Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

jak to myslis nekde z ruska? :grr

mackam v pze, a normalne se pohybuji v okoli Ceske Lipy....

ale v praci mam na to jeste sofistikovany hardware.... tepovac, parni cistic, prumyslovy lux,a odsmradovac

Ale někde tam byla nějaká azbuka na zdech na tech tvých fotkách
Odesláno

vis vubec kde to je:myslim

je to zadni vchod do hanfaru, v tom hangaru je plno soli(y) a horko tezkos e tam dostavalo s autem

Česká lípa vím kde je, ale to kde je Hradčanský letiště to nevim:(

[upravil dne 15/10/06 Radek Hurvajz]

Odesláno

hnedle za mimon... cca 20km od lipy....

proste tady

Jééé, Mimoň znám, že mě to nenapadlo, jeli jsme tam tudy jednou do Děčína, mám tam příbuzny, a nějaký ruský kápo nás nepustil a my nevěděli proč, asi za minutu se z lesa vyřítili dva tanky, kápo naskočil a byl pryč, pak jsme se klepali až na konec Mimoně že nás nějakej tank převálcuje:D Od ty doby jsme radši jezdili okolo.
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

OK406: Leštil jsi to ručně nebo máš na to nějakou leštičku? Měl jsem podobnej vosk (akorát zelenej obal) a při ručním leštění tam zůstávaly děsný šmouhy. Prostě se mi to nepodařilo dobře rozleštit. Nakonec jsem to nevydržel s nervama a jel znova na wapku, kde jsem to smyl. Jinak pěkný autí. :super

Odesláno

Brandy: je to děláno ručně. Nedělal jsi to na slunci a nebo na teplé karoserii? To zanechává šmouhy. To víš, leštička by nebyla špatná!!:super

Odesláno

No nebylo to vyloženě ve stínu, ale na přímém slunci taky ne. Myslím, že leštičkou by se mi to povedlo. Ručně jsem se s tím nechtěl tak drbat.

Odesláno

Vždyť to jde velmi dobře rozleštit. Suchým hadrem rozleštíš ten film na karoserii bez problémů. S leštičkou jsem ještě nedělal a nemusí to být špatné. To víš, chce to více času při ručním leštění. Ale výsledek stojí za to! A jak jsem pal, slunce a teplá karoserie má vliv na výsledek. A nebo to nesmíš nechat dlouho zaschnout. A ty jsi to dělal leštičkou??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...