Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Myslíte tyto originál Peugeot 307/16 , kolik vůbec stojí sada nových ? A za kolik se dají prodat použité ? Mám 1 ale čekám na 307 tak se mi ji nechce prodávat, snad ji upotřebím

post-0-14109595894702_thumb.jpg

Odesláno

Zkus zadat do vyhledávače "poklice na kola". Máš pravdu, že na 16" je výběr dost omezenej. Originály nechceš. To se nedivím. Cenu neznám, ale bude se pohybovat 500-1000 za 1 kus. To už je lepší koupit rovnou elektrony :-) A nebo se mrkni po internetových aukcích. Tam se nechají sehnat origo poklice za velmi slušné ceny. Otázkou ale zůstává jak vypadají (škrábance, ap.).

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Nemáte někdo tip na nějaký pěkný poklice na 16˝pro 307 SW? Na tuhle velikost je už docela problém, normálně je v obchodech moc nemají.

Dík.

Na internetu je pestrá nabídka, jsou i celkem pěkné. Chce to hledat, ale zase si připlatíš poštovné. Já zašel k nám do Mototechny, kde měli 3 druhy na 16" a nakonec jsem si i celkem pěkné vybral. Cena 480,- za sadu. Jsou sice více lesklejší, což je na první pohled znát. Ovšem pořád to vypadá lépe než bez nich. Udělám foto...

Odesláno
Původně zaslal: GOHii

Původně zaslal: Ferin007

Nemáte někdo tip na nějaký pěkný poklice na 16˝pro 307 SW? Na tuhle velikost je už docela problém, normálně je v obchodech moc nemají.

Dík.

Na internetu je pestrá nabídka, jsou i celkem pěkné. Chce to hledat, ale zase si připlatíš poštovné. Já zašel k nám do Mototechny, kde měli 3 druhy na 16" a nakonec jsem si i celkem pěkné vybral. Cena 480,- za sadu. Jsou sice více lesklejší, což je na první pohled znát. Ovšem pořád to vypadá lépe než bez nich. Udělám foto...

Foto: výrobce LEOPLAST (PL)

[upravil dne 1/7/2007 GOHii]

post-0-14109595930017_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: jindra73

Když vidím 307 z neoriginálníma poklicema je mi na blití ... hrúza děs ... raději bez nich ! Tak se kochejte ;) Tyto nejsou na prodej:( škoda taky sháním sadu

Dobrá cena, nejsou to ty které jsi mi na AUKRU "vyfoukl" za 325,- :)

Já už si originály kupovat nebudu, jelikož mi je jasné, že je někdo ukradne znovu...

Jinak nesouhlasím s tím, že je to bez originálních poklic na blití, není to o poklicích, ale o tom, že to auto je prostě krásný i bez nich.

Každopádně úplně bez poklic je to naopak děs...

[upravil dne 21/7/2007 GOHii]

Odesláno

Měl jsem je na autě rok a nikdo mi je neukradl, dvě už jsem prodal a dvě ještě mám, nechal bych je za 400.

[upravil dne 21.7.2007 Leos]

Odesláno

Pokud by nekdo chtel original poklice peugeot o rozmeru 16 palcu, tak je mam doma na prodej.

Jsou jete jednu zimu, neposkrabane, jako novekdo ma zajem, tak at mi napise na email tomas@gymkh.cz

Staly teda nekrestansky prachy. 1200 jeden kus....nechal bych je komplet za 2000,-

jo jsou to ty same jako na fotce vyse od uzivatele jindra73

[upravil dne 31.7.07 tomask]

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...