Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zamluvil jsem předběžně jeden 6ti lůžkový pokoj a jeden dvoulůžák.

Počítám ale, že Garfiel s Odie a PetaV pokud přijede s přítelkyní, budou chtít spát ve dvoulůžáku, tak tam ještě jeden zejtra rezervíruju.

Jinak pro spící v 6tilůžáku je cena za noc + snídani 200,--

Dvoulůžák vychází se snídaní na 650,--

Odesláno

Čau,tak jak to vypadá tak snad bude dost lidí aby se to mohlo uskutečnit,já mimo svýho pantáty (a jeho veterána ) řeknu ještě Levisovi (taky P 406 ),všichni jsme z Kadaně,takže ubytování ani nepotřebujem,múžem přijet i odjet podle potřeby,je to kousek.Jen s tím pantátou jsem ještě nemluvil,je to vášnivej chalupář takže víkendy většinou tráví na chalupě,ale myslím že tohle si nenechá ujít. Peugeotům zdar zdar zdar !!!:potlesk:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Spartakus

Čau,tak jak to vypadá tak snad bude dost lidí aby se to mohlo uskutečnit,já mimo svýho pantáty (a jeho veterána ) řeknu ještě Levisovi (taky P 406 ),všichni jsme z Kadaně,takže ubytování ani nepotřebujem,múžem přijet i odjet podle potřeby,je to kousek.Jen s tím pantátou jsem ještě nemluvil,je to vášnivej chalupář takže víkendy většinou tráví na chalupě,ale myslím že tohle si nenechá ujít. Peugeotům zdar zdar zdar !!!:potlesk:super:papa

Pokud ještě někoho \"přihlásíš\", potřebuju nutně vědět, jestli chcete ubytování nebo aspoň večerní masíčko na grilu. Thanks

Odesláno

Po dnešním rozhovoru s Helčou mi byla účast na tomto klání doporučena!!!!!!!!!!!!!

(nevím, jak to mám chápat, ale prej si ode mě ráda odpočine)

takže se hlásím i na ubytování

Thanks

Odesláno
Původně zaslal: Spartakus

No já doufám, že se s tím veteránem objeví! To by bylo dlouhé čekání na příští rok, protože přes zimu veteráni nejezdí...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Po dnešním rozhovoru s Helčou mi byla účast na tomto klání doporučena!!!!!!!!!!!!!

(nevím, jak to mám chápat, ale prej si ode mě ráda odpočine)

takže se hlásím i na ubytování

Thanks

Tak to je supr :super :super

Odesláno

To Spartakus: OK, ubytování pro Tebe a kolegu nezajišťuju, pouze večerní žravné. (kdybys byl pak náhodou jiného názoru, možná by se to dalo nějak domluvit):super

To Medvěd: OK, počítám s Tebou :super Možná Tě Šoupnu ke Kocourovi s paní Kocourovou:D

[upravil dne 23/9/06 Vertex]

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

...

To Medvěd: OK, počítám s Tebou :super Možná Tě Šoupnu ke Kocourovi s paní Kocourovou:D

[upravil dne 23/9/06 Vertex]

Vertexi, na to pozor, oni ty zvířata ... Vždyť si to vem, jak by se mohl nepěkně poprat Medvěd s oranžovou kočkou... Vlastně se dvěma. Myslím to tak, že ve zvířecí říši by to byl pro Medvěda lehký boj až by chlupy lítali...

Odesláno

Takže, je 25. 9. a s účastí to vypadá zatím asi takhle:

Ubytovaní:

John, Bohouš 205 GTi + bratři ??? - 4 lůžák

Garfield + Odie - 2 lůžák

PetaV + 1, Medvěd - 3 lůžák

Vertex, Neon - 2 lůžák

Složení spáčů na pokojích se může samozřejmě klidně změnit, návštěvy po večerce jsou zakázány

Bez ubytování:

Marcel 505, Spartakus, Levis, možná pantáta :D

Co se týče večerního stravování - rožnění masa:

bude k dispozici gril (plynový nebo na dřevěné uhlí - záleží na nás/vás). Grilování je zcela v naší režii, takže si můžete své masíčko ukuchtit sami :cool:

Jen vás žádám o vyjádření, jestli mám nějaký ty flákoty koupit a naložit (také kolik kg):), nebo si každý přiveze masíčko sám dle vlastního výběru a naložené dle vlastního receptu.

[upravil dne 25/9/06 Vertex]

Odesláno

Já myslím, že by každý mohl naložit kousek, společně bychom to ogrilovali a ochutnali a opomlouvali, kdo naložil líp a kdo hůř - jako utopence v Kostelci. Což? Ale: jak by to bylo s lednicí, aby maso nebylo celou sobotu v autech? Je tam někde lednice, Vertexi?

Odesláno

Nápad to není vůbec špatný, ale myslíš, že se z ochutnávek najíme? I když pokud vezme každý dva, tři plátky, tak by to snad šlo.

Lednici mohu domluvit s majitelem penzionu nebo to uschovám u sebe doma :D

Odesláno

Mrzí mě to, bohužel ten víkend slavíme dvoje narozky...což nemůžu chybět...bohužel jsem jedna z těch co zas budou o rok starší...

Tak si to tam parádně užijte...v těch končinách jsem nebyla, termín by byl super, kdyby to nebylo v řijnu...

Tak příště...

:papa:papa:papa

Odesláno

Tak na ten AQUADROM se těšim nejvíc!!! Třeba i víc jak na gril - a to je co říct ... :potlesk

Doufám, že na tobugánu nebude viset cedulka: \"out of order\" - nebo jí podobné ... :super

Odesláno

Tenhle aquadrom jsem vybíral Neonovi na míru. Hloubka největšího bazénu je tuším že max po prsa. Plavečák je pravda trošku hlubší, ale taky studenější :P

Odesláno

Po dnešní rozmluvě s pořadatelem závodů musí dojít k několika malým změnám.

Vše bude během několika minut opraveno v prvním příspěvku.

Nebude vás to stát ani Km navíc, mění se jen místo ubytování, trať závodu. Časový plán už je taky pevnější a přesnější

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...