Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ad spaní v autě:

Rybízku, pokud dobře koukám na avatar, tak Tvé autí je 106ka - neber to, prosím, nijak zle - ALE V TOM SE FAKT DÁ SPÁT???????????:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim:bojim

Co se týče spaní v autě v zimě, sám jsem absolvoval v únoru ještě ve 105ce škodovce a když si prostor dostatečně zadejcháš (doporučuju i využití bioplynu produkovaným vlastním trávicím traktem), tak se dá i v minus 15 vyspat.

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

medvede,

mas pravdu,je to mala 106ka,ale da se v tom delat mnohem vic veci,nez jen nouzove prespat...:D

A hlavně, v takovém autě mají k sobě cestující (bydlitelé) tak nějak blíž...

...a třeba se i navzájem ohřejou...

[upravil dne 27/9/2006 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

kam jste se to zase dostali...:D:D

Jinak preju at vam sraz maximalne vyjde, bohuzel se tam nedostanu. Tak snad nekdy jindy :papa

To jsi si ještě nezvykl..... jinak škoda,že nemůžeš dojet... :(

Odesláno

mineno urcite intenzitou,ptorote i kdyz neni tech prilezitosti moc,zazitky to opravdu jsou!Je celkem nuda,lehnout si do kombika jehoz rozmery skoro presahujou domaci letiste,ale zkus prozivat kazdy pootoceni v tak malym aute a kazdy pichnuti a dloubnuti sedacek...:)

Jinak co se toho mereni tyce,muzes si to sama vyzkouset v tom chomutove...:D

Odesláno

Taky blbnout nebudu ... asi proto, že ani nemůžu :D

Ale o to víc se vyblbnu v Mostě ...

Vertexi ... je tu ještě varianta, že by jeli možná i naši (tak 10% - do kdy to potřebuješ vědět?)

ad:spaní ... zae se tu vlákno zvrtlo:myslim já raději nebudu přilévat ojel do ohně ... ale ve 405 se spát dá ... to druhý nevim, ale na BXko to mít nebude - tam bylo vzádu letiště i pro 3:P:D:papa

Odesláno

Neone, dneska nebo zejtra se chystám na Svahovou, kde budu všechno podrobě dojednávat. V telefonu mi bylo řečeno, že místa je dost a navíc na každej pokoj je možno šoupnout ještě přistýlku. Takže kdyby chtěli jet, tak se tam nějak uskromníme a vyspíme. Navíc pak těsně před srazem můžu vznést ještě telefonickej dotaz, jak to na Svahový s ubytováním vypadá.

Až si to rozmyslí, tak se ozvi, ale samozřejmě čím dřív, tím líp.

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

To Neon: Ty se na ten bazén nějak moc těšíš:D Out of order tam snad nebude, ale určitě tam bude born to use by Amis de lion

A kdo tam bude Neona hlídat aby se neutopil???? :D :D :aut :aut

Odesláno

Vertex: jj, těšim ... mám rád blbnutí a o to víc \"vodní blbnutí\" protože to míň bobí, když si namlátíš ... :-D

John: neboj - na to jsem taky myslel ... mám rukávky (ale vymazlený s Mickey Mousem:mrk)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

John: neboj - na to jsem taky myslel ... mám rukávky (ale vymazlený s Mickey Mousem:mrk)

Tak to pak jo to je v naprostém pořádku.... :super:D :D

Odesláno

Tak vše je předběžně domluveno :super

Cena ubytování 200,-- i se snídaní, oběd vás bude stát okolo 100,-- stejně tak masíčko k večeři - jsme domluvení na nějaký ugrilovaný krkovičce, majitelka mi říkala, že s tím přes léto udělali díru do světa. Na doražení je samozřejmě možný ještě něco obědnat (informace velmi důležítá např. pro Medvěda):aut

Pokud budete chtít, můžeme si dát i saunu :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...