oddie Odesláno 4. červen 2003 Odesláno 4. červen 2003 Tak pravda, sdružené světlomety u 405-ky jsou i s hydraulikou, a i v neorig - i když tedy za (ne)pěkný ranec. Moje neznalost, omlouvám se za místy fikaci. Hics: koukám, že máš v pácu další hračku, to jsem teda na to zvědavej Citovat
Guest JR Odesláno 4. červen 2003 Odesláno 4. červen 2003 problemy na technicky budou stejne, protoze ti to s xenonama stejne neprojde, protoze nejsou na to auto homologovany. Misto tech H4 bys to tam dostat mel. Jenom jestli nemas cirou optiku, tak se to svetlo bude lamat a oslnovat protijedouci ridice. Citovat
Guest Masinka Odesláno 4. červen 2003 Odesláno 4. červen 2003 me 2600 zase takovej ranec za neoriginaly neprijde :-) Citovat
Hics Odesláno 4. červen 2003 Odesláno 4. červen 2003 No vida. Tak nic. Koukám, že 405ky to maj s xenonama spočtený. a ne jemom s xenonama. A takový hezký auto to je. Ale mám ho rád a nebudu dávat do žaludku nic co by vyblikalo, nebo by mu to na technický sami vyrvou z bříška. Necháme nu lampičky se kterejma se narodil. Citovat
Guest 206WRC Odesláno 7. červen 2003 Odesláno 7. červen 2003 tak mam sadu or. fungl novych traf z Audi + Osram vybojka + or. konektor do traf, to vse 2x = celkem 5 490,- dam na ne zaruku. Jinak do svetel s H7 jdou dat za cca 15 minut, staci jen naletovat napajeni a vybojku uchytit puvodni pruzinkou. Na STK jen vyndate konektor z trafa a to cele date pryc, vratite puvodni H7/puvodni konektor zustane na miste i skabelazi ve svetle/ a no problemo. Do H4 se predela patice ze stare zarovky a zalepi tekutym kovem. Do H1 je treba zvetsit otvor a vymezit vzdalenost, jinak plati vse viz vyse. Cena je vyssi nez uvadeny kit od SportStyl, ale je hned a s mnohem jednodussi montazi /problem s mistem ve svetle/ - viz foto /patice/. Citovat
bodmrazu Odesláno 8. červen 2003 Odesláno 8. červen 2003 No jo to mas sice pravdu ze to bude hned ale myslim ze tenhle tyden uz je ve sportstylu budou mit taky!! Kdyz slevis tak na 4500 tak je vezmu Citovat
Guest Cabrio Odesláno 8. červen 2003 Odesláno 8. červen 2003 Tak tyhle starosti bych chtel mit taky:D:D:D:D Citovat
bodmrazu Odesláno 8. červen 2003 Odesláno 8. červen 2003 Jak to myslis!? No nerikej mi ze to tak neni!? To si radsi koupiim xeony o 2000 levnejs ve sportstylu a dam si tu praci je tam dostat nez dat o 2000 vic... Citovat
Radek V. Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Mala otazecka, je tu rec o cenach za jednu stranu, nebo za par? Citovat
Radek V. Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Pokud teda umim dobre pocitat, tak rozdil cen je cca 1000kc a ne dva litry... Proto ta otazka jestli je cena za kus, nebo par.... Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 No nevim me se to cely nejak nezdy. Protoze kdyz chci vymenit na 206 ce normos svetla za cire tak uz tam musim dat nejaky rele a navic kdyz to chci predelat na xenony tak tam to je pry uplne jina elektrika. Shaněli jsme se po tom do Koktávky a rekli nám cifru něco kolem 30 000Kč proto si myslim že to je dost divne co tady pišete. A kdyz na to přijde tak si radši koupim silnější modre žárovky a vypada to jako xenon a sviti to taky paradne. Howgh Citovat
Radek V. Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Cabrio, nevim, jak je to u 206ky, ale ja mam predelana svetla na cira a nepredelavalo se nic.... Jo, kdyz tam budou puvodne H4 a do cirych prijdou H7, tak se musi predelat elektrika a konektory. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 To jsem jenom rekl jako srovnani ale u 206ky to tak je meli jsme ji objednanou a chteli jsme tam cire svetla a tak nam tohle rikali a nasi si to stejne chteli nechat predelat. Ale je to jen prkotina proste tam navic hodis jedno relatko a je to. Ale ty xenonove svetla jsou jinka koncipovane. Citovat
Mila Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 ve sportstylu stoji 4500 Kc 1 par takze pokud je ma 206wrc za 5490 tak je rozdil presne 990 Kc. Jeste zalezi na tom kde je nechce se mi jezdit moc daleko. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 To se porad byvite o te vybojce co stoji ale co ta elektrika????? Citovat
bodmrazu Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 No myslim ze moc blizko nebydli... No mel jsem modry zarovky ale vydrzeli tejden potom praskly... Je to jen o tom ze vymenis zarovku teda spise u xeonu je to vybojka a od ni jde to trafo co ji napaji no a to privedes nekam kde je stava a frci to... Taky jsem koukal ze treba u riegra maj ten komplet za 30 000 ale je to uplne to samy.... ten rozdil je sice 1000 ale co benzin tam a zpet... Z dvouma litrama jsem to prehnal jo ale stejne je tam rozdil min 1300 Citovat
Mila Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 to cabrio: ta cena 4500 ve sportstylu je za komplet 2x vybojka 2x elektrika(trafo,kabely). do toho trafa privedes 12V z patice potkavaci zarovky a trafo propojis s vybojkou original kabelem kterej je na vysoke napeti se zesilenou izolaci a ma patici na vybojku, misto H7 jde nasadit vybojka rovnou bez uprav. Citovat
Guest Cabrio Odesláno 9. červen 2003 Odesláno 9. červen 2003 Aha aspon uz jsem v obraze, ale stejne bych do toho nesel mohl by se me tan plast roztyct Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.