Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kveton

A piska to urcite altik? nam piskali na 206ce kladky na remenu prislusenstvi a predtim nam taky tvrdili ze to budou loziska na alternatoru

Jo je to altík, ten kamoš to jednoduchou zkouškou ověřil. :bojim

Odesláno

kuchni ložiska a dej tam, český .. posledně, když jsem kupoval ložiska do jednoho dynama, tak v ložiskárně za ně chtěli cca 100,- Kč.

Jinak, nevím, co měl Peugeot s Mitsubishi, ale altíky mitsubishi se objevovaly již ve starých 205.

Co se týká diodového bloku, tak kamarád to řešil na Fiatu Uno diodou z nějaké staré telefonní ústředy - prostě dal tam diodu podobnou - a zatím mu to funkuje.

Ale jak vždycky říkám : je to vaše auto, vaše peníze a vaše jistota dojetí.

(P.S.: nejdražší je většinou z altíku vinutí - alespoň z hlediska ceny výroby - měď je prostě měď)

Odesláno
Původně zaslal: vix

kuchni ložiska a dej tam, český .. posledně, když jsem kupoval ložiska do jednoho dynama, tak v ložiskárně za ně chtěli cca 100,- Kč.

Jinak, nevím, co měl Peugeot s Mitsubishi, ale altíky mitsubishi se objevovaly již ve starých 205.

Co se týká diodového bloku, tak kamarád to řešil na Fiatu Uno diodou z nějaké staré telefonní ústředy - prostě dal tam diodu podobnou - a zatím mu to funkuje.

Ale jak vždycky říkám : je to vaše auto, vaše peníze a vaše jistota dojetí.

(P.S.: nejdražší je většinou z altíku vinutí - alespoň z hlediska ceny výroby - měď je prostě měď)

No já si chtěl nakoupit díly a v sobotu to zgenerálkoval.

Takže mi nakonec nezbude než odstavit auto (na týden) a rozházet altík v dílně.

Nakoupit díly (doufám, že japonci tam nebudou mít nějaké zvláštní ložiska a nějaké ty uhlíky) a poskládát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...