Zdeny Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Původně zaslal: aka tak uz to mame dnes :D že bych už vyjel?!?:oRadši si eště zdřímnu:aut Citovat
Medvěd Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 V pátek jsem byl v Humpolci a pokud by dnes mělo nastat něco podobného, tak bych doporučoval vyjet opravdu hodně brzo, natankovat plnou a do termosky si uvařit hodně silný kafčo Ne, nechci malovat čerta na zeď, jen si srázek hezky užijte Citovat
Neon Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Původně zaslal: aka tak uz to mame dnes :D wendy - vypadá to blbě Citovat
aka Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 neon: padej do postele! meda: budem na tebe myslet zdeny:myslim, ze to je opravdu brzo.:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Tak to proběhlo. Pohůdka! Čokoládá dobrá, dortík moc dobrý, vepřoknedlo výborný!!! Citovat
Béďa Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Tak to proběhlo. Pohůdka! Čokoládá dobrá, dortík moc dobrý, vepřoknedlo výborný!!! presne tak, bylo to moc fajn. Takze dekuji vsem kteri dorazili za super atmosferu a povedenej srazek. PS: kdyz nas nezlomilo ani to pocasi tak to proste nemohlo dopadnout jinak Citovat
Zdeny Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Jojo,jediný,co bylo hnus, bylo počasí,jinak všechno ostatní moc příjemný!!! Lidi,čokoláda,vepřoknedlo=1* Těším se na další akcičku!Mějte se:papa Citovat
Vvitty Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 no, priste zajistime i pruvodce po zamku ale jinak dekuji vsem za ucast 2medved: navrat do Prahy patril k tak pohodovym, jako uz se mi dlouho nepostestilo.... za hodinku a neco v Praglu ... Citovat
Kvasky Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 jj, paráda....Viděli jsme Zámek, Vvittyho domek, Žiž. mohylu a pak společně čokoládku:D Doma na mě čekala svíčková Citovat
aka Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Pekne to bylo, ackoli ta dnesni kultura by me temer odradila od jakekoli dalsi:D:D:aut cokoska dobra, i kdyz je to spis pudink!:aut to vvitty: si nevidel, jak zdrhali lidi, kdyz sme prisli do te kavarny? tak an dalnici to bylo to same:D:D btw: doufam ze jsem ty co me videli prvne moc nevydesila... Citovat
Béďa Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: aka a Ťuťínky je zase co??? to budes asi ty nee?? Citovat
aka Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 ja se spis obavam, ze je to naka vysocinarna....:aut Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: aka ja se spis obavam, ze je to naka vysocinarna....:aut KOUKEJ SEM NASYPAT TY FOTKY A NEDEBATUJ!!! Dobrou noc, mourci. Citovat
aka Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 hele, kocourku, je jich mraky rozmazanejch a priliskrat jsem tam ja, takze udelam cenzuru a pak je nekam hodim. Citovat
Zdeny Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: aka Pekne to bylo, ackoli ta dnesni kultura by me temer odradila od jakekoli dalsi:D:D:aut cokoska dobra, i kdyz je to spis pudink!:aut to vvitty: si nevidel, jak zdrhali lidi, kdyz sme prisli do te kavarny? tak an dalnici to bylo to same:D:D btw: doufam ze jsem ty co me videli prvne moc nevydesila... Je fakt,že kultúra moc nevyšla,ale počasí bylo horší... Bílá čokoška byla opravdu spíš pudink,ale mně chutnal:super Cesta do Brna byla až na déšt taky pohodová, do hodky jsem byl doma. a jelikož zjevně patřím mezi ty novější,musím říct,žes mě,AKO,až tak moc nevyděsila:D:D:D Naštěstí jsi tam byla sama bez svých spřízněných kamošek,jak jsi o nich mluvila:D Ale jinak prostě pohoda:papa Citovat
Zdeny Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: aka hele, kocourku, je jich mraky rozmazanejch a priliskrat jsem tam ja, takze udelam cenzuru a pak je nekam hodim. hlavně je všechny neházej třeba do koše.Doufám,že vyšly aspoň ty závěrečný společný [upravil dne 5/11/06 Zdeny] Citovat
Kvasky Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 aka: Ne nevyděsila:D ...... pěkně si pohraj s foťáčkem a zveřejni nejaký fotečky.... Citovat
aka Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 tak to me tesi ze jsem vas nijak zvlasz nesokovala :D:D treba to priste bdue lepsi:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.