Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Xenonifikace

Recommended Posts

Odesláno

aneb Budiz svetlo...

trochu jsem si s tim pohral a vysledek se dostavil, tak jestli ma nekdo zajem, muzu poradit jak nejjednodusejc a nejlevnejc pridat xenony... neco v tejdnu nafotim a pridam...

Odesláno

Jak ty xenony fungujou...... k tomu musí bejt i jiný sklo?????? Nějak týpek mi nabízel za 2500,- xenon na pegi, prej to je snadná montáž atd atd.... moc jsem mu nevěřil protože si vůbec nedokážu představit jak to funguje.

Odesláno

to deeper: Je to vlastně napájecí trafo, ketrý dodává převážně Hella nebo Bosch, z toho trčí kabel se zalitým konektorem, kterej dodáváme my. Celý je to napájený klasicky 12V přes relé. Nějaký schéma už jsem posílal.

Výbojky stojí něco okolo 100€

Problém u normálních světlometů je ten, že pokud chceš použít Xenon, což je výbojka \"sigle\", můsíš přidat dálkový světla.

Proto u bavoráků nebo starejch Volkswagenů nemaj problém, ale dostat je do Pežotka je dost hnus, protože nejlepší je sdruženej světlomet.

Mám doma 4 kompletní napajecí jednotky a nevím, jak to na toho lva narvat :(

Každopádně bych byl pro jakékoliv zvěrstva, ale nevím, jestli je povolený místo klasickejch dálkovek použít pouze přídavné, nevíte někdo?:o

Odesláno

Sdružená světla na 405-ku se dávaly až od nového modelu - tedy od konce roku 92. Jdou samozřejmě namontovat i na starý model, musí se ale předělat ovládání sklonu z místa řidiče (starý model hydraulika, nový model elektrika). Taky jsou ta sdružená světla o dost dražší - a myslím, že se dokonce ani nedělaj v replice.

Stefan: z toho TD kombíka \'95 už jsou vyndaný venku, tak si je můžeš porovnat se starými, jak se lišej...

Odesláno

zdarec,

mám tu jeden pár napájecích kabelů na xenony s trafem Hella a konektorem pro 12V

Dal bych to tak za 4 tácy nebo kdo dá víc

:D:D:D (ALe určitě bych i slevil

;)

Chce to někdo? Foto pošlu na mejl, tak se ozvěte :cool:

Odesláno
Originally posted by oddie

Sdružená světla na 405-ku se dávaly až od nového modelu - tedy od konce roku 92. Jdou samozřejmě namontovat i na starý model, musí se ale předělat ovládání sklonu z místa řidiče (starý model hydraulika, nový model elektrika). Taky jsou ta sdružená světla o dost dražší - a myslím, že se dokonce ani nedělaj v replice.

Stefan: z toho TD kombíka \'95 už jsou vyndaný venku, tak si je můžeš porovnat se starými, jak se lišej...

KECY!!!

1) delaji se i na starej model, zalezi na vybave

2) v replice se delaji

Odesláno

A já se ptám jasně parchanti!!!:D:D:D Pokud mám sdružený světlomety dá se místo potkávací H4 bez nějakejch větčích úprav nainstalovat Xenon? Pokud by to znamenalo nějaký kejkle se sklama a tak, tak na to rovnou házím salám. Jo a jen tak mmch. Nemusej bejt xenonový světlomety vybavený nějakým servem, který automaticky reguluje sklon světlometu? Jde o budoucí problény na technický.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...