jopa1 Odesláno 5. červenec 2003 Odesláno 5. červenec 2003 Já taky měnil spojku a stejnej problém.Dělají lamelu hodně širokou a ona se i pri vyšlápnutej spojce unáší.Pak jde 1 a zpátečka přes zuby.Lankem se nenašteluje nic. usíš to ojet jako já.Ted už řadim bez zubů. Citovat
tomson Odesláno 5. červenec 2003 Odesláno 5. červenec 2003 Chlapi nemáte někdo sinchrony z 1 na 2 a 2 na 3 na 205 skřín? Citovat
oddie Odesláno 7. červenec 2003 Odesláno 7. červenec 2003 Mám celou převodovku - 4-kvalt. Když si z toho ty synchrony vyndáš, jsou tvoje... a v podstatě i další věci, mě z ní tak nějak zajímá akorát frema, a i tu bych oželel... Citovat
Driver Odesláno 7. červenec 2003 Odesláno 7. červenec 2003 Jo jo Pežo?ácký převodovky nic moc, byl jsem zvyklý z Fáčka tam vždycky kopnout zpátečku bez nějakých pazvuků, ale s tím jsem tady nepochodil, to mi převodovka takovým hnusným zachropupáním řekla že takhle to s ní dělat nemám. Takže musím vždycky pěkně pomalu a zlehka, aby si nevšimla toho že řadím zpátečku :-) Citovat
impact Odesláno 7. červenec 2003 Odesláno 7. červenec 2003 no zrovna ve facku zpatecka neni synchronizovana, takze ji tam vetsinou davam style jednicka a pak zpatecka, aby to nechruplo... Citovat
tomson Odesláno 7. červenec 2003 Odesláno 7. červenec 2003 Odie:nějak nerozumim co myslíš tím FREMA odkud jsi. Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2003 Odesláno 8. červenec 2003 Frema = obal převodovky, resp. ta část obalu, za kterou se přišroubuje k motoru, a kde je schovaná spojka. Jsem z Prahy. Citovat
mArda Odesláno 9. červenec 2003 Odesláno 9. červenec 2003 Na zpátečku mi chrčí obě P205ky a já jim to nenám za zlé A s tou tlouš?kou lamely nevěrím, na nové jsem najel 10 000 km a pořádně jí kolikrát zahulil a pořád jsou zuby slyšet Chce to cit. Citovat
tomson Odesláno 9. červenec 2003 Odesláno 9. červenec 2003 ODIE:dalo by se domluvit že bys mi ji vzal do HK na sraz.A ten plášt bych ti poslal potom třeba poštou? Ještě bych ti to upřesnil a ji zbytečně nevezeš. Citovat
tomyka Odesláno 9. červenec 2003 Autor Odesláno 9. červenec 2003 podle mne to ma na svedomi pritlacny tanier. odkedy mi ho vymenili --- NO PROBLEM Citovat
oddie Odesláno 11. červenec 2003 Odesláno 11. červenec 2003 Tomson: na sraz do HK nejedu. Spíš dej vědět, kdybys jel do Prahy (nebo někdo známý) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.