Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oki a este mi pvoedz ta co mas ty na aute to je jaka velkost???

ci mam zobrat tu najvecsiu 20 cm alebo staci mensia??? takzez dozadu na zadne dvere chcem si dat... :P:P

Odesláno
Původně zaslal: klm16

oki a este mi pvoedz ta co mas ty na aute to je jaka velkost???

ci mam zobrat tu najvecsiu 20 cm alebo staci mensia??? takzez dozadu na zadne dvere chcem si dat... :P:P

No tak to už nevím, ale odhadem tak 12 cm to muže mít, maximálně 15, změřit to nemužu protože mám auto v servise, leda by jsi vydržel tak do úterý, to by mohlo být hotové. Ale tech 20cm bude už velký, ale samozřejmě záleží na vkusu
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:mrk asi se u vás stavim na návštěvu, co hoši? ;)

Ale to by si jako netopejr přilítla večer a to už na to není vidět:D:D A slušní lidi už spí:myslim:myslim:super:D:D:D:papa:P

[upravil dne 5/6/07 OK406]

Odesláno

Poslední Komisarova fotka mi vzdáleně připomíná vojnu (ne že bych to sám na vlastní kůži zažil, ale mezi lidma běhá tolik různých vyprávěnek, co vše se s kartáčkem dá čistit . . . . . . . - namátkou WC, podlaha, boty - kola jsem viděl až na té fotce, to Tě OKčko šikanoval, nebo to bylo zcela dobrovolně???:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Medvěd: to jsem já s tím kartáčkem!!!!!!!!!!! Jinak na vojně se záchody dělali i žiletkou a to vodní kámen a kaničkou od kanad se stírala chodba. ;):grr:nevim:o

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: OK406

Medvěd: to jsem já s tím kartáčkem!!!!!!!!!!! Jinak na vojně se záchody dělali i žiletkou a to vodní kámen a kaničkou od kanad se stírala chodba. ;):grr:nevim:o

že by vlastní zkušenost:papa:super

Skoro, na PŠce;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak NEON taky o víkendu pucoval ... 5hodin s leštěnkou, ale alespoň jsem zjistil, že auto je opravdu metla ... :D

ps.: škoda jenom, že hnedle, jak jsem doleštil a nafotil začalo pršet ... :nevim

post-0-14109595932458_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...