Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdá se mi to a je to jen subjektivní pocit nebo opravdu z tohoto příspěvku

lze usoudit, že 307 je špatná? Zvlášť pak 2.0 HDI 66 kW? A jak poznám jakou značku toho vstřikování o jakých se tam píše tam mám?

Odesláno

Správně, klídek. :super U většiny \"nafťáků\" je malá reakce v první polovině dráhy pedálu. A \"dětské nemoci\" má každé auto. To, že máme u svých vozítek \"zrumplované\" podvozky, když nejezdíme po silnicích, ale po tankodromech, no ... :grr

Odesláno

možná kdyby autoři takových článků srovnávali náklady na opravy choulostivých dílů jako jsou nápravy, výfuk ap. po třech letech provozu a ne dojem auta po 1500 km, tak by došli k úplně jiným výsledkům....:roker

Odesláno

Tak nevím, ničím z toho co popisují v článku v častých závadách, nebo v jeho závěru můj Jean zatím netrpí.:super . Připadá mi to, že svérázným způsobem života žije asi autor článku.:D:D:D

Asi mě to všechno teprve čeká.:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 23/10/06 Bohumil]

Odesláno

To ja mam teda ten nejhorsi model (2003, 66kW), ale na jezdeni v CR to uplne staci. Mam tam Bosh, aspon myslim a jede to v pohode. Jinak vibrovanim jsem si prosel, zadni naprava na nerovnostech mlati jak zbesila (pri nalozenym aute je to lepsi), jinak pohoda.

Odesláno

Zajímavá tvrzení... hi,hi... v Partnerovi je motor HDI 66 kw doporučený a sofistikovaný a v 307 zavržený, asi zapomněli spisovatelé od sebe opisovat.

Odesláno

Dneska jsem zkusil trochu agresivnější jízdu a musím uznat, že je to tak půl na půl. Chvilku to krásně táhlo a chvilku to bylo docela líný, asi záleží na otáčkách. Ale samozřejmě, že od dieselu 66 kW nemůžu čekat zázraky, že?

Odesláno

Po dlhej dobe vsetci cafte.

Akekolvek hodnotenie cohokolvek niekym je podla mna subjektivne.

Ja som napriek drobnym chybyckam ktore ma sem tam vytacaju do nepricetnosti:grr:aut:grr:aut max spokojny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...