Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

zejtra vemu kombinagle a pujdu ohybat!!!co se tyce tech pritlaku,jakou to ma vubec funkci??aby to pritlacovalo vice ke skle co??:)

presne tak, pri vyssi rychlosti se ti sterac muze prizvedavat. Pritlak ho pritlaci ke sklu :papa

Odesláno

přesne tak jak píše Hurvajz.akorát při vetších rychlostech cca 80 a vejš tak je pak nadzvedává vítr ale když stojíš a zapneš ja tak musí bejt ticho

Odesláno

no prostě dej new stěrače(celý ne jengumičky)kloudnou směs do ostřikovačů umej pořádně sklo a musí to bejt OK.mějte se čus:papa:papa

Odesláno

Okno umyj teplou vodou se saponátem např.Jar, nebo jiný přípravek na nádobí. Teplá voda s saponátem ti sklo odmastí. Pokud ti to vrže a stěrače dělají za sebou \"varhánky\", tak je špatný břit gumiček.

Odesláno
Původně zaslal: oni

kolik stojej takovy kvalitni sterace a kde je sehnat!??

Počitej tak okolo 500,- ale Bosch Twin třeba 1000,- asi bych ti doporučil Valea, mám s nima dobry zkušenosti a jsou docela levný na 406 mě stály 480,- , a kde kupovat, tam kde je mají, u nás Valeo prodává jeden autoservis, ale slušnej autodoplňkář ti objedná cokoliv
Odesláno

ja do nich du taky koupil sem obič a asi po 14ti dnech začali zase skákat a drnčet.ty bosh twin to sou ty dvojitý že?ty sem tam měl když sem auto kupoval ale byly pěkně na kaši

[upravil dne 13.11.06 Medion]

Odesláno
Původně zaslal: Medion

ja do nich du taky koupil sem obič a asi po 14ti dnech začali zase skákat a drnčet.

Já jsem ze stěračů za 80,-.kč vyléčenej, mažou vodu po skle akorát, vystřídal jsem asi 5 párů na škoduli za týden:D pak jsem je rozdával nepřátelům:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Medion

ja do nich du taky koupil sem obič a asi po 14ti dnech začali zase skákat a drnčet.ty bosh twin to sou ty dvojitý že?ty sem tam měl když sem auto kupoval ale byly pěkně na kaši

[upravil dne 13.11.06 Medion]

Bosch twin nwjsou dvojitý, mají břit ze dvojí tvrdostí gumy
Odesláno

Já jsem ze stěračů za 80,-.kč vyléčenej, mažou vodu po skle akorát, vystřídal jsem asi 5 párů na škoduli za týden:D pak jsem je rozdával nepřátelům:D:D asi je taky dám někomu za trest a zejtra du pro valea,ale nejdřiv do práce tak čus

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Okno umyj teplou vodou se saponátem např.Jar, nebo jiný přípravek na nádobí. Teplá voda s saponátem ti sklo odmastí. Pokud ti to vrže a stěrače dělají za sebou \"varhánky\", tak je špatný břit gumiček.

no ja zrovna uz 14 strikam jen vodu s jarem!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...