.mycTD Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Zbyva mi pozapojovat par hadic a nejsem si moc jistej, kam s nima. Takze pokud nekdo neco vi, pripadne ma po ruce podobny motor, tak prosim o radu. A - ze saciho potrubi jde, predpokladam, do brzd. valce B - z nadobky, kde se doleva olej (ne z vicka) C - odvetrani vika ventilu D - tenka hadicka pod vickem expanzky E - koleno sani (vnejsi strana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 F - hadice s vodou, ta slabsi nad termostatem jeste jsem si vzpomel: Dole z toho hlinikoveho telesa sani jde nekam doprava(?) kovova trubka [upravil dne 6.11.06 .mycTD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Z hlavy si vzpomenu na toto: A-jde do posilovače C-to tam vůbec myslím nemám D-jde mi dírou ke kolu E-do šoupátaka přídavného vzduchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 diky, mmch to soupatko je zhruba kde? idealni, kdyby nekdo nahodou mel tohle schema pro muj motor: [upravil dne 6.11.06 .mycTD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 To šoupátko je zhruba pod rozdělovačem.Přístup jak k penězům.To odvětrávání víka ventilů tam mám teda taky.Zítra kdyžtak mrknu,kam to všechno vede a dám vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 dik, uz ho vidim na schematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 jeste jeden dotaz: netusi nekdo, na co je ten bazmek se dvema hadicema pod rozdelovacem, co je na nem teplotni cidlo(misto obvykleho umisteni vzadu na hlave)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 jeste bych prosil pro jistotu, kam vedou hadice z telesa klapky:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 F- hadice s vodou nad termostatem(jestli myslíš tuhle)-označená červeně jde zespodu pod škrtící klapku C-odvětrávání víka ventilů(označena modře) jde na hadici B(z nádobky na dolévání oleje),na kterou se napojuje pod sáním B-Jde do bloku motoru(vpravo dole vedle alterátoru) viz.foto [upravil dne 8/11/06 michal.doubravsky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: .mycTD jeste jeden dotaz: netusi nekdo, na co je ten bazmek se dvema hadicema pod rozdelovacem, co je na nem teplotni cidlo(misto obvykleho umisteni vzadu na hlave)? Ten bazmek by měl být snímač teploty chladící kapaliny a hned pod ním je přichyceny to šoupátko přídavnyho vzduchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: .mycTD jeste bych prosil pro jistotu, kam vedou hadice z telesa klapky:papa Na tělese klapky je zespodu myslím ještě jedna hadice,která vede do nádoby s aktivním uhlím(na téhle hadici je magnetický ventil odsáváni benzínových par). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 diky moc! vecer na to vlitnu a uvidim , jestli mi jeste nejaky konec zbyde:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Původně zaslal: .mycTD diky moc! vecer na to vlitnu a uvidim , jestli mi jeste nejaky konec zbyde:super Kdyztak rekni, ja ho zkusim nekam pripojit na to moje, at to trochu jede :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Promiň,napsal jsem to blbě.Ta hadice z odvětrávání víka ventilů jde na hadici,která vede zespodu z té nádobky na nalévání oleje(spojují se pod sáním).Ne na hadici B!Jinak hadice z nádoby s aktivním uhlím jde zhruba viz obrázek.Není uplně zespodu,je trochu z boku. Na tělese klapky je zespodu ještě jedna hadice,která vede do vyrovnávací nádobky,viz.obr. [upravil dne 8/11/06 michal.doubravsky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 na telese klapky (ten tubus co se montuje na ty hlinikovy \"rohy\") mam dole dva vyvody do V. Jedna jde tusim do te vyrovnavaci nadobky, druha nevim -ze by sla nad ten termostat?(je to ta, co mas zakrouzkovanou) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 jeste k tomu SOupatku prodav. vzduchu: Jde mi k nemu ta trubka dole z telesa sani, takze predpokladam, ze z E pujde do soupatka z druhe strany. Tzn soupatko reguluje vzduch kolem klapky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Hmm mohl by to bejt ono,to soupatko se nazyva elektroventil volnobehu ne?Kazdopadne jestli je to ten pridavnej vzduch tak jak pises jedna hadice musi bejt ze saciho potrubi pred skrtici klapkou a druha od soupatka musi vest za skrtici klapku:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 ne prominte splet jsem se,pridavny vzduch plni jinou funkci..omlouvam se:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Paja: ...pokud je to, co si myslim, pac ja to jeste ani nevidel (zatim ho nemam) Jinak v originale je to \"supplementary air device\", takze to asi bude ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 je to ta 9. kazdop ty hadice jsou videt i na tom obrazku, takze to tak asi bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts