Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Sraz jaro 2007 - hlasování o místě konání - !rozhodnuto!  

1. 1. Sraz jaro 2007 - hlasování o místě konání - !rozhodnuto!

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,byl bych pro Moravu,ale páč su odtud a pořádně jsem nebyl na Křivoklátsku ani v jižních Čechám,volím jednu z těchto variant!Už se těším,mějte se:papa

[upravil dne 21/9/06 Zdeny]

Odesláno
Původně zaslal: Devilstorm306

Já bych byl pro místo, kde se ještě nic nedělo. Na Moravě bude pak Šebetov ne? Písecko nebo Křivoklátsko by bylo hezký.

JJ moje křeč

Odesláno

jsem jednoznacne pro prozkoumani novych lokalit, a nejlepe ne ve smeru Morava/Orlicke hory :)

Preci jen v tamnich nadhernych exterierech se konaly vsechny velke srazy poslednich dvou let, tak at moravaci taky poznaji krasy Cech :)

2Bohous: to bude tim, ze micko ma konecne nadrz, a ne kanystr :)

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

uz sa tesim na spoznavanie krajov inych jak doteraz :)

Teda tomyko, vpřípadě, že bude sraz na křivoklátsku a ty pojedeš - tak jseš frajer (máš to ještě minimálně o 200 km dál, než byl šebetov).

Když dorrazíš, tak si s tebou dám klidně panáka toho vašeho ředidla ... :D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Když dorrazíš, tak si s tebou dám klidně panáka toho vašeho ředidla ... :D:roker

tomyka pije redidlo?a to je :ojako dobry??:o

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

neon : ked tam dojdem s jednym panakom to neskonci :) ja lutujem ze som nemohol dojst na kostelec :(

Tomyko nelituj, nemáš čeho - v Kostelci byla hrozná zima, pro mlhu nebylo vidět ani na krok, trasa byla ouplně šílená - samá zatáčka, řazení, brzdění a těch děr na cestě - na jejich spočítání by Ti nestačily všechny prsty, kterými zdobíš konce svých končetin. No a aby toho nebylo málo, tak někteří členové P - C dokonce tropili večer hluk a rambajs - prostě sraz určitě nestál za to, abys musel smutnit, že ses ho neúčastnil - hlavu vzhůru, ten co chystá Vertex (klouzání) nebo JirkaP (Křivokláít) budou určitě lepší a jejich tvůrci si ani nebudou muset platit pochvalné recenze.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No a aby toho nebylo málo, tak někteří členové P - C dokonce tropili večer hluk a rambajs - prostě sraz určitě nestál za to, abys musel smutnit, že ses ho neúčastnil

To by mě zajímalo jaký členové tropili rambajs to už jsem jako slušnej člověk asi spal o tom nic nevím...... :aut :aut

Odesláno

Jsem taky pro Moravu, páč je to tady...ale to Krivoklatsko me laka, taky jsem tam jeste nezavitala...

Je vlastne jedno kde sraz bude, hlavne aby bylo fajn pocasi, super lidicky na sraze, dobra nalada...a plno PEUGEOTKU...:potlesk:potlesk:potlesk

:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tomyko nelituj, nemáš čeho - v Kostelci byla hrozná zima, pro mlhu nebylo vidět ani na krok, trasa byla ouplně šílená - samá zatáčka, řazení, brzdění a těch děr na cestě - na jejich spočítání by Ti nestačily všechny prsty, kterými zdobíš konce svých končetin. No a aby toho nebylo málo, tak někteří členové P - C dokonce tropili večer hluk a rambajs - prostě sraz určitě nestál za to, abys musel smutnit, že ses ho neúčastnil - hlavu vzhůru...

Tak ještě že jsem tam nebyl, ještě bych se nastydnul ...

Každopádně zavrhuji Moravu, protože jak bylo řečeno, bude Šebetov.

Nakonec, kdo by mi kvůli tomuto výroku jel do Prahy namlátit, že...

Takže jsem pro Čechy, spíš to písecko, v Jižních Čechách jsem byl jen na jednom, ale Křivoklátsku se také nebráním!

[upravil dne 21/9/2006 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Aka: ale zas by zapad :D:D

Jé to mi něco připmíná, jak mě Vendulka ráno táhla na panáka. :D:o

Ja? to se Ti urcite jen neco zdalo....:D:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...