Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pátek jsem byl v Humpolci a pokud by dnes mělo nastat něco podobného, tak bych doporučoval vyjet opravdu hodně brzo, natankovat plnou a do termosky si uvařit hodně silný kafčo

Ne, nechci malovat čerta na zeď, jen si srázek hezky užijte

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Tak to proběhlo. Pohůdka! Čokoládá dobrá, dortík moc dobrý, vepřoknedlo výborný!!!

presne tak, bylo to moc fajn. Takze dekuji vsem kteri dorazili za super atmosferu a povedenej srazek. :papa

PS: kdyz nas nezlomilo ani to pocasi tak to proste nemohlo dopadnout jinak :aut

Odesláno

Jojo,jediný,co bylo hnus, bylo počasí,jinak všechno ostatní moc příjemný!!!:potlesk Lidi,čokoláda,vepřoknedlo=1*:super Těším se na další akcičku!Mějte se:papa

Odesláno

no, priste zajistime i pruvodce po zamku :D

ale jinak dekuji vsem za ucast ;)

2medved: navrat do Prahy patril k tak pohodovym, jako uz se mi dlouho nepostestilo.... za hodinku a neco v Praglu ... :papa

Odesláno

Pekne to bylo, ackoli ta dnesni kultura by me temer odradila od jakekoli dalsi:D:D:aut

cokoska dobra, i kdyz je to spis pudink!:aut:aut

to vvitty: si nevidel, jak zdrhali lidi, kdyz sme prisli do te kavarny? tak an dalnici to bylo to same:D:D

btw: doufam ze jsem ty co me videli prvne moc nevydesila...:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Pekne to bylo, ackoli ta dnesni kultura by me temer odradila od jakekoli dalsi:D:D:aut

cokoska dobra, i kdyz je to spis pudink!:aut:aut

to vvitty: si nevidel, jak zdrhali lidi, kdyz sme prisli do te kavarny? tak an dalnici to bylo to same:D:D

btw: doufam ze jsem ty co me videli prvne moc nevydesila...:D

Je fakt,že kultúra moc nevyšla,ale počasí bylo horší...:aut

Bílá čokoška byla opravdu spíš pudink,ale mně chutnal:super

Cesta do Brna byla až na déšt taky pohodová, do hodky jsem byl doma.

a jelikož zjevně patřím mezi ty novější,musím říct,žes mě,AKO,až tak moc nevyděsila:D:D:D Naštěstí jsi tam byla sama bez svých spřízněných kamošek,jak jsi o nich mluvila:D

Ale jinak prostě pohoda:papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

hele, kocourku, je jich mraky rozmazanejch a priliskrat jsem tam ja, takze udelam cenzuru a pak je nekam hodim.

hlavně je všechny neházej třeba do koše.Doufám,že vyšly aspoň ty závěrečný společný:mrk

[upravil dne 5/11/06 Zdeny]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...