Pinďa Odesláno 24. říjen 2006 Autor Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: kveton A piska to urcite altik? nam piskali na 206ce kladky na remenu prislusenstvi a predtim nam taky tvrdili ze to budou loziska na alternatoru Jo je to altík, ten kamoš to jednoduchou zkouškou ověřil. Citovat
Pinďa Odesláno 26. říjen 2006 Autor Odesláno 26. říjen 2006 Tak jsem to napsal na Mitsubishi club, tak doufám, že mi někdo poradí. Citovat
bagr Odesláno 26. říjen 2006 Odesláno 26. říjen 2006 To Pinďa: http://www.woodauto.com/Unit.aspx?Man=MITSUBISHI&Ref=A2TA2091D To komisar: http://www.woodauto.com/Unit.aspx?Man=MITSUBISHI&Ref=A2TA2091F :papa:papa Citovat
vix Odesláno 26. říjen 2006 Odesláno 26. říjen 2006 kuchni ložiska a dej tam, český .. posledně, když jsem kupoval ložiska do jednoho dynama, tak v ložiskárně za ně chtěli cca 100,- Kč. Jinak, nevím, co měl Peugeot s Mitsubishi, ale altíky mitsubishi se objevovaly již ve starých 205. Co se týká diodového bloku, tak kamarád to řešil na Fiatu Uno diodou z nějaké staré telefonní ústředy - prostě dal tam diodu podobnou - a zatím mu to funkuje. Ale jak vždycky říkám : je to vaše auto, vaše peníze a vaše jistota dojetí. (P.S.: nejdražší je většinou z altíku vinutí - alespoň z hlediska ceny výroby - měď je prostě měď) Citovat
Pinďa Odesláno 27. říjen 2006 Autor Odesláno 27. říjen 2006 Původně zaslal: vix kuchni ložiska a dej tam, český .. posledně, když jsem kupoval ložiska do jednoho dynama, tak v ložiskárně za ně chtěli cca 100,- Kč. Jinak, nevím, co měl Peugeot s Mitsubishi, ale altíky mitsubishi se objevovaly již ve starých 205. Co se týká diodového bloku, tak kamarád to řešil na Fiatu Uno diodou z nějaké staré telefonní ústředy - prostě dal tam diodu podobnou - a zatím mu to funkuje. Ale jak vždycky říkám : je to vaše auto, vaše peníze a vaše jistota dojetí. (P.S.: nejdražší je většinou z altíku vinutí - alespoň z hlediska ceny výroby - měď je prostě měď) No já si chtěl nakoupit díly a v sobotu to zgenerálkoval. Takže mi nakonec nezbude než odstavit auto (na týden) a rozházet altík v dílně. Nakoupit díly (doufám, že japonci tam nebudou mít nějaké zvláštní ložiska a nějaké ty uhlíky) a poskládát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.