Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm ale na takovým Bosch Motroniku plní přidavnej vzduch (ze sekundarniho čerpadla vzduchu) funkci snižování emisi vyfukovych plynu,,,,,ale to bych neřešil protoze tam urcite neni,Tam mas 88KW(XU9JAZ,XU9J2-DKZ)nebo silnejsi XU9JA(94kw)???:myslim

PS:ale na druhou stranku veci se volnoběh koriguje regulaci množstvi pruchodu vduchu do sani(pred klapkou)do saciho potrubi(za klapkou)...a prave tim elektroventilem volnobehu že?:myslim

Odesláno

Do toho šoupátka přídavnyho vzduchu jde jak říkáš hadice,která je zespodu na \"parohách\" sání a z druhé strany z něho vchází hadice E.Má myslím regulovat obtok vzduchu kolem klapky,když je motor studenej.Já když ho neměl zapojeny,tak to dělalo bordel.Když jsem sešteloval volnoběh za tepla,tak když byl motor studenej,drželo to tak 700 ot. a kolísalo to.Když jsem to seřídil tak,aby i za studena byl vyšší,tak byl zase moc vysokej za tepla.Po zapojení(vypadlej konektor) už je to v pohodě.

Odesláno

diiikyyy.

Jde mi konkretne o to, ze mi tam jeste prebyva stejny konektor, jako je na klapce (cernej, 3dratovej). Od predchoziho majitele je na nem akorat popiska \"cidlo vpredu na motoru\", tak jestli to neni on.

Odesláno

Mě jde čerpadlo až když zastartuju. Mám tam motor DKZ. Nedávno jsem měl sundanou hadici

u toho redukčního ventilu a benzín šel až po zastartování

Odesláno

michal: v prirube mezi blokem a prevodovkou zvrchu, tzn naklonenim motoru trochu vzadu. Dira a v ni vsazenej cernej bazmek chycenej 1 nebo 2 sroubama. Vede od nej 3 dratovej kabel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...