Guest Ludweek Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 muzete mi nekdo doporucit prodejnu v praze kde mi podle kodu namichaj barvu a se vsim kolem ...plnic, tvrdidlo nebo co vse tam patri ..daji do spreje? pokud by to slo vyridit on-line tak by to bylo uplne nejlepsi a kdo ma s tim zkusenosti...tak jaky je nejmensi mnozstvi co muzou namichat a jak dlouho to ve spreji vydrzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Třeba Kučera na Podbělohorské (PPG). Ale je jich podstatně víc... Jinak do spreje se prostě míchá náplň toho spreje, tím je určeno množství. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Nevím, jak v Praze, ale v Č,Budějovicích namíchají jakékoliv množství a provedení ( tuba se štětečkem, rozprašovač atd.). Stačí zadat číslo barvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Pak je ještě PPG ve Kbelích u křižovatky, jak je Svět mazlíčků. www.frauencolor.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 tak jsem nakonec nasel firmu pana simanka v praze 4 na strzi...pristup vstricny barva do deseti minut namichana ve spreji 400ml za 395CZK. spokojenost..ted budou listy pod svetlama \"jako\" nove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Dundee Pak je ještě PPG ve Kbelích u křižovatky, jak je Svět mazlíčků. www.frauencolor.com Ve Kbelích potom ještě míchají barvy v \"drogerii\" u tý hasičský nádrže, tam mi namíchali sprej podle barvy z kusu nárazníku, který jsem jim tam přinesl. 400 nebo 500 ml stálo 300,-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Driver Ve Kbelích potom ještě míchají barvy v \"drogerii\" u tý hasičský nádrže, tam mi namíchali sprej podle barvy z kusu nárazníku, který jsem jim tam přinesl. 400 nebo 500 ml stálo 300,-. Jo, u Sikkense jsou taky dobrý, ale líp vycházim s paní od PPG a jejich barvy máme odzkoušený na letadlech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts