Y2K Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Este k tomu volantu... Ak je to ozaj z obycajnej 406 tak bude zrejme priemerovo vacsi ako origos coupe volant Citovat
chechet Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Bloodyjoshua to Sion: Sakra tak to bych taky potřeboval takové příbuzné a bratrance Jj. nějaký firmy na to určitě jsou, ale nějak tomuhle podnikání nevěřím Selským rozumem si říkám, že jim se vyplatí aby mi dovezli cokoliv, i kdyby to byla šunka No každopádně, kdyby jste měl někdo typ na nějakou solidní firmu co to auto proklepne a doveze mi fakt něco solidního, tak sem s tím poradim ti velmi solidni firmu jmenem ID \"Fx\". pokud bys byl ochotny se sam podilet na dovozu tebou vytipovaneho auta, tak do nemecka zajede s tebou za velmi fer cenu. ma s dovozem hodne zkusenosti a neni to zadny hochstapler, co te bude chtit jen natahnout. ja jsem si na zaklade jeho rad dovezl Coupé sam. a to nemecky neumim. Citovat
Sion Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 tady sem nasel pekny kousek kdyby nekdo mel zajem http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=127458130&origin=lang=cz〈=cz Citovat
Dave_k Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Sion tady sem nasel pekny kousek kdyby nekdo mel zajem http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=127458130&origin=lang=cz〈=cz No to bych bral, jen mi vadí 2 věci. 1; cena 2;motor. Kdyby to bylo HDI tak ta cena ujde. Jinak ten interiér je libovej. Vybral bych do svého ten tunel a kastlík. Citovat
Sion Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Dave_k: presne co by si chtel ty, mi uteklo pred mesicem, cena byla 6500 euro. stejny interier a bylo to HDi... jeste k tomu nejaka limitovana edice. to by bylo Citovat
chechet Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: Dave_k Polokůži jsem v kupé ještě neviděl. jj, davala se, ten potah se mi desne libi a podle mne je to lepsi nez celokuze. precijen se v celokuzi v lete docela poti prdel a zada. nechapu proc nedavali vsude alespon tu \"derovanou\" prodysnou kuzi. tu maji tusim jen starsi kusy. Citovat
Sion Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Tak mám za sebou prvních par kilometru ve svem coupe ... teda moje bude az v pondeli po dokonceni STK a povinneho ruceni. ale da se rict ze uz je moje. Fotky budou az naleštím a bude hezky. ted jen technicke info Je to 2.2i Platinum, černá barva, hnědý koženy interier, z výbavy tusim nic nechybi. je to rok 2oo2 a najeto ma 90tis km. Uz aby bylo pondeli Citovat
Dave_k Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Tak gratulace. Těch 2,2i moc není. Ať slouží ke spokojenosti majitele a nežádá příliš rozsáhlej servis. P.S. Jen tak ze zvědavosti, co vše je v interiéru v té hnědé kůži kromě sedaček a tapeců? Citovat
Sion Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Diky, budu se snazit aby se nic neporouchalo... v kuzi je navic jen dvoubarevny volant. kastlik a kolem šaltpaky neni. Casem to vsechno nafotim. Citovat
chechet Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 to zni jako skvela volba! taky gratuluju k novemu mazlikovi. cenovku prozradis? Citovat
Sion Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Diky :-) a cenu nemam proc tajit. Jeste neni finalni ale auto stalo 6999 euro (cca 180 000 Kč) a 15 tisic plus minus doprava a vse kolem toho. Citovat
rootsky Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Původně zaslal: Sion Tak mám za sebou prvních par kilometru ve svem coupe ... teda moje bude az v pondeli po dokonceni STK a povinneho ruceni. ale da se rict ze uz je moje. Fotky budou az naleštím a bude hezky. ted jen technicke info Je to 2.2i Platinum, černá barva, hnědý koženy interier, z výbavy tusim nic nechybi. je to rok 2oo2 a najeto ma 90tis km. Uz aby bylo pondeli Blahopřeji:super Citovat
Sion Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Tak tu jsou první fotky mého nového mazlíka :-) omluvte špinavé koberečky a nedotáhnute vypucování. ted není moc doba na pečlivé vyleštění. Ale už vám ho chci ukázat. Citovat
Y2K Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Aj ked to nie je moj \"sialok kavy\" vyzera dobre... PS: Si si mohol zalozit vlastne vlakno nech sa nam v tom dobre orientuje Inak za tie prachy by som ti nechal aj moje [upravil dne 30.3.2010 Y2K] Citovat
Bloodyjoshua Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Mám takový \"zbytečný dotaz\" Koukal jsem, že nové kupé 407 je za lidovou cenu od 1,1 Mega Za kolik se vůbec prodávali Kupéčka 406, když byly nový ? Víte někdo ? Jo a ještě jedna věc, je mi jasný že kupé není na pole, ale přeci jen bydlím na vesnici... Jak je to s výškou auta ? Přijde mi, že nejblíž silnici je asi přední nárazník ??? P.s.: to Sion: Super nádhérný kousek Taky bych chtěl černý Citovat
Guest servisman Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 mám tady 406 cupé 3litr140kW za lidovou cenu 1 430 000 Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.