Pajsn Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Při vyšších otáčkách se mi rozsvití kontrolka dobíjení. nevíte co to muže být uhlíky mám nový napadmě klíňák, ale jinak nepiští ani nic podobnýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 hmm si zajeď k elektrikářoj ať ti to dobijení proměří.je to asi to nejjednodušší řešení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajsn Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 napětí je normální 14,5 ale ve vysokejch otáčkách to přestane uplne dobíjet:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Pajsn napětí je normální 14,5 ale ve vysokejch otáčkách to přestane uplne dobíjet:myslim zkontroluj uhliky, popr. nech promerit altik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajsn Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 Uhlikky jsem dal v sobotu nový jeden byl uplne sjetej a když jsem za něj vzal zustal mi v ruce tak jsem dal novy a bylo to v poho az kdyz jsem vyrazil z chaty domu tak kdyz jsem ho vic vytocil na trojku tak se rozsvitila kontrolka napadly me sberaci krouzky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Pajsn Uhlikky jsem dal v sobotu nový jeden byl uplne sjetej a když jsem za něj vzal zustal mi v ruce tak jsem dal novy a bylo to v poho az kdyz jsem vyrazil z chaty domu tak kdyz jsem ho vic vytocil na trojku tak se rozsvitila kontrolka napadly me sberaci krouzky. posledni dobou prestavam vnimat zkusil bych rozhodit ten alt, takhle se tezko radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Vyměň klínový řemen, za těch pár korun co stojí, to stojí. Tím nic nezkazíš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Pajsn Uhlikky jsem dal v sobotu nový jeden byl uplne sjetej a když jsem za něj vzal zustal mi v ruce tak jsem dal novy a bylo to v poho az kdyz jsem vyrazil z chaty domu tak kdyz jsem ho vic vytocil na trojku tak se rozsvitila kontrolka napadly me sberaci krouzky. To ešte neznamená, že keď si dal nové že tam nemôže byť chyba, je možné že práve tam bude chyba! Lebo nedosadá dobre na kotvu alebo niečo podobné, proste nejaký studený spoj. Skus to ešte raz rozobrať a prečistiť na kotve tenkým nožom kontakty tie medzi medenými plochami. tchues;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 A nebude to regulační relé ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts