Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak sem nedavno ukazoval ten vinovej - ten bez koženýho volantu:roker.....možna se na něj fakt pojedu podivat, je tu někdo komu bych mohl na mail poslat všechny fotky co mam a on by je prohlid a řekl co vše krom volantu nesedí ? je jich dost abych to házel tu.....

tak změna, tu sou fšechny fotky co mám....

http://sharpers.rajce.idnes.cz/406coupe-ValMez/

krom toho volantu je tam něco co se někomu nezdá ? dneska se možná na něj pojedu mrknou, můžu sebou vzít foťák a ještě dofotit co se nezdá....

[upravil dne 3/4/10 sharpers]

Odesláno

Vypadá moc pěkně. Plná výbava. Ještě si zjisti VINko a nechej si ho tady prolustrovat. ;)

P.S. ten volant někdo očividně vyměnil, ale z jakýho důvodu.......

[upravil dne 3/4/10 Dave_k]

Guest dreamtalks
Odesláno

Na fotkach jsem nenasel nic spatnyho. Musis si ho projet aby si zjistil jeho stav. Asi bourany nebylo. Ma pekne vycistenej motor, tak snad bude slapat stejne hezky jak je umytej.

Odesláno

Vin čislo mam, zkoušel sem na netu a je čisty, pokud někdo mate dalši možnosti tak zkuste : VF38CRFRE81091459

dnes sem byl kouknout, vše vypada super, uvnitř voní novotou, plechy lícují, světla taky, vypadá dobře, interier taky ok, par zavad sem našel ale nevim jak moc je řešit......zaprve teda ten volant, navic ma nějak odchlipnuty airbag ( viz foto) ale byli sme i v jinym bazaru, tam byla 406 sedan a měl to same takže možna normalni. Na kufru maji šrouby sedřený lak takže se s tim něco dělalo ale tak o mohla byt jen nějaka normalni oprava, buh vi......spolujezdcova sedačka nejde dopředu a dozadu ale to nas upozornil hned při prvnim telefonatu že je to jedina zavada...navic ve spolujezdcove sedacce na nalepce airbagu na tom bocnim plastu je umisteny neoriginalni sroubek-tezko rict co to znamena , asi nekdo koukal na ten nefunkcni motorek a neslo mu to dat z5....v motoru se mi nezdala vysrazena voda na hornim ulozeni tlumicu a celkova vlhkost na motoru...ale tak to je asi normalka po ranu a buhvi jak dlouho tam stoji.....holt sem dival asi i na blbosti :D:roker:roker:myslim

prikladam par fotek co sem udelal na miste....

http://sharpers.rajce.idnes.cz/4.3.2010_valmez-detaily/

Fotky : vyfocen bordel pod vzperama kufru , buhvi proc tam je , mozna blbost ja vim, druhe ty odrene sroubky, treti jenom tak tlumic ale vypadly ok, dalsi fotka ten airbag, mozna je to normalka.....posledni fotka je ten neoriginalni sroubek, a preposledni sem si vyfotil lokentni operku protoze se mi zdala super :D

jinak teda rv 2000, motor 2.0 16V, 112tis km, dovoz FR, plna vybava, cena 109tis kčs

Odesláno

btw, kolik za nej vlastne chteji?

ve Francii jsou ceny Coupé o hodne vys nez u nas nebo v Nemecku. nedavno jsem objevil jejich forum www.coupe406.ch a docela cumim v jakych cenach se pohybuji. za dvoulitr r.v. 2000 tam borci chteji 3300 nebo i 7000 ecek! :o

takze jestli je nabizeny kus levny a dovezeny z Francie, tak mu urcite neco bylo rekl bych.

Odesláno

cena je necelých 110tis, ptal sem se na volant ale řikal že bohužel neví, tak to bylo jak to koupili a protože se v coupečkach neorientovali tak nekožený volant neměli za divné.....

ten šroubek na tom plastu bych řekl že se majitel pokoušel opravit ten posuv ale nevim jak je ten plast uchyceny možna polamal nějake to uchyceni

ještě sem si vzpoměl na dva detaily kterých sem si všiml.....možná tři...

zaprvé že na řdičovém tapecu je u zrcátka oddělanej a špatně přidělanej takovej špuntík, nevim naco tam je, ale to nemusí nic znamenat, zadruhé že auto má 2 Airbagy a přesto má na sedačkách dole natom plastu nápis sedačkové airbagy ! :myslim:myslim

a za třetí, že bych řekl že ten kastlík na baterku není ogirinál....víko jo, ale ten spodek je trochu pokroucený, a navíc tam to víčko zcela nepasuje, a spodek má dvě dírky na šroubek kdežto vrch ne....taky baterka nese logo citroenu ale to je v bazaru normalka :super

[upravil dne 4/4/10 sharpers]

[upravil dne 5/4/10 sharpers]

Odesláno

můžete mi někdo napsat jake vubec na coupečkach byvaj disky a pneu ?

Na tom co sem koukal sou 205/60 R15, a zajimaly mě parametry třeba toho disku....rozteč vim že asi 4x108 a nevite někdo jake se tam davaly ET ? popř jake ET a pneu třeba při 16 palcovém disku ?

Odesláno

tak mam vše vyřizene a zitra nebo pozitři si jedu pro toho vinoveho, pokud teda bude vše na autě ok :) zbyva jen teda aby jel někdo přes peugeoty semnou, čekám jeslti mi Chepp odepiše že ma čas, doufam že jo , a jeslti ne snad tu seženu někoho jineho :roll

Odesláno

Muzete mi poradit s automatikou na svetla? Zapl jsem autommatiku a po nastartovani se svetla rozsviti, to je OK. ale ono to ma nejpis senzor, takze rano sviti za šera a nez dojedu do prace tak mi svetla zhasnou.Jde to nejak udelat aby svitili porad? Nekde zakryt senzor svetla?

sharpers : přeju dobry vyber a at jsi spokojeny :)

Odesláno

bych ten senzor necim prelepil aby si myslel ze je porad tma :) , kde bych ho mohl najit? v manualu neco psali u regensenzoru. ale to by pak nefungoval ani ten.

Odesláno

nebyl nejaky na klime? ale ja vubec nevim...

sharpers: Bejku volal sem ti nezvedal si poslal sem u2u [sz,pm] ze ve ctvrtek odpoledne... ale nevim v kolik muzes..

Odesláno

tak dneska jsme se sharpers zcekovaly to coupe, sice nejsem mechos, ale tu jsou vady:

-praskly drzak na svetle prednim [bouracka 1]

-nelicuje predni naraznik [bouracka 1]

-dvere kufru nelicuji [nacouvani 2]

-nefunguje posun spolujezdcova sedadla

- nefunguje sklapeni zrcatek + zrcatka se hejbou samovolnsoti jenom tak... divny

-spojka v prdeli... borec tvrdil ze ne... ale to bcyh byl fakt kokot kdybcyh vylezl z meho coupe s dobrou spojkou a sedl do druheho coupe kde je vadna spojka a nepooznal to... [idioti]

-nestrikaji ostrikovace svetel [ale asi je to zamner]

-skrably zadni svetlo [nic strasneho]

-neni tam kozeny originalni volant

-pripadlo mi ze to moc netahlo ale to je asi muj defekt presednout z V6 do toho dvoulitra.. hehe

jinak to ma kurackou sadu a loketni operku a ja slontal.. krasna barva a obe dve mi ty veci chyby... grrrrr

nic vic mne ted nenapada... budu premyslet este...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...