Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Borovec

No jo co se dá dělat, nějak mi nevadí, že mám "zbouchané" auto z továrny. Horší by bylo, kdyby bylo bourané a to se mi přeci jen nezdá, že by bylo. A navíc, ta moje Calibra byla bouraná a přesto jsem s ní byl moc spokojen, mimochodem, ještě jste neřekli, co jste měli před tím:-)

To MPavel: Když tedy mám stejný display jako re, to znamená, že mi tam ten pal. počítač přeci jen půjde?:-)

Musím Tě zklamat, ale malinko Tě tady mystifikovali. Ten displej co máš umí ukazovat jen teplotu a to je celý. Pro palubní počítač potřebuješ displej s více segmentama po celý ploše, který umí zobrazovat rádio, teplotu a palubní počítač. Když ten displej vyndáš budeš mít zezadu jen jeden konektor. Přesnější info najdeš zde.

Odesláno

Hm, takže je možné, že někdo přede mnou skutečně jen vyměnil displej. Protože ta páčka má na konci to přepínání. Teď je jen otázka, zdali se dá displej typu B sehnat na vrakáči za slušný peníz. Anebo jestli to vůbec má cenu se tím zabývat. Displej se vyndává jednoduše?

Ještě se zeptám, vy třílitraři máte všichni sedadla (posun, poloha) v elektrice?

Odesláno

Hm, takže je možné, že někdo přede mnou skutečně jen vyměnil displej. Protože ta páčka má na konci to přepínání. Teď je jen otázka, zdali se dá displej typu B sehnat na vrakáči za slušný peníz. Anebo jestli to vůbec má cenu se tím zabývat. Displej se vyndává jednoduše?

Ještě se zeptám, vy třílitraři máte všichni sedadla (posun, poloha) v elektrice?

Já páčku neměl, tak jsem si ji upravil, spojil dva drátky, posunul na displeji trimr do pozice 1 a pal.pc fungovalo (už jsem nemusel nic aktivovat). Takže pokud tam páčka je, tak opravdu stačí jen vyměnit displej... Displej se vytahuje jednoduše... Nějaký tenký šroubovák a jde to lehce aniž by se cokoli poškodilo... Je tedy velmi pravděpodobné, že to někdo vyměnil a dal ti tam svůj starý displej a staré rádio...

Mám třílitr a mám vše v elektrice (sedačky s pamětí a vyhříváním, okna apod.), zatmavovací zrcátko, automatické stěrače a další...

Odesláno

Až vyndáš ten displej tak se koukni jestli tam jsou 2 plochý 15ti pinový konektory. Pokud tam bude jen jeden tak pro zprovoznění PPbudeš muset tahat dráty, ale o to už tu je dosti dlouhá diskuze.

K tý páčce. Podle fotek co jsi sem dal tak na tom mačkacím konci nejsou vidět ty bílý šipečky jako je vidět u fotek od Mpavla. Jde stisknout stejně jako na druhý klakson?

[upravil dne 3/6/07 Dave_k]

Odesláno

Hm, tak to je fakt guláš mezi těmi auty. Re měl vše v plné palbě a páčku neměl, já mám páčku a výbavu daleko chudší.

Dave: OK, mrknu tam, páčku jde mačkat stejným způsobem jako tu na klakson.

Komisar: Rádio má svůj display dole a ovládá se páčkou na volantu. Není zbytečné aby mělo 2 displeje, nebo proč je to taková výhoda? A co myslíš tím bohužel je tam 15 pinů, hlavně že tam budou 2 konektory, ne?:-)

Odesláno

2Borovec: O displejích a jejich funkcích je tady dlouhá diskuze kde je snad probrané vše co potřebuješ vědět. Tak si to důkladně pročti. :papa

Odesláno

Moje prvni auto byl Renault 5 GTE. Bylo to celkem svizny, ale zacalo se to pochopitelne dost rozpadat.

to @re a mpavel: docela ste me nahlodali na zprovozneni palubniho pocitace, mam velkej displej se dvema radama zapojenejch konektoru, ale nemam packu. Po prepojeni prepinace na displeji na jednicku zadna zmena. Packu si sezenu, ale nevim jestli mam dostatecnou ridici jednotku (denni sviceni sem vyresil tema dvema relatkama).

Odesláno
Původně zaslal: dry

Moje prvni auto byl Renault 5 GTE. Bylo to celkem svizny, ale zacalo se to pochopitelne dost rozpadat.

to @re a mpavel: docela ste me nahlodali na zprovozneni palubniho pocitace, mam velkej displej se dvema radama zapojenejch konektoru, ale nemam packu. Po prepojeni prepinace na displeji na jednicku zadna zmena. Packu si sezenu, ale nevim jestli mam dostatecnou ridici jednotku (denni sviceni sem vyresil tema dvema relatkama).

A nemá ten velký displej na boku trimr? Pokud ano, zkus jej pootočit do jiné pozice, a nejdříve to vyzkoušej jen spojením drátků. Kupovat páčku mně přijde zbytečné. Já si to zprovoznil za cca 20kč (mikrospinač a zvonkový drát, který jsem protáhl páčkou a upravil). Vše funguje jako originál. Nic jsem aktivovat nemusel, bylo to aktivované. Úplně stejné to bylo u známého, který si nedávno koupil taky coupe V6.

Odesláno
Původně zaslal: @re

A nemá ten velký displej na boku trimr? Pokud ano, zkus jej pootočit do jiné pozice, a nejdříve to vyzkoušej jen spojením drátků. Kupovat páčku mně přijde zbytečné. Já si to zprovoznil za cca 20kč (mikrospinač a zvonkový drát, který jsem protáhl páčkou a upravil). Vše funguje jako originál. Nic jsem aktivovat nemusel, bylo to aktivované. Úplně stejné to bylo u známého, který si nedávno koupil taky coupe V6.

Trimr to má, zmenou pozice se meni co displej ukazuje, ale ani v jedny z pozic se neukazuje pocitac (resp. mozna ukazuje venkovni teplotu, kterou to ale ukazuje porad a nevim jak to prepnout). Nechce se mi to resim samotnymu, uz sem psal Milhausovi65, stavim se u nej, treba mi tam udela i tempomat;).

PS: Tvoje nalada mi pripomnela sraz, tak se uvidime tam.

[upravil dne 3.6.07 dry]

Odesláno

Tak jsem zkoušel to podsvícení palubky a měli jste pravdu. Když se zapnou světla, trochu (dost podstatně) to pohasne. Zkusím podle toho popisu zapojit pomocí relátek denní svícení a zkusím nafotit postup.

Dave: Nápis Airbag tam naštěstí je:-)

Odesláno

Bohužel sraz to není, mám totiž 7mého státnice... proto ta odpočítavací nálada.... :(:(

Odesláno

Původně zaslal: @re

Trimr to má, zmenou pozice se meni co displej ukazuje, ale ani v jedny z pozic se neukazuje pocitac (resp. mozna ukazuje venkovni teplotu, kterou to ale ukazuje porad a nevim jak to prepnout). Nechce se mi to resim samotnymu, uz sem psal Milhausovi65, stavim se u nej, treba mi tam udela i tempomat;).

[upravil dne 3.6.07 dry]

Změna na displeji se projeví až po vypnutí a zapnutí klíčku do polohy "nastartováno". Jinak pokud to máš v pozici 1 tak teplota se tam objeví vždycky a až po přepnutí spínače se objeví PP. Jinak si tam na zkoušku můžeš cvaknout pozici kde se zobrazule v levý části displeje teploměr a v pravý PP (rádio se nezobrazuje).

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Změna na displeji se projeví až po vypnutí a zapnutí klíčku do polohy "nastartováno". Jinak pokud to máš v pozici 1 tak teplota se tam objeví vždycky a až po přepnutí spínače se objeví PP. Jinak si tam na zkoušku můžeš cvaknout pozici kde se zobrazule v levý části displeje teploměr a v pravý PP (rádio se nezobrazuje).

Po prepnuti trimru na pozci 2 se objevil teplomer a dojezd, takze staci asi tlacitko. Diky.

Odesláno

Po prepnuti trimru na pozci 2 se objevil teplomer a dojezd, takze staci asi tlacitko. Diky.

U dojezdu jsou "---" nebo cisla?

Odesláno

Cisla ktery dokonce celkem odpovidaj stavu nadrze a spotrebe.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

co jsem klukům dodělával pc Neon OK406 tak jsem přerušil jeden drátek u hodin a u pc a svítí stále stejně i když zapneš světla ,v noci to nevadí neoslňuje to ale jedná se o starý model.

A je to vidět dobře i ve dne, pokud ti na to nesvítí sluníčko. Jinak čárky jsou kde je hodnota udávaná v litrech a 0 kde v kilometrech.

Odesláno

Cisla ktery dokonce celkem odpovidaj stavu nadrze a spotrebe.

Tak to máš v pohodě. PP je zapojenej a jak psal Komisar tak stačí jen ten spínač do páčky nebo někam. na palubku. Nejspíš budeš mít nataženej drát až do konektoru páčky. Kéž bych to měl taky tak jednoduchý. :nevim

Odesláno

Tak pro zmenu resim zase problem, vcera vecer divny zvuky kolem rozvodu, nakonec to je nahon kompresoru klimatizace, prej se to musi vymenit cely, novej kompresor z druhovyrovy za 17000,-. Tak si na PP a tempomat budu muset pockat.

PS: @re: cet sem tvoji recenzi kacenky na moje.auto.cz , byl bych ji podporil, ale nechce se mi registrovat.

[upravil dne 8.6.07 dry]

Odesláno

Tak pro zmenu resim zase problem, vcera vecer divny zvuky kolem rozvodu, nakonec to je nahon kompresoru klimatizace, prej se to musi vymenit cely, novej kompresor z druhovyrovy za 17000,-. Tak si na PP a tempomat budu muset pockat.

PS: @re: cet sem tvoji recenzi kacenky na moje.auto.cz , byl bych ji podporil, ale nechce se mi registrovat.

[upravil dne 8.6.07 dry]

Nejde to nějak repasnout? To je strašná cena

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...