Medvěd Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Ad spaní v autě: Rybízku, pokud dobře koukám na avatar, tak Tvé autí je 106ka - neber to, prosím, nijak zle - ALE V TOM SE FAKT DÁ SPÁT???????????:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim Co se týče spaní v autě v zimě, sám jsem absolvoval v únoru ještě ve 105ce škodovce a když si prostor dostatečně zadejcháš (doporučuju i využití bioplynu produkovaným vlastním trávicím traktem), tak se dá i v minus 15 vyspat. Citovat
rybízek106 Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 medvede, mas pravdu,je to mala 106ka,ale da se v tom delat mnohem vic veci,nez jen nouzove prespat... Citovat
Marcel505 Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Původně zaslal: rybízek106 medvede, mas pravdu,je to mala 106ka,ale da se v tom delat mnohem vic veci,nez jen nouzove prespat... A hlavně, v takovém autě mají k sobě cestující (bydlitelé) tak nějak blíž... ...a třeba se i navzájem ohřejou... [upravil dne 27/9/2006 Marcel505] Citovat
rybízek106 Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 marcel uz je hodne blizko...prihoriva.. Citovat
Béďa Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 kam jste se to zase dostali...:D Jinak preju at vam sraz maximalne vyjde, bohuzel se tam nedostanu. Tak snad nekdy jindy Citovat
John Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Původně zaslal: Béďa kam jste se to zase dostali...:D Jinak preju at vam sraz maximalne vyjde, bohuzel se tam nedostanu. Tak snad nekdy jindy To jsi si ještě nezvykl..... jinak škoda,že nemůžeš dojet... Citovat
aka Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 me fascinuje, ze takovehle tema tu vzdy rozjede 106kar.....:D Citovat
rybízek106 Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 Protoze ten ma z toho nejvic zazitku!... Citovat
aka Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 nejvic mineno poctem ci intenzitou? :Da jak se takova intenzita meri Citovat
rybízek106 Odesláno 27. září 2006 Odesláno 27. září 2006 mineno urcite intenzitou,ptorote i kdyz neni tech prilezitosti moc,zazitky to opravdu jsou!Je celkem nuda,lehnout si do kombika jehoz rozmery skoro presahujou domaci letiste,ale zkus prozivat kazdy pootoceni v tak malym aute a kazdy pichnuti a dloubnuti sedacek... Jinak co se toho mereni tyce,muzes si to sama vyzkouset v tom chomutove... Citovat
Neon Odesláno 28. září 2006 Odesláno 28. září 2006 Taky blbnout nebudu ... asi proto, že ani nemůžu Ale o to víc se vyblbnu v Mostě ... Vertexi ... je tu ještě varianta, že by jeli možná i naši (tak 10% - do kdy to potřebuješ vědět?) ad:spaní ... zae se tu vlákno zvrtlo:myslim já raději nebudu přilévat ojel do ohně ... ale ve 405 se spát dá ... to druhý nevim, ale na BXko to mít nebude - tam bylo vzádu letiště i pro 3:P:D:papa Citovat
Vertex Odesláno 28. září 2006 Autor Odesláno 28. září 2006 Neone, dneska nebo zejtra se chystám na Svahovou, kde budu všechno podrobě dojednávat. V telefonu mi bylo řečeno, že místa je dost a navíc na každej pokoj je možno šoupnout ještě přistýlku. Takže kdyby chtěli jet, tak se tam nějak uskromníme a vyspíme. Navíc pak těsně před srazem můžu vznést ještě telefonickej dotaz, jak to na Svahový s ubytováním vypadá. Až si to rozmyslí, tak se ozvi, ale samozřejmě čím dřív, tím líp. Citovat
Dariska Odesláno 29. září 2006 Odesláno 29. září 2006 VERTEX: Hlavně tam nezapomeň růžový ručník ve sprchach. Citovat
Vertex Odesláno 29. září 2006 Autor Odesláno 29. září 2006 To Neon: Ty se na ten bazén nějak moc těšíš Out of order tam snad nebude, ale určitě tam bude born to use by Amis de lion Citovat
John Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Původně zaslal: Vertex To Neon: Ty se na ten bazén nějak moc těšíš Out of order tam snad nebude, ale určitě tam bude born to use by Amis de lion A kdo tam bude Neona hlídat aby se neutopil???? :D :aut Citovat
Neon Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Vertex: jj, těšim ... mám rád blbnutí a o to víc \"vodní blbnutí\" protože to míň bobí, když si namlátíš ... :-D John: neboj - na to jsem taky myslel ... mám rukávky (ale vymazlený s Mickey Mousem:mrk) Citovat
John Odesláno 30. září 2006 Odesláno 30. září 2006 Původně zaslal: Neon John: neboj - na to jsem taky myslel ... mám rukávky (ale vymazlený s Mickey Mousem:mrk) Tak to pak jo to je v naprostém pořádku.... :D Citovat
Vertex Odesláno 2. říjen 2006 Autor Odesláno 2. říjen 2006 Tak vše je předběžně domluveno Cena ubytování 200,-- i se snídaní, oběd vás bude stát okolo 100,-- stejně tak masíčko k večeři - jsme domluvení na nějaký ugrilovaný krkovičce, majitelka mi říkala, že s tím přes léto udělali díru do světa. Na doražení je samozřejmě možný ještě něco obědnat (informace velmi důležítá např. pro Medvěda) Pokud budete chtít, můžeme si dát i saunu Citovat
John Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 2 Vertex : Tak to je supr,krkovičkou určitě z nás nikdo nepohrdne. Už jen vydržet do 14 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.