Syro Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Zdravím! Chcem sa Vás opýtať akú kontroku máte na ľavo od kontrolky žhavenia, lebo mne tam signalizuje airbag spolujazdca, ale takú možnosť som nenašiel v užívateľskej príručke - podľa nej by tam mala byť kontrolka bočných airbagov. Nieže by to bola nejaka vážna závada, pýtam sa skôr zo zvedavosti. Mám 2,0HDi, r.v.2001 (66kW) ĎAKUJEM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: Syro Zdravím! Chcem sa Vás opýtať akú kontroku máte na ľavo od kontrolky žhavenia, lebo mne tam signalizuje airbag spolujazdca, ale takú možnosť som nenašiel v užívateľskej príručke - podľa nej by tam mala byť kontrolka bočných airbagov. Nieže by to bola nejaka vážna závada, pýtam sa skôr zo zvedavosti. Mám 2,0HDi, r.v.2001 (66kW) ĎAKUJEM!!! Podle čeho poznals že jde o airbag spolujezdce?? No vážný by to mohlo být kdyby někdo kontrolku přehodil proto aby to vypadalo že airbagy fungují a oni by tam nebyli. Máš i boční airbagy nebo máš jen čelní? Ono je to tady nějak blbě napsaný, to není kontrolka airbagu spolujezdce ale kontrolka obou airbagů, a je tady upozornění pouze na airbag spolujezdce. Na airbag by měli byt jen tyto kontrolky [upravil dne 25/10/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 No tieto obrázky, ktoré si poslal sú z brožúrky pre užívateľa. Ja mám vedľa kontrolky žhavenia kontrolku (asi čelný airbag spolujazdca), pretože pri vypnutí spolujazdcovho airbagu - bliká. V sedačkách by mali byť bočné airbagy, ale ich kontrolka nesvieti. Môže to byť, že je tam zapojená až od určitého stupňa výbavy, alebo klasický podvod predajcu, alebo vypálená žiarovka??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Původně zaslal: Syro No tieto obrázky, ktoré si poslal sú z brožúrky pre užívateľa. Ja mám vedľa kontrolky žhavenia kontrolku (asi čelný airbag spolujazdca), pretože pri vypnutí spolujazdcovho airbagu - bliká. V sedačkách by mali byť bočné airbagy, ale ich kontrolka nesvieti. Môže to byť, že je tam zapojená až od určitého stupňa výbavy, alebo klasický podvod predajcu, alebo vypálená žiarovka??? Od stupně výbavy určitě ne, pokud tam jsou tak musí kontrolka fungovat, a pokud bliká při deaktivaci airbagu spolujezdce tak by to mělo byt OK, taky by měla blikat a zustat svitit pokud bys deaktivoval airbag řidiče, být tebou tak kouknu jestli je jen žárovka pryč nebo to je opravdu podvod. Je možný že se třeba něco proti manuálu změnilo v průběhu výroby a je to opravdu jen žárovka, ale lepší vědět jak to je doopravdy, palubku vyndáš podle zdejších návodů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 V mém autě jsou vedle kontrolky žhavení: vpravo dobíjení a vlevo boční airbagy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ja nevim u me 406 po deaktivaci airbagu u spolujezdce zustane kontrolka svitit.jinak po leve strane mam bocni airbag a v pravo je dobijeni.Asi o 3 kontrolky vpravo mozna o pet je kontrolka od prednich:)Byt tebou tak si zajedu na diag a uvidis na cem si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Dík všetkým za odpovede, asi bude najlepšie, ak to nechám skontrolovať diagnostikou. Ináč upravujem predošlé dotazy - po vypnutí airbagu spolujazdca ostáva kontrolka svietiť a je na ľavo od kontrolky žhavenia. Už som s tých kontroliek debil ako je to možné, že mám niečo iné vedľa kontrolky žhavenia ako vy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipík Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Je to opravdu nejake divne:(.Zajed na tu diag a uvidis co ti reknou.Jinak to asi nema smysl resit;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts