Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já vím, bral bych taky to BT, ale přece ten radiotelefon nevyhodím :myslim Netušil sem, že s tím budou takový komplikace. Byloto v balíčku, tak sem to vzal, byl sem převědčenej, že je to lepší varianta BT, ale opak je asi pravdou. :( Jinak na můj dotaz mi Vodafone sdělil, že novou SIM mi sice zadara dají, ale ne bez toho, že by starou zablokovali. Takže je mně to naprd. :grr

Odesláno
Původně zaslal: martin1

...takze parrot je univerzalnejsi reseni...

Dalsi vyhoda Parrotu je, ze lze v nem doma aktualizovat firmware. Tim se ziskava podpora pro nove telefony!

Odesláno
Původně zaslal: Peta

...takze parrot je univerzalnejsi reseni...

Dalsi vyhoda Parrotu je, ze lze v nem doma aktualizovat firmware. Tim se ziskava podpora pro nove telefony!

Jak na to ? Nekde jsem o tom neco zahledl, ale jeste jsem to nezkousel.

Odesláno

Původně zaslal: Citros

plne souhlasim s nazorem ze je lepsi handsfree.

ted se vsichni do me pusti, ze je nutna montaz, jak parrota tak cehokoliv jineho...

Suprove reseni je handsfree od SonyEricsson HCB 100, dava se na stinitko nebo na palubku. Zvuk je skvelej a vydrzi na baterce 14dnu aktivniho pouzivani. V sade je CL dobiejcka a normalni 220V. koncovka ja 2490 a da se koupit treba na www.digipoint.cz

pouzitelny v kazdem aute a staci bleutooth na MT. HF si pamatuje 7 pristroju a prepina s e mezi nimi jednim tlacitkem.

Muzu jen doporucit.:)

To je tohle ?

http://mobile.itek.cz/k_596-GSM-prislusenstvi-Bluetooth-HF/p_SE00226-Bluetooth-Car-Speakerphone-HCB

Vypada to docela futuristicky :-)

Pisou tam kompatibilitu jen se SE telefony, takze parrot je univerzalnejsi reseni. Navic Parrot zobrazuje jmena volajicich na displeji + umoznuje listovani telefonnim seznamem

je to ono,

pouzivam to s nokii a SE bez problemu, mel jsem na tom i Motorolu...

Odesláno

[Dalsi vyhoda Parrotu je, ze lze v nem doma aktualizovat firmware. Tim se ziskava podpora pro nove telefony!

Popravde receno jsem to taky jeste nezkousel (taky jsem nenapsal, ze bych ten firmware aktualizoval). Ale verim jim, ze to jde, kdyz to pisi :-D

Odesláno

[Dalsi vyhoda Parrotu je, ze lze v nem doma aktualizovat firmware. Tim se ziskava podpora pro nove telefony!

Popravde receno jsem to taky jeste nezkousel (taky jsem nenapsal, ze bych ten firmware aktualizoval). Ale verim jim, ze to jde, kdyz to pisi :-D

Mozna pres bluetooth poslanim souboru z PC pripadne telefonu.

Odesláno

karty se uz nejaky ten patek klonovat nedaji. teda presneji ty od oskara 2002+ a od ostatnich 2004+. potom ty oskarovy se simtoolkitem, a nektere dalsi. pokud samozrejme pominu pravni stranku veci, ze porusujes podminky smlouvy a operator ti podle tiskovych mluvcich takovou kartu zrusi (ehm, na tiskova prohlaseni se neprisaha.... :) )

detailnejsi info se povaluje vsude na webu....

eurotel je ochoten takovou vec udelat legalne za poplatek. ale je to zbytecnost, jak budes resit smsky na radiotelefonu? telefonni seznam? atd.... lepsi je HF.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...