Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bloodyjoshua

to Sion: Sakra tak to bych taky potřeboval takové příbuzné a bratrance :) Jj. nějaký firmy na to určitě jsou, ale nějak tomuhle podnikání nevěřím :) Selským rozumem si říkám, že jim se vyplatí aby mi dovezli cokoliv, i kdyby to byla šunka :) No každopádně, kdyby jste měl někdo typ na nějakou solidní firmu co to auto proklepne a doveze mi fakt něco solidního, tak sem s tím :)

poradim ti velmi solidni firmu jmenem ID \"Fx\". pokud bys byl ochotny se sam podilet na dovozu tebou vytipovaneho auta, tak do nemecka zajede s tebou za velmi fer cenu. ma s dovozem hodne zkusenosti a neni to zadny hochstapler, co te bude chtit jen natahnout. ja jsem si na zaklade jeho rad dovezl Coupé sam. a to nemecky neumim. :roker

Odesláno

Dave_k: presne co by si chtel ty, mi uteklo pred mesicem, cena byla 6500 euro. stejny interier a bylo to HDi... jeste k tomu nejaka limitovana edice. to by bylo

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Polokůži jsem v kupé ještě neviděl. :o

jj, davala se, ten potah se mi desne libi a podle mne je to lepsi nez celokuze. precijen se v celokuzi v lete docela poti prdel a zada. nechapu proc nedavali vsude alespon tu \"derovanou\" prodysnou kuzi. tu maji tusim jen starsi kusy.

Odesláno

Tak mám za sebou prvních par kilometru ve svem coupe :D ... teda moje bude az v pondeli po dokonceni STK a povinneho ruceni. ale da se rict ze uz je moje.

Fotky budou az naleštím a bude hezky. ted jen technicke info

Je to 2.2i Platinum, černá barva, hnědý koženy interier, z výbavy tusim nic nechybi. je to rok 2oo2 a najeto ma 90tis km.

Uz aby bylo pondeli :nevim

Odesláno

Tak gratulace. Těch 2,2i moc není. Ať slouží ke spokojenosti majitele a nežádá příliš rozsáhlej servis. ;):papa

P.S. Jen tak ze zvědavosti, co vše je v interiéru v té hnědé kůži kromě sedaček a tapeců?

Odesláno

Diky, budu se snazit aby se nic neporouchalo... v kuzi je navic jen dvoubarevny volant. kastlik a kolem šaltpaky neni.

Casem to vsechno nafotim.

Odesláno

Diky :-) a cenu nemam proc tajit. Jeste neni finalni ale auto stalo 6999 euro (cca 180 000 Kč) a 15 tisic plus minus doprava a vse kolem toho.

Odesláno
Původně zaslal: Sion

Tak mám za sebou prvních par kilometru ve svem coupe :D ... teda moje bude az v pondeli po dokonceni STK a povinneho ruceni. ale da se rict ze uz je moje.

Fotky budou az naleštím a bude hezky. ted jen technicke info

Je to 2.2i Platinum, černá barva, hnědý koženy interier, z výbavy tusim nic nechybi. je to rok 2oo2 a najeto ma 90tis km.

Uz aby bylo pondeli :nevim

Blahopřeji:super

Odesláno

Tak tu jsou první fotky mého nového mazlíka :-) omluvte špinavé koberečky a nedotáhnute vypucování. ted není moc doba na pečlivé vyleštění. Ale už vám ho chci ukázat.

Odesláno

Aj ked to nie je moj \"sialok kavy\" :D vyzera dobre...

PS: Si si mohol zalozit vlastne vlakno nech sa nam v tom dobre orientuje :papa

Inak za tie prachy by som ti nechal aj moje :aut

[upravil dne 30.3.2010 Y2K]

Odesláno

Mám takový \"zbytečný dotaz\" :) Koukal jsem, že nové kupé 407 je za lidovou cenu od 1,1 Mega :) Za kolik se vůbec prodávali Kupéčka 406, když byly nový ? Víte někdo ? :)

Jo a ještě jedna věc, je mi jasný že kupé není na pole, ale přeci jen bydlím na vesnici... Jak je to s výškou auta ? Přijde mi, že nejblíž silnici je asi přední nárazník ???

P.s.: to Sion: Super nádhérný kousek :super Taky bych chtěl černý :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...