jenom o zvyku ze to coupe mam a takovy ty blbosti poznam... urcite bych se nepasoval na vice nez uzivatel auta... peknych aut... :)

Odesláno

jj stav pekny, ale jak pise chechet opravdu je to zas cenou trosku ve hvezdach... kdyby to bylo o destku levnejsi mozna by se dalo primourit okolo, ale za tu cenu je to moooc drahy.

Odesláno

to jo,i me se zda drahy na ten rocnik, ale vzdy jde ta cena uhrat o neco dolu :) a pokud by mel najeto tolik kolik pise, mohl by to byt pekny kus.

Jeste bych mel jeden dotaz vseobecny: Koukam na nabidku Turtlewax a maji toho strasne moc. pripravek na kuzi je jasny, ale co bych mel spis pouzivat? Vosk s leskem nebo nejakou jejich NANO lestenku? Minule auta jsem delal jen lestenkou ale jen 1 rocne. Podle me by byl asi lepsi ten vosk vickrat rocne. Ptam se proto ze s voskem nemam zkusenosti.

Odesláno

pochybuju ze to ma tolik km kolik pise, ale i tak pekne :D

btw v ackach v ove stoji Peugeot 406 sedan s udajnymi mam dojem kolem 30tis km :D rv 1999, ja si rikal blbost, ale mozna natom neco je, ale treba to ze to ma puvodni pneu z roku 99 to asi bude neco rikat o majitely :myslim

Odesláno

Ty jo, tak zrovna vcera jsem nahodou taky narazil na inzerat toho vinoveho coupe z ValMezu a hned jsem mu i napsal. Zatim mi neodpovedel, ale jak to tak vidim, tak uz ani nemusi :D Aspon jsem si usetril cestu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...